Onlar dediğin kim, tahmin ettiğim se
gitmez onlar halinden çok memnun
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Onlar dediğin kim, tahmin ettiğim se
gitmez onlar halinden çok memnun
Hamdım Piştim Yandım
son 10 dakıka hazır mısınız???
Hocam mesela bugün sabah açılışa x miktar kontratla başlayan biri 1512.5 üstünde hacimli alım gelince x kadar daha pozisyon arttırıyor ala geçince. Oradan sonra adam aşağı basıyor. 1501.5 altında satış hızlanınca alıştaki 2x stop oluyor. Sistem 1497 altında sata geçiyor nasıl maliyet iyileştireceksin anlamadım. Zaten saatlik günlük bakıyorsan gün içi işlem yapmanın bir manası yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tam tersi sistemler ve mantıklar var. Bazı sistemler için mükemmel bir gün oldu diyebilirim. O sistemler de, en yüksek kırılınca al vb.. tarzı trend takiplerin kazandığı günlerde zarar ediyor.
Özetle, burada her gün para dağıtılıyor. Bazen benden sana, bazen senden bana, bazen de hep birlikte pala nenemize...
hisse portföyü kasdettim, endeksle beraber hareket eden hisseler.. daha yüksek marjlı oluyor.. ayrıca trigger olarak hareketli ortalama kesişimi (ve benzeri) dışında mantık kullanmak lazım..
diğer yandan.. hacimli alım hacimli satış demek aynı zamanda.. ben kullanmıyorum gün içi trade de..fiyata bakıyorum.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Evett toaso short ..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri