Sayfa 581/997 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ben değil kırmızılı banka diyor, ne gördüysem onu söylüyorum,eksik fazla yok.
    kırmızılı bonoyla 14.80 dağıtıyor, ilginç işler dönüyor

2.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    kırmızılı bonoyla 14.80 dağıtıyor, ilginç işler dönüyor
    ne halt yediklerinin benim için bir önemide yok,ticari işlerimde kalmadı onlarla. TLci olmadığım için oranlarıda beni ilgilendirmiyor. yannız USD'de büyük paralarda %5'e yaklaştıkları oldu.büyük dediysem gerçekten büyük 20 mio+

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Benim kasttettiğim 32 günlük 14.00 ile bağlamak ile 32 gün boyunca günlük 13.92 den bağlamanın getirisinin aynı olduğudur. 365 gün günlük 13.92 den bağlanırsa bileşiği 14.93 olur. Fark 1.01 puana ulaşır.
    aynen, karşılaştırma açısından 14 alınmalı.
    Yani genelde bileşik getirinin etkisi hesaplanmadan küçümsenir, fakat yüzde 15 faiz olan yerde bileşik getiri büyük önem taşıyor. bunu belirtmek istedim

4. Hisseler kelepir fiyatlara geldi. Mevduattan biraz kaydırsak mı?

5. Odea aralik sonundada 14,25 de diretirse tüymek gerek diye düşünüyorum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Arkadaşlar, merhaba.
    Geçen hafta gerçekleşmiş, ama bugün fark ettiğim bir konuyu anlatmak istiyorum size.
    İş Bankası-Ihlamur Şubesi'nde bulunan ailenin hesabından emekli maaşlarını da oraya tanıttığım için 1500 lira çekmeye gidiyorlar.
    Hesapta ise 801 fon bulunmakta son kuruşuna kadar.
    Biraz önce para çekmek için bankamatiğe uğruyorum ve yatırım hesabına da şöyle bir bakayım diyorum.
    Hesap günlük repoya düşmüş %4,5 oran ile ayın 23.den itibaren. Sizin anlayacağınız hesaptan 1500 adet 801 fonu bozuyor yetkili arkadaş 270k civarı tutar.
    Ve bozulan tutarın içinden 1500 TL çekiliyor. Evdekilere 1000 defa anlatmama rağmen, 30 senelik müşterisiyiz biz onların kafası devam ediyor, anlatamıyorum.
    Ezcümle, gözünüzü dört açın. Ben bu ahlak yoksunlarına söyleyecek söz bulamıyorum çünkü, sadece ve sadece her geçen gün daha dikkatli davranmak gerekiyor. Böyle bir etik anlayışı olabilir mi sizce? Ya da böyle bir insanlık? Ayıptır yahu!
    Kusura bakmayın kafanızı ağrıttım, saygılar...

7.  Alıntı Originally Posted by kozalak_1 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, merhaba.
    Geçen hafta gerçekleşmiş, ama bugün fark ettiğim bir konuyu anlatmak istiyorum size.
    İş Bankası-Ihlamur Şubesi'nde bulunan ailenin hesabından emekli maaşlarını da oraya tanıttığım için 1500 lira çekmeye gidiyorlar.
    Hesapta ise 801 fon bulunmakta son kuruşuna kadar.
    Biraz önce para çekmek için bankamatiğe uğruyorum ve yatırım hesabına da şöyle bir bakayım diyorum.
    Hesap günlük repoya düşmüş %4,5 oran ile ayın 23.den itibaren. Sizin anlayacağınız hesaptan 1500 adet 801 fonu bozuyor yetkili arkadaş 270k civarı tutar.
    Ve bozulan tutarın içinden 1500 TL çekiliyor. Evdekilere 1000 defa anlatmama rağmen, 30 senelik müşterisiyiz biz onların kafası devam ediyor, anlatamıyorum.
    Ezcümle, gözünüzü dört açın. Ben bu ahlak yoksunlarına söyleyecek söz bulamıyorum çünkü, sadece ve sadece her geçen gün daha dikkatli davranmak gerekiyor. Böyle bir etik anlayışı olabilir mi sizce? Ya da böyle bir insanlık? Ayıptır yahu!
    Kusura bakmayın kafanızı ağrıttım, saygılar...
    Hocam 270k- 1500 TL tutarı vadesizde de bırakabilirlerdi. İyi yanından bakmak lazım. Sonuçta iş bankası...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Hocam 270k- 1500 TL tutarı vadesizde de bırakabilirlerdi. İyi yanından bakmak lazım. Sonuçta iş bankası...
    Açıkçası sinirimden tam detaylı incelemedim, belki de bankamatikten gördüğüm kadarı ile sadece bugün de bağlanmış olabilir, diğer 6 gün boşta bile durma ihtimali var.
    Bugünlük sinir bu kadar yeter dediğim için ayrıntıya girmedim, olay açık ve net, bu kadarı bile kâfi.
    Saygılar..

Sayfa 581/997 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •