-
Hadi git işine,uğraşamayacağım seninle...
-
Eger tacirler elindeki mali bitirmisse hisse ye tepki gelebilir dunku devre kesme olayi zaten abartiydi endeksten bile cok fazla dustu insallah pazartesi tekrar 13.50 lerin ustune atar ytd.
-
Uzun zamandır yazmıyordum fikirlerimi söylemek isterim . Kozaa da Twitter’da yapılan paylaşımlardan sonra başka spekülatörlerin tahtaya girdiğini mal toplayıp yukarı sürmek istediklerini düşünüyorum . Kozaanın tavana gitmesi , sabahki teorik eşlemlede 15 lira üzeri tavan göstermesi , ipeke ve kozalın çok etkilenmemesi gösteriyor ki tahtacının bu spekülatörler ile savaştığını gösteriyor . Tahtacının ise belli ki bu tahtaları baskılanmak istiyor gelene de sert şekilde müdahale ediyor .
100 milyondan çok lotu olduğunu düşünüyorum tahtacının . Ben ne dersem o modunda ...
Kozaa 5 TL iken ipeke 4 TL civarında ikende mahkeme meselesi sahiplik meselesi konuşuluyordu 3 kat gittiler . Gariptir ki borsaya yabancı alımı geliyor bankaları diğer hisseleri alıyor bu hisseleri ölümüne satıyor yersen ... kozalda 70 lerdeolan yabancı oranı 45 düşüyor . Bariz baskılama . Zarar eden şirketler , gözaltı pazarındaki şirketler kat ve kat giderken yok rezerv azalmış yok kârlılık ileriki yıllarda düşecekmişdemek bana saçma geliyor . Görüyoruz ki borsa dediğimiz ortam gerçekler dışında yürüyor biraz ... şişecamı birleşme hikayesi varken 4-5 lirada tutuyorlardı aylarca süründürüp 8 TL ye sürdüler , soda , trkcm da öyle ...
Egeen endeks giderken sürünüyordu bir bölünecek haberleri piyasaya atılınca 1700 TL lere gitmesi mantıklı mı yada karton gibi hisselerin..
Mantık yok alıp sabredeceksin yada parayı bölüp _4 sektörde ucuz dipte gördüğün kağıtları kademeli alıp bekleyeceksin ... bin türlü hikayeye gerek yokmuş ..
-
Bu sebeple dostlar geleceğiAllah bilir fakat borsa çöktüğünde ilk toplanan hisseler bunlardı . Bu sebeple tahtacının ya elindekimallar başkaları tarafından toplanacak yada tahtacı bazı şeylerin oturmasını istiyor ondan sonra götürecek tahtaları . Eğer gidecekse insanların umutlarının dip noktaya geldiği zaman gidecek . 5-8 testeresi belli ..
-
-

Originally Posted by
denizkiraz42
Deniz bey merhaba yabancı satıyor evet ama yabancı borsada diplerde iken de tarihi zirveler yaşanıyor .
Yabancı şişecamda deli gibi satarken de şişe zirveleri yaşıyordu . Şimdi tekrar geliyor yabancı o ayrı tabi. Krdmd içinde öyle . yada şöyle söyleyeyim bir hissenin gitmesi için illaki yabancı oranının mı artması lazım yoksa kırıldı mı bu yargı artık ?
İpeke de %35 oranı varken yabancı , geçen yıl ipeke 5.5 TL idi şimdi %9-10 arası yabancı oranı fiyatı da 12 TL . Yabancı çoğu hisseden çıkmışken bu yerli tahtacılar nerden buldular da parayı çoğu tahtaları 3-5 kat götürüyorlar? 1 yıl önce deli gibi satarken Tahtaları kaldıramaz ken ...
Cevaplar mısınız bilmiyorum ama fikirlerinizi görüşlerini takip ediyorum size saygı duyuyorum .
-
Bana göre bu grubun hisselerinde, ağalar farklı birçok aracı kurumdan işlem yapıyorlar.Dolayısıyla yabancı almış-satmış gibi görünürken,diğer taraftan yerli bir aracı kurumdan alıyor veya satıyor..
-
Ben aslinda satilan mal hiç birsey demek istedigim icin takastaki fonlari buraya tasidim. 13.15 ustunde pozitifim ben hep
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri