Kim bastı la tahtaya
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kim bastı la tahtaya
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
söyledikleriniz tamamında yerden göğe kadar haklısınız. maalesef bağfaş böyle. bir türlü istikrar yakalayamadı. gelelim bugünkü hareketine; muhtemelen dün mal alan biri bugün paketledi. şuana kadar olan hacim bunu gösteriyor. 425 bin lot işlem olmuş alış satış dengeli. alış kısmı halen 20 bin artıda. benim tahminim dün alan ünlü menkul bugün paketledi. (çarşamba kredili işlem yapanlar satacak ki cumaya para hesapta olsun)..arada böyle köpük alması sağlıklı yükseliş yapabilmesi için iyi olur. yeter ki satış derinleşmesin.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
sayın cefaks elinize sağlık. şu pasta işlerini gün sonu da atsanız çok makbule geçecek..
o zaman birilerinin hoşuna yabancının girmesi gitmemiş. son üç günde toplanda eğer ünlü yabancıya virman edecekse yaklaşık 300 bin lot daha virmanlanacak.. bakalım gün sonu nasıl kapanacak..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Ulan bağfaş yine milletin kucağına verdin, mıçtın bir gün olsun yanılt bizi..6 yılda % 15 yükselebildin onu da iki günde geri verirsin. bu neyi kafası. diğer gübrelerde bir şey yok sen ne içiyorsun..
Ee bagfas bu, yok ucuzmus yok yatirmi iyiymis, bunlarin bis is oldugunu birkez daha hatirlatti gencer!!!
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
maalesef öyle. varyemez yedirmez.. ben uçsun kaçsın da demem. ancak belli bir istikrar yakalayamadı şirket. hele ki son 7 yıllık grafiğine bakın tek kruş kazanan neredeyse yoktur. oysaki hisse her yıl % 10 yükselmiş olsaydı şuan 17/18 TL olmalıydı.. fazla demiyorum % 10 enflasyon oranında ..peki hisse 7 yılda ne getirdi koca bir sıfır. bundan sonra ne getirecek bilen yok.. siz yatırımcı olsanız böyle bir firma hissesini neden taşırsınız. veya hangi gerekçe ile elinizde tutarsınız. (benimki eşşeklik bakı kalır misali)..
Yer İmleri