Çağrı merkezini hemen şimdi arayıp işlemi ne zaman kimin yaptığını öğrenin. Sonra eğer talimatsız işlem yapıldıysa işlemi yapan memuru yarın dilekçe verip işbankası genel müdürlüğüne şikayet edin.
Kanun çok net. İşlemi siz kendiniz internetten, atm den, cepten vs yapmadıysanız, şubeye yazılı (Aslı gönderilmemiş olmayabilir fakat imzalı bir form kopyası lazım faks whatsapp vs vs) bir talimat vermediyseniz, veya otomatik kendi çalışan bir eski talimat yoksa sizin hesabınızla ilgili sizin iradeniz dışında yapılan her işlem suçtur.
Banka zararınızı sizin bir talimatınız yoksa sigorta aracılığı ile tazmin eder. Çalışanını da -> şut.
Sn. Sadecegrafik,
Söylediğim gibi aile bireylerinden biri gidiyor bankaya, dediğim gibi emekli maaşı da aynı hesaba tanımlı onu çekmek için.
Muhtemeldir ki, güvene dayalı ıslak imza atılıyor dekonta, bizimkiler de hiç bakmıyorlar neyi imzaladıklarını.
Dedim ya güven! 30 seneyi aşkındır çalışılıyor banka ile ama...
Ama asıl konu 1500 lira çekmek istiyorum deniyor orada, siz 1500 tane 801 bozuyorsunuz ve 1500 lira veriyorsunuz.
Affedersiniz ama burada nasıl bir iyi niyet olabilir, yanılıyor muyum?
Yarın bakacağım ne yapacağım, sanırım lanet olsun der geçerim.
Demem o ki, aman dikkat edin arkadaşlar.
Daha fazla başınızı ağrıtmak istemiyorum.
Teşekkürler, saygılar...
İmza attıysanız talimatı okumamışsınız demektir. Boş kağıda imza atar mısınız?
Ayrıca hangi çağda yaşıyoruz. Cep telefonu neden akıllı? Akıllı telefonda bankanın cep uygulaması yok mu? Ben hergün 1-2 dakika 4 bankadaki hesaplarımı en az 1 kere kontrol ederim. İnsanların elindeki cep telefonları 10 sene öncesinin büyük bankanın ana bankacılık sunucusu kadar donanımlı. Akıllı telefonu ne halt etmeye alıyor insanlar?
Bankacıların temel amacı kendilerinin kar etmesidir. Sizin kar etmeniz değil. Bunu duvara yazın!
Suçlu sizin akrabalar imza atmışlarsa. Cehalet mutluluktur. Onlar da mutlu olsunlar. Para önemsiz cahiller için.
Türk insanı genelde suçu hep karşıda arar. Kendini sorgulamaz!
Türkiye nin başını yakan adam DAVUTOGLU. Rusya uçağının duşurulmesi emrini de ben verdim demişti.![]()
![]()
![]()
http://m.hurriyet.com.tr/gidisine-go...ettir-40662737Bu iddiaya göre, 17/25 Aralık krizi sonrasında, yargılanma ve can güvenliği konusunda sıkıntıya düşen Zarrab, dönemin başbakanı Ahmet Davutoğlu’ndan güvence istedi. Ancak Davutoğlu hükümetinden böyle bir güvence verilmedi.
Burgan 500bin 32-91 gun 14.75.
Yer İmleri