Sayfa 58/91 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon
Arama sonucu : 723 madde; 457 - 464 arası.

Konu: MEPET - Metro Petrol ve Tesisleri

1. Bilanço hikaye o yüzden beklemeye değmez bunun hatta bu gurubun tüm gönderdiği bilanço hikaye istedikleri zaman kar yazar istediği zaman zarar bu gurubun tüm şirketlerinin gönderdiği tüm bilançoları çeyrek çeyrek incele bu kadar dengesiz bilanço göndereni bulamzsın
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Eski sayfalara baktım, geçen sene bilançoyu , son gün olan 19 Ağustos seans kapanışından sonra gece geç saatlerde göndermiş.
    Son gün , son dakikaya kadar bekletmiş
    Ne çıkarı varsa !

3. Demiştim 500 şirket var bu bilançoyu 500. Olarak gönderir

4. Bu hisseyi alan , gün yüzü göremiyor , ama yine de alıyoruz , niye , ucuz diye
    Ama ucuz etin yahnisi olmaz gerçeğini hep gözardı ediyoruz.

5. Dedim ya bilanço hikaye bir bilançoya hiç bir şey değişmez mesela Avgyo nasıl yükseldi pay biç ondan bilançoya alakasız Bi tarihte 5 6 milyon lot aldılar güya o da doğru değil kiripto hesaplardan kendi malını kendilerine sattılar 6 milyon mal aldık diye şekil yaptılar hisseyi yükselttiler

6. O değil de cwene tepe yaptı geri geldi biraz yarın inşallah bu günün tepe fiyatının üstünde kapatır

7.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Dedim ya bilanço hikaye bir bilançoya hiç bir şey değişmez mesela Avgyo nasıl yükseldi pay biç ondan bilançoya alakasız Bi tarihte 5 6 milyon lot aldılar güya o da doğru değil kiripto hesaplardan kendi malını kendilerine sattılar 6 milyon mal aldık diye şekil yaptılar hisseyi yükselttiler
    Biz bütün bunlar biliyoruz da neden hala bu hissedeyiz ?

8. Hisse seçerken önce sektörü belirleyecek sonra sektörün şirketlerini temel analizini iyi yapacan halka açıklık oranına sahibine ıvırı a zıvırı a bakıp karar verecen

Sayfa 58/91 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •