Sayfa 580/993 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, hutbelerde Atatürk ün ismini geçirmemesine ilişkin gelen tepkilerin ardından yaptığı açıklamada bunu Atatürk ün istediğini iddia etmişti.
    Tarihçi Murat Bardakçı, Bu kararnamenin Mustafa Kemal in isminin hutbelerde geçmemesi konusu ile hiçbir alâkası yoktur,
    uydurmayın ! başlıklı köşe yazısında gerçeğin bambaşka olduğunu anlatarak, konuyla ilgili bir belge paylaştı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...st%C3%BC%205li

Uydururlar.

Yarin hadis bile uydururlar.

2. musterilerim toplu koli ile sut almak istediginde ureticiler vermiyor asdasdasd !!! adam 50 koli istemis 3 koli getirebilmisler..

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    musterilerim toplu koli ile sut almak istediginde ureticiler vermiyor asdasdasd !!! adam 50 koli istemis 3 koli getirebilmisler..
    çünkü 1 nisanda %25 zam gelecek
    bir halt olacağı yok.

dün köprüden 6.000 araç geçmiş. 45.000 e bişey kalmamış
    bir halt olacağı yok.

5. vallah ben , neymis efendim manda sutuymus. Ben anlamam, benim anladigim camis sutu ve yogurdu. Reisden tut herkes kibar sosyetik olmus. manda diye tutturmuslar. haa bide malak var.

6. keçi yoğurdunu tek geçerim bele yiyince içim kıpır kıpır oluyor gözlerim ışıldamaya başlıyor hele içine öğütülmüş fındık da atıyor kestane balı diyarından bal da katıyom direkt etki ediyor tavsiye ederim
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7. e yazın avrupa tatile gelcekti, fair value 9.5di.. türklere turizimle destek olacaklardı...
    herkes tatile türkiyeye diyorlardı..
    heh...

Memento mori

8.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    keçi yoğurdunu tek geçerim bele yiyince içim kıpır kıpır oluyor gözlerim ışıldamaya başlıyor hele içine öğütülmüş fındık da atıyor kestane balı diyarından bal da katıyom direkt etki ediyor tavsiye ederim

arkadaşlara da biz mi bişey yaptık diyomusunuz?

Sayfa 580/993 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •