Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 582/1004 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Onlar dediğin kim, tahmin ettiğim se
    gitmez onlar halinden çok memnun
    Hamdım Piştim Yandım

son 10 dakıka hazır mısınız???

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    düşük portföyle yüksek hacim yapmak ve maliyet iyileştirmek için ideal bir durum.. üstelik volatiliteyi sen oluşturmak zorunda değilsin, başkaları oluşturuyor.. iyi bir şey bence..
    Hocam mesela bugün sabah açılışa x miktar kontratla başlayan biri 1512.5 üstünde hacimli alım gelince x kadar daha pozisyon arttırıyor ala geçince. Oradan sonra adam aşağı basıyor. 1501.5 altında satış hızlanınca alıştaki 2x stop oluyor. Sistem 1497 altında sata geçiyor nasıl maliyet iyileştireceksin anlamadım. Zaten saatlik günlük bakıyorsan gün içi işlem yapmanın bir manası yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Hocam mesela bugün sabah açılışa x miktar kontratla başlayan biri 1512.5 üstünde hacimli alım gelince x kadar daha pozisyon arttırıyor ala geçince. Oradan sonra adam aşağı basıyor. 1501.5 altında satış hızlanınca alıştaki 2x stop oluyor. Sistem 1497 altında sata geçiyor nasıl maliyet iyileştireceksin anlamadım. Zaten saatlik günlük bakıyorsan gün içi işlem yapmanın bir manası yok.

Tam tersi sistemler ve mantıklar var. Bazı sistemler için mükemmel bir gün oldu diyebilirim. O sistemler de, en yüksek kırılınca al vb.. tarzı trend takiplerin kazandığı günlerde zarar ediyor.

Özetle, burada her gün para dağıtılıyor. Bazen benden sana, bazen senden bana, bazen de hep birlikte pala nenemize...

Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku

hisse portföyü kasdettim, endeksle beraber hareket eden hisseler.. daha yüksek marjlı oluyor.. ayrıca trigger olarak hareketli ortalama kesişimi (ve benzeri) dışında mantık kullanmak lazım..

diğer yandan.. hacimli alım hacimli satış demek aynı zamanda.. ben kullanmıyorum gün içi trade de..fiyata bakıyorum.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Tam tersi sistemler ve mantıklar var. Bazı sistemler için mükemmel bir gün oldu diyebilirim. O sistemler de, en yüksek kırılınca al vb.. tarzı trend takiplerin kazandığı günlerde zarar ediyor.

Özetle, burada her gün para dağıtılıyor. Bazen benden sana, bazen senden bana, bazen de hep birlikte pala nenemize...
    Tabiikide öyle sistemlerim trend takibi olduğu için en dipten satış en tepeden alış verdi para size gittiyse sıkıntı yok sonrasında geri gelecekse [emoji23]

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Onlar dediğin kim, tahmin ettiğim se
    gitmez onlar halinden çok memnun
    İstanbul -Ankara da gitmez diyorlardı.
    Halk görmeye , duymaya, teraziye koymaya başladı.
    sadece seçim zamanını bekliyor.

8. Evett toaso short ..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 582/1004 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •