Sayfa 58/257 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 2050 madde; 457 - 464 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1. selamlar, 2xx fiyatlardan bölünme , bedelsiz vs gelme olasılıgı var mıdır sizce ? sonucta x4 yaptı arz fiyatından çok kısa süre içinde, daha çok kişiye ulaşmak ve kademelerın daha dolu olması adına da bölünme bu hisseye iyi gelmez mi ?

2.  Alıntı Originally Posted by ksk156 Yazıyı Oku
    selamlar, 2xx fiyatlardan bölünme , bedelsiz vs gelme olasılıgı var mıdır sizce ? sonucta x4 yaptı arz fiyatından çok kısa süre içinde, daha çok kişiye ulaşmak ve kademelerın daha dolu olması adına da bölünme bu hisseye iyi gelmez mi ?
    Kardeş kaçgun olduki halka arz olalı ,, acelesı ne pıyasa hısseyı fiyatlasın , bedelsız de elımızde beklentı olarak kalsın birsüre ,, alfasın bedelsiz oranı yüksek olur dur bakalım,,derinlik kazanınca bırşey mi oluyor ,, az olan kıymetlı olur !!
    Son düzenleme : kwon3; 11-12-2022 saat: 21:52.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Kardeş kaçgun olduki halka arz olalı ,, acelesı ne pıyasa hısseyı fiyatlasın , bedelsız de elımızde beklentı olarak kalsın birsüre ,, alfasın bedelsiz oranı yüksek olur dur bakalım,,derinlik kazanınca bırşey mi oluyor ,, az olan kıymetlı olur !!
    Millet patrondan akıllı mı..Adam demiş 50 benim hissemin ederi...Şimdi 250 5 katı...Demekki millet patrondan daha iyi biliyor...
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

4.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Millet patrondan akıllı mı..Adam demiş 50 benim hissemin ederi...Şimdi 250 5 katı...Demekki millet patrondan daha iyi biliyor...
    Sende haklısın. Bencede tüm hisseler arz fiyatında kalmalı. Kontr da 6,90 liradan, gesan da 17 tl arz fiyatından işlem görüyor zaten...

5.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Yatırımcılar beklentileri satın alıp geleceği fiyatlamış olamazlar mı? 250 tl belki de 2 çeyrek sonra ucuz hale gelecek. Borsada işler bu şekilde yürür dostum...

6.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku

Şirketler borsaya büyümek için girerler ,, aynı yerınde sayacak ise neden girdiler borsaya ,,!! Gesanın patronu 2,5 mılyon lotu 200/250 TL arasından pıyasaya verdı ve en az şirketine 500 mılyon kemıksiz nakıt akışı sağladı ,, borsa olmasa bunu nasıl yapacaktı,, eğer şirketler hep yerınde sayacak ise borsaya da gerek yok zaten , sizin veya bızım buralarda dirsek çürütmemizde doğru değil ,, doğru pencereden bakanlar genelde kazanan tarafta olurlar ,,!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Bu ara cemal ve Deco dan sonra algicilar uğramaz dedim cesaret edip ama gelmiş birisi ilginç alamamış büyük ihtimal arkadasindan el salladigina içi içini yediğine eminim neyse.kontr 1.5 TL'den geldi bu fiyata smrtg gesan patronlarida hayret ucuz arz etmiş bu patronlar çok düşünceli KY kazansın istiyor sende kazan alamadiysan fazla kafayı takip yorma kendini.sen ucuz arzlari alma diğer şirketler 40 milyara dayandı 10 milyardayiz izlemeye devam et

8. Arz ne zaman başvurmuş ne şartlarda bir araştır daha 4 kat yatırım yok neyse sen gelmeki sadece biz kazanalim

Sayfa 58/257 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •