Sayfa 580/1001 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    ..adam yukarda ne yazıyor okudun mu.. burayı okuyunca herşeyi mi satasım geliyor demiş..
    Peki bu algının sebebi ne...
    Bırakın bu işleri..benim üzerimden oynamayı..
    Bak güzel kardeşim(bu kısım hitap nedeniyle lafın gelişi):
    1. Burda hiç tanımadığı insanların mesajına bakarak pozisyon alıyorsa o adam zaten bu işi bıraksın.
    2.Algı lafını çıkaran sensin. Herkes burda short ya da long olduğunu yazabilir. Yatırım danışmanı değil kimse burda. Sana göre: Sen longsun fikrini söyleyebilirsin ve sana uyup long pozisyon açılabilir. Bu çok normal senin için. Ama short pozisyondan bahsedildimi hemen algı, hemen saldırı. Gününe göre bir iki tane yancıda varsa değme paşamın keyfine.
    3. Ceza alıp kayboluyosun sonra geri dönüyosun, kimse teşekkür etmiyo bana, takdir etmiyo beni diye monologlarında trip atıyosun. Aklına esince 'yazmam bi daha mahrum kalırsınız benim gibi asrın teknikçisinden' tadında monologları döşüyosun. Millet tepki gösterince 'ben niye gidiyorum siz gidin' tadında mesajlardan devam ediyosun ki sana kimse yazma yada git bu forumdan bir mesaj atmıyor.( Kimseninde öyle bir hakkı da yok)
    4. Kimse senin gibi grafik fetişizmi yapmak zorunda değil, shortsam shortum derim geçerim. Sana pozisyonumla ilgili veri sağlamak zorunda değilim. Çünkü sana ya da bir başkasına gelip ' dostum ben shortum hadi sende short aç' diye bir telkinde bulunmuyorum.

Hülasa Senin bir sıkıntın var belli ama sıkıntına biz çözüm bulamayız. Profesyonel destek almanı öneririm.

2. Bugün öğleden sonra en geç yarın LONG yönlü çılgın atacaklarını düşündüğümden sabah açılış da SANAL LONG poz açılmıştır..
    Kendimi deniyorum..
    Bu 2. denemem..Eksiyi görünce basıyorum LONG u..
    Yakında reel olarak başlamayı düşünüyorum..

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Aynen güzel yorum..veri ne derse o 5 dk de short olup aylık ta düşecek diyeni gördü okudu bu gozler bu forumda..
    daha güzel yorumlar hep birlikte kazanmalıyız ama bazen istemediğimiz sesler bizim şevkimizi kırıyor GRAFİK PAYLAŞACAKTIM dedim kıymeti bilinmiyor git arşivine ekle

bende vazgeçtim

4. Sıkıntım yok..
    Madde madde yazmışsın da ..
    Cidden yanlış anlaşılmışız..
    Bir de bırakınız entelektüel ayaklarını..
    Neyse net bir şekilde gördüm..
    Yanlış anlaşılmışız..
    Asrın teknikcisi de değilim daha iyileri var..
    Milletin pozuna laf etmiyoruz..bize ne ..ama soruyoruz..short oldun emare ne neye gore biz de bilelim vs gibisinden..
    Short oluo 4000 puana ki kazandıklarını da sanmıyorum özendirici teşvik edersen ve long yönlü 12 bin puandan fazlaya kardan mahrum edersen elinde grafik ve hiç bir veri oldan sadece sallamasyon poz yazarsan ki gerçek olduğu da kesin değil manipülasyon olur..
    Çünkü piyasayı kimse bilemez..o yüzden bana yazma sen.. boş ver takıl kafana göre..
     Alıntı Originally Posted by SpotcuKenan Yazıyı Oku
    Bak güzel kardeşim(bu kısım hitap nedeniyle lafın gelişi):
    1. Burda hiç tanımadığı insanların mesajına bakarak pozisyon alıyorsa o adam zaten bu işi bıraksın.
    2.Algı lafını çıkaran sensin. Herkes burda short ya da long olduğunu yazabilir. Yatırım danışmanı değil kimse burda. Sana göre: Sen longsun fikrini söyleyebilirsin ve sana uyup long pozisyon açılabilir. Bu çok normal senin için. Ama short pozisyondan bahsedildimi hemen algı, hemen saldırı. Gününe göre bir iki tane yancıda varsa değme paşamın keyfine.
    3. Ceza alıp kayboluyosun sonra geri dönüyosun, kimse teşekkür etmiyo bana, takdir etmiyo beni diye monologlarında trip atıyosun. Aklına esince 'yazmam bi daha mahrum kalırsınız benim gibi asrın teknikçisinden' tadında monologları döşüyosun. Millet tepki gösterince 'ben niye gidiyorum siz gidin' tadında mesajlardan devam ediyosun ki sana kimse yazma yada git bu forumdan bir mesaj atmıyor.( Kimseninde öyle bir hakkı da yok)
    4. Kimse senin gibi grafik fetişizmi yapmak zorunda değil, shortsam shortum derim geçerim. Sana pozisyonumla ilgili veri sağlamak zorunda değilim. Çünkü sana ya da bir başkasına gelip ' dostum ben shortum hadi sende short aç' diye bir telkinde bulunmuyorum.

Hülasa Senin bir sıkıntın var belli ama sıkıntına biz çözüm bulamayız. Profesyonel destek almanı öneririm.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    forumdaki samimiyetsiz kişiler den bahsederken sizi kastettim
    çünkü bu işin üstesinden gelmek için teknik önemli ben sizin için henüz bir tane yalan yanlış dahi olsa grafiğinizi görmedim sizler forumun torpilli elamanlarısınız ben biliyorum bilmeyenlerde sizi gözünde büyütüyor bilsinler diye yazıyorum
    İtibar ekleyemedim.
    Forumun en isabetli, dikkatli, mütevazi ve paylaşımcı üyelerindensiniz.
    Burada kazandıran kişilerin hakettikleri övgü ve desteği alması gerek.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. Gübretaş eksi %8... Adamın haberini çıkardılar, yok efendim ben gübretaşın yükseleceğini matematik ile buldum. Aldığım kağıtları satmam, temettü bana yeter vs... Sonrasındada düşüş.

Bu borsa 10-15 sene önce neyse yine o. Yatırımcımız halen bu kafadayken 10-15 sene sonrada aynısı olacak.

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Ego mu değil..bizimkisi cahille savaş..
    Olay bu..
    Askerliği mi de subay olarak yapmış..okulda eğitim vermiş bir adamım..mevcut lisansiyer kariyerini bitirmiş birbyere gelmis adamım..
    Aynen bu seninki ego değil bu başka bişey😂😂😂
    Ne günlere kaldık yahu...

8.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    İtibar ekleyemedim.
    Forumun en isabetli, dikkatli, mütevazi ve paylaşımcı üyelerindensiniz.
    Burada kazandıran kişilerin hakettikleri övgü ve desteği alması gerek.
    amacım kimseyi kırmak değil buraya toplanılmış sa insanlar kendileri uygulayabileceği bir OLGO ya sahip olunabilmesi
    benim amacım öğrenmek ÖĞRENMEK bu konuda buraya her gelen kişi içinde önemli olmasıdır.

Sayfa 580/1001 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •