Sayfa 579/1001 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Ya saçmalama yine ya ters indikatör seniii. Yıkılacak abd borsası. Son demleri...
    Bu arkadaşın banı kalkmamalıydı @MedwiG lütfen ilgilenin..
    Her gün dow göçecek dedikçe bist yukarı yapıyor.. algı peşinde koşturuyor.. her gün bu şekilde söylüyor ki, yarın bir gün illaki düşecek, ogünde ben demiştim diye kafa ütüleyecek..
    Şikayet butonuna basalım lütfen.

New York borsası yükselişle kapandı -AA

WASHINGTON (AA) - New York borsası, haftanın ilk işlem gününü yükselişle tamamladı.

Kapanışta, Dow Jones endeksi 150 puanın üzerinde değer kazandı ve yüzde 0,59 artışla 26.023,45 puana yükseldi.

S&P 500 endeksi yüzde 0,63 kazançla 3.117,50 puana ve Nasd** endeksi yüzde 1,11 yükselişle 10.056,48 puana çıktı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında artan vaka sayıları ve salgında ikinci dalgaya ilişkin endişelerle güne düşüşle başlayan endeksler, teknoloji hisselerinin değer kazanmasıyla pozitif bir seyir izledi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Gözüken o ki düşüş bekledikçe borsa yükselmeye devam edecek. 116 bin önceleride önemli bi seviye olmuştu. Yarın yine gaplı olarak 116 binden açılır açılmasına da ordan yukarıya devam mı eder yoksa gapı mı doldurmak ister. Burda akbankın 6.25-6.27 teknik direnç bölgesi fikir verecektir. Ytd
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

4.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Gözüken o ki düşüş bekledikçe borsa yükselmeye devam edecek. 116 bin önceleride önemli bi seviye olmuştu. Yarın yine gaplı olarak 116 binden açılır açılmasına da ordan yukarıya devam mı eder yoksa gapı mı doldurmak ister. Burda akbankın 6.25-6.27 teknik direnç bölgesi fikir verecektir. Ytd
    Saatlik rsi çok şişti macd da kafayı aşağı eğdi bizde de Dow gibi bir düşüş olacak gibi sanırım ipler gerildi 108 bin e kadar dusus bekliyorum

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Saatlik rsi çok şişti macd da kafayı aşağı eğdi bizde de Dow gibi bir düşüş olacak gibi sanırım ipler gerildi 108 bin e kadar dusus bekliyorum

125.000 e giderkende bu seviyelerde rsi ve macd aynı olmuştu. Cuma çok yüksek hacim ve rsi yüzünden şort yaptım 3.000 puan zarardayım. Şort yapacaksanız çok az sayıda yapın veya bir hissede long ile hedge edin derim

6. ABD ADR ler

ABD de bu işlere bakan "yarın bankacılık satıla, havacılık alına" diye işaret veriyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    2. dalgaya hazırız ama olmayacak da deniyor..
    o kadar hazırlandık olucak DİE
    2.dalga olmazsa corona virüsü ortalıkta virüsüm diye dolaşmasın,.
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku

Saatlik rsı nin havasını bir saatlik düşük kapanışla hallederler. Eğer endeks 116 bin ve akbank 6.25 üstünde alıcılı olursa 117.500 - 118 bin aralığı da teknikte olabilir gözüküyor. Short bekleyen düşünenler 116 bin geçilirse offf yetti gari diyip masadan kalkarlarsa belki düzeltme olabilir. Düzeltme şart mutlaka olacak ama 5N1K
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Sayfa 579/1001 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •