Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Büyük badem ve sisyem oyuncuları varlık fonuna teslim etti malı, varlık fonuda teslim edeceklerine aşağıda bant aralığı ayarlıyor malı teslim edeceği kim olur yabancı , Yabancıda gelmesi için o dolar onların istediği fiyatlara gelmesi gerek ortalama beklentileri 24 tl ,
22-24 lerden girebilirler bana göre ama önlerinde muhalefet gelirse bir hikaye olması gerek ,
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bloomberg HT
@BloombergHT
·
21d
Mevduat faizi 20 yılın zirvesinde.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Hakan Kara
@ali_hakan_kara
·
1 sa
KKM sonrası kamunun döviz açık pozisyonu 2022 sonunda 258 milyar $'a çıktı. (An itibarıyla tahminim 280 milyar$.)
Yani kurdaki her 1 TL sıçramanın kamuya net yükü yaklaşık 280 milyar TL olacak.
getirdikleri durum bu çok zor bir dönem bekliyor bizleri.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
OF Fena karamsarlık çökmüş piyasaya tamda sevdiğim hava
Dikkkat dikkat bu karamsarlık ne kadar çok artarsa borsadaki ralli ölümcül hal alır
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
hiç yukarı zorlamayı denemeden aşağı geldi, artık fazla bi güniçi aşağı marj kaldığını sanmıyorum, altın bi vuruş olacaksa o da seans sonu olur.. o yüzden buralardan mal almaya başlıyorum- kademeli biriktirmeli olarak, bugün için bi hedefim yok, önümüzdeki hafta için pozsiyon
Yer İmleri