Sayfa 582/1040 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

Aynısını bizim merkez bankası dolarda yapıyor.Dolar kaç para 7 lira.Millet e o zaman ver bakalım 10 milyar dolar koyalım cebimize dese ))))))))))

Neyse okuyanlar beni kuyumcu falan sanacak))))))) Herkesin aklı var mantığı var,sonuçta o aklının karşılığını görür,bazen yanılır para kaybederiz,bazen de kazanırız.Bu yazdıklarım elbet fikir alışverişi,burda yazılanlarla kimse alım satım yapmasın tabi YTD.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İsteyen investinge girip baksın.Altın grafiğinde gece 3 de, gümüşte gece 1.45 de oluşan o derin kırmızı mumu oluşturan satışı incelesin.O saatte o kadar montanlı satışı kim neden yapıyor.Bu üstelik defalarca oluyor.Gümüş 29 dolardan 27 dolara basıldığında bir seferde 1.2 milyar ons satıldı.Bir kaç saat içinde kağıt gümüşte bu kadar satışı kim niye yaptı.Yıllık gümüş üretiminin nerdeyse yüzde 20 fazlası bir kaç saat içinde kağıt piyasada satıldı.E bunlar artık olmayacak,üstelik bu açığa satanlarda açık kapamak için alıcı olacaklar,özelikle gümüş tutulamaz e devamı da altın ve platinle devam edecek tabi.
    O saate haçim olmadığından müdahale daha kolay. Mart kontratların kapanışı bu ayın 23'de, bir kaç deneme daha görebiliriz..

Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    O saate haçim olmadığından müdahale daha kolay. Mart kontratların kapanışı bu ayın 23'de, bir kaç deneme daha görebiliriz..
    Ben de onu yazdım zaten.

S. Innana. Sizi tekrar aramızda görmek güzel . Dönüşünüz de aynı profile sahip üye ile karşı karşıyayız. İyi niyetli olmayana cevap dahi vermemeliyiz ama tepki göstermediğimizde meydanı boş bulduklarında insan saldırıyorlar.
    Bu mesajınızı anlamadım sn kutsi,meydanı boş bulmak ,kötü niyetli olmak ,saldırmak falan bunlar ne demek.Kastınız kime.

S. Innana. Sizi tekrar aramızda görmek güzel . Dönüşünüz de aynı profile sahip üye ile karşı karşıyayız. İyi niyetli olmayana cevap dahi vermemeliyiz ama tepki göstermediğimizde meydanı boş bulduklarında insan saldırıyorlar.
    Hoşbulduk sevgili Kutsi..daha sınırlı olarak bu topic haricinde yazmayı düşünmüyorum normalde, bakalım artık..selam ve sevgilerimle, her şey gönlünce olsun..

Sn enki birinin yazdıklarından rahatsız olduysa onu kendi yazabilir diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn enki birinin yazdıklarından rahatsız olduysa onu kendi yazabilir diye düşünüyorum.
    sizinle yada şu an buradaki kimseyle ilgili değil sn. Hkm..eski bir olay..

Sayfa 582/1040 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •