Sayfa 58/998 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 457 - 464 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Peki size bir soru . Şarküteri ve kasap reyonundan alışveriş yaptım geçen 6 yüz liralık etiketi okutmamıştı
    Bende farkına varmadım çünkü bu kadar tuttu demedi ödedim çıktım .

Sonra eksik olduğunu gördüm bu açık ben geri gitmesem hesabı kim verecek . Kasiyer kasap şarküteri mi sonuçta peynir ve et eksik.
    1-2 kğ da çok fark etmez
    onlar genelde stokları aylık yada yıllık sayarlar
    oraya kadar en az 2 müşteride 1 er kğ eti unutur gider
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Peki size bir soru . Şarküteri ve kasap reyonundan alışveriş yaptım geçen 6 yüz liralık etiketi okutmamıştı
    Bende farkına varmadım çünkü bu kadar tuttu demedi ödedim çıktım .

Sonra eksik olduğunu gördüm bu açık ben geri gitmesem hesabı kim verecek . Kasiyer kasap şarküteri mi sonuçta peynir ve et eksik.
    kasiyerdendir üstadım da fark eder mi?

ahirette hesabını vermektense gidin ödeyin işte

sizin agnostic tutumunuzu değerlendirince vicdanınıza hesap vermektense gene ödeyin derim

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    1-2 kğ da çok fark etmez
    onlar genelde stokları aylık yada yıllık sayarlar
    oraya kadar en az 2 müşteride 1 er kğ eti unutur gider
    gerçi şimdi bir çok markette manav ve kasap reyonu ile kasa arasında bağlantı kuran akıllı sistemler var ama bunlar direk kasiyerlere borç çıkarma hakkı verir mi bilemem adam bi kasadan geçmiş gitmiş en fazla hırsızlığı tespit eder ama suçluyu ve ihmalkar gözüken kasiyeri tespit etmez
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,795
    SSK emeklisine bayram öncesi maaş ödemesi nah olduğundan,emekli otursun dötünün üstüne 3000 yeter onlara

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    SSK emeklisine bayram öncesi maaş ödemesi nah olduğundan,emekli otursun dötünün üstüne 3000 yeter onlara

Şimdi o 3 bin lira ile Emekleyen danaya girip, kalanı ile de Deniz için gerekli alışverişini yapıp ; uçak biletlerini almış ve Öğrenci yurdunda tatile çıkmış diyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    kasiyerdendir üstadım da fark eder mi?

ahirette hesabını vermektense gidin ödeyin işte

sizin agnostic tutumunuzu değerlendirince vicdanınıza hesap vermektense gene ödeyin derim

Götürdüm verdim tabi ki kasiyer müdürden okkalı bir fırça yedi benden dolayı .

7. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu(BDDK) bankalara yeni uyarılar gönderdi.

Kurban Bayramı sonrasında uygulanacak yeni düzenlemelerle kart limiti olması gerekenden yüksek olan müşterilerin limitlerinin, aylık gelirlerinin 4 ila 8 katı arasına çekileceği bildirildi.

8. Dün matkap Cihangire Ayhan başkan dik dik yan yan bakmış. Matkap Cihangir kızmış buna Angaraya geliyor Ayhan başkana.

Sayfa 58/998 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •