Sayfa 58/1001 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 457 - 464 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Selam ben okt almak istedim ama bi bankada fazladan ücret alıyor garantide yüzde 20 marj uygulanacaktır diyo kesinti mi olacak anlamadım yardım eder misiniz nasıl komisyonsuz alabilirim
    adet olarak girerseniz marj koyar... para miktarı olarak girerseniz marj olmaz.
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

2.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    adet olarak girerseniz marj koyar... para miktarı olarak girerseniz marj olmaz.
    Adet olarak girdim ama fiyatta da yüzde 1 marj uygulanacaktır dedi geri iade olur mu acaba alsam

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    T+1 fonu olduğu için fiyat henüz belli değil. O yüzden marj ekliyor bugün kü fiyat üzerinden. Fon alım işlemi gerçekleştikten sonra paranız geri iade edilecektir. Tutar girerek mi emir veriyorsunuz adet girerek mi? Adet giriyorsanız almak istediğiniz kadar tutarı belirterek alış emri verin.
    Adet olarak girdim hocam ama devamda adete yüzde 20 fiyata yüzde 1 marj uygulanacaktır yazıyordu o zaman emir vereyim fiyatı belli olduktan sonra geri iade olur kalan tutar değil mi

diğer başlığa da yazdım; nkolay 22,00 > 23,29 oldu. ilgilenen arkadaşlara

5. Arkadaslar sorum olacaktı. 2 aydır ppf var elimde ve aynen duruyor. satıp tekrar alırsam stopaj nedeniyle ayni miktarda alamayacağım. Hatam varsa düzeltin.. Şimdi neden böyle birsey gerekli olabilir? Yarın yattiginiz yerden kazanıyorsunuz stopaj 15 olsun derlerse ve realize etmedigimiz icin ve her ne kadar kanunlarin geriye yürümemesi gerekse de sorun olabilir mi diye dusunuyorum. Brut geliri realize mi etsek iyi olur..Ne dersiniz? Vadeli döviz hesabi olanlardan birisi bankanin stopaji hesap artış öncesi bile açılsa yeni orandan kestigini söylemişti aklıma geldi ve killandim..bende eski oran uygulamamışlardı bu arada.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. İng de fon alım satım yapan var mı herhangi bir ücret kesiyor mu acaba bilgisi olan var mı

7.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Ben de okt alış girdim sabah, bana da aynısını dedi
    100K'lık al dedik diyelim, hesapta 120K mı olması lazım demek bu
    O kadar tutar yoksa iptal mi oluyor alış işlemi
    Adet belirterek girdiyseniz marj %20 ise evet 120K olması gerekir hesabınızda. Fakat tutar belirttiyseniz emirinizde 100 K olması yeterli. Tutara karşılık gelen adet alınır. Alıştan kalan bakiye iade edilir.

8.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Adet olarak girdim hocam ama devamda adete yüzde 20 fiyata yüzde 1 marj uygulanacaktır yazıyordu o zaman emir vereyim fiyatı belli olduktan sonra geri iade olur kalan tutar değil mi
    Alış fiyatı belli olduktan sonra fon alımından kalan tutar iade olur hesabınıza.

Sayfa 58/1001 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •