Sayfa 582/997 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by kozalak_1 Yazıyı Oku
    Açıkçası sinirimden tam detaylı incelemedim, belki de bankamatikten gördüğüm kadarı ile sadece bugün de bağlanmış olabilir, diğer 6 gün boşta bile durma ihtimali var.
    Bugünlük sinir bu kadar yeter dediğim için ayrıntıya girmedim, olay açık ve net, bu kadarı bile kâfi.
    Saygılar..
    Saygılar bizden paylaşım önemli sağ olun...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

2. Çağrı merkezini hemen şimdi arayıp işlemi ne zaman kimin yaptığını öğrenin. Sonra eğer talimatsız işlem yapıldıysa işlemi yapan memuru yarın dilekçe verip işbankası genel müdürlüğüne şikayet edin.

Kanun çok net. İşlemi siz kendiniz internetten, atm den, cepten vs yapmadıysanız, şubeye yazılı (Aslı gönderilmemiş olmayabilir fakat imzalı bir form kopyası lazım faks whatsapp vs vs) bir talimat vermediyseniz, veya otomatik kendi çalışan bir eski talimat yoksa sizin hesabınızla ilgili sizin iradeniz dışında yapılan her işlem suçtur.

Banka zararınızı sizin bir talimatınız yoksa sigorta aracılığı ile tazmin eder. Çalışanını da -> şut.

Alıntı Originally Posted by kozalak_1 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, merhaba.
    Geçen hafta gerçekleşmiş, ama bugün fark ettiğim bir konuyu anlatmak istiyorum size.
    İş Bankası-Ihlamur Şubesi'nde bulunan ailenin hesabından emekli maaşlarını da oraya tanıttığım için 1500 lira çekmeye gidiyorlar.
    Hesapta ise 801 fon bulunmakta son kuruşuna kadar.
    Biraz önce para çekmek için bankamatiğe uğruyorum ve yatırım hesabına da şöyle bir bakayım diyorum.
    Hesap günlük repoya düşmüş %4,5 oran ile ayın 23.den itibaren. Sizin anlayacağınız hesaptan 1500 adet 801 fonu bozuyor yetkili arkadaş 270k civarı tutar.
    Ve bozulan tutarın içinden 1500 TL çekiliyor. Evdekilere 1000 defa anlatmama rağmen, 30 senelik müşterisiyiz biz onların kafası devam ediyor, anlatamıyorum.
    Ezcümle, gözünüzü dört açın. Ben bu ahlak yoksunlarına söyleyecek söz bulamıyorum çünkü, sadece ve sadece her geçen gün daha dikkatli davranmak gerekiyor. Böyle bir etik anlayışı olabilir mi sizce? Ya da böyle bir insanlık? Ayıptır yahu!
    Kusura bakmayın kafanızı ağrıttım, saygılar...

3.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Çağrı merkezini hemen şimdi arayıp işlemi ne zaman kimin yaptığını öğrenin. Sonra eğer talimatsız işlem yapıldıysa işlemi yapan memuru yarın dilekçe verip işbankası genel müdürlüğüne şikayet edin.

Kanun çok net. İşlemi siz kendiniz internetten, atm den, cepten vs yapmadıysanız, şubeye yazılı (Aslı gönderilmemiş olmayabilir fakat imzalı bir form kopyası lazım faks whatsapp vs vs) bir talimat vermediyseniz, veya otomatik kendi çalışan bir eski talimat yoksa sizin hesabınızla ilgili sizin iradeniz dışında yapılan her işlem suçtur.

Banka zararınızı sizin bir talimatınız yoksa sigorta aracılığı ile tazmin eder. Çalışanını da -> şut.
    Sn. Sadecegrafik,
    Söylediğim gibi aile bireylerinden biri gidiyor bankaya, dediğim gibi emekli maaşı da aynı hesaba tanımlı onu çekmek için.
    Muhtemeldir ki, güvene dayalı ıslak imza atılıyor dekonta, bizimkiler de hiç bakmıyorlar neyi imzaladıklarını.
    Dedim ya güven! 30 seneyi aşkındır çalışılıyor banka ile ama...
    Ama asıl konu 1500 lira çekmek istiyorum deniyor orada, siz 1500 tane 801 bozuyorsunuz ve 1500 lira veriyorsunuz.
    Affedersiniz ama burada nasıl bir iyi niyet olabilir, yanılıyor muyum?
    Yarın bakacağım ne yapacağım, sanırım lanet olsun der geçerim.
    Demem o ki, aman dikkat edin arkadaşlar.
    Daha fazla başınızı ağrıtmak istemiyorum.
    Teşekkürler, saygılar...

4. İmza attıysanız talimatı okumamışsınız demektir. Boş kağıda imza atar mısınız?

Ayrıca hangi çağda yaşıyoruz. Cep telefonu neden akıllı? Akıllı telefonda bankanın cep uygulaması yok mu? Ben hergün 1-2 dakika 4 bankadaki hesaplarımı en az 1 kere kontrol ederim. İnsanların elindeki cep telefonları 10 sene öncesinin büyük bankanın ana bankacılık sunucusu kadar donanımlı. Akıllı telefonu ne halt etmeye alıyor insanlar?

Bankacıların temel amacı kendilerinin kar etmesidir. Sizin kar etmeniz değil. Bunu duvara yazın!

Suçlu sizin akrabalar imza atmışlarsa. Cehalet mutluluktur. Onlar da mutlu olsunlar. Para önemsiz cahiller için.

Türk insanı genelde suçu hep karşıda arar. Kendini sorgulamaz!

Alıntı Originally Posted by kozalak_1 Yazıyı Oku
    Sn. Sadecegrafik,
    Söylediğim gibi aile bireylerinden biri gidiyor bankaya, dediğim gibi emekli maaşı da aynı hesaba tanımlı onu çekmek için.
    Muhtemeldir ki, güvene dayalı ıslak imza atılıyor dekonta, bizimkiler de hiç bakmıyorlar neyi imzaladıklarını.
    Dedim ya güven! 30 seneyi aşkındır çalışılıyor banka ile ama...
    Ama asıl konu 1500 lira çekmek istiyorum deniyor orada, siz 1500 tane 801 bozuyorsunuz ve 1500 lira veriyorsunuz.
    Affedersiniz ama burada nasıl bir iyi niyet olabilir, yanılıyor muyum?
    Yarın bakacağım ne yapacağım, sanırım lanet olsun der geçerim.
    Demem o ki, aman dikkat edin arkadaşlar.
    Daha fazla başınızı ağrıtmak istemiyorum.
    Teşekkürler, saygılar...

6. Türkiye nin başını yakan adam DAVUTOGLU. Rusya uçağının duşurulmesi emrini de ben verdim demişti.

Bu iddiaya göre, 17/25 Aralık krizi sonrasında, yargılanma ve can güvenliği konusunda sıkıntıya düşen Zarrab, dönemin başbakanı Ahmet Davutoğlu’ndan güvence istedi. Ancak Davutoğlu hükümetinden böyle bir güvence verilmedi.
    http://m.hurriyet.com.tr/gidisine-go...ettir-40662737

7. Burgan 500bin 32-91 gun 14.75.

Sayfa 582/997 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •