Sayfa 584/1009 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Tam yatıyordum bir bakayım dedim.

İbinatör 19,54’e iğne attı.

Saat 00.04’te.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Kolay ve hileli yoldan para kazananların bir kısmının paralarının bir kısmını harcamak için yolları Okşanlardan geçiyordur bir ihtimal olarak.
    Eee Okşanlarda o kadar saf değildir. Oyunu kurallarına göre oynamışlardır. Teknolojiyi kullanmışlardır muhtemelen.
    Ellerinde geniş bir arşiv olma ihtimali var.

Teker Teker mısır gibi patlatabilirler ellerindeki arşivi zaman içinde.

Bu olasılıklar her zaman matematiksel olarak var gözüküyor.Son patlayanları görünce.
    2002 yılında gebze mutlu kentte x apartman daire 1 de tr nin ilk travestisi (g.antepli)bıçaklanarak öldürüldü. Maktüle ait el yazısıyla dolu Kalın bir defter vardı, içi isim dolu. Katil hala bulunamadı.
    Okşana dikkat.
    Another day in paradise

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu selocanın erdoğanı kazandırma taktiği. Bu selocan herseçim aynısını yapıyor. Bana saygısı olmayanın taaa mk. 2. Tura kalınca görecem ben sizi. Bu dayatmaları görünce insan erdoğan kazansın diyor vaay mk. İşte ölümle sıtma arasında kalmak böyle bişey.
    Another day in paradise

4. 20.82 satışla rekor Kuveyt Türkte gözüküyor şu an.
    https://canlidoviz.com/doviz-kurlari...-bankasi/dolar

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Bu selocanın erdoğanı kazandırma taktiği. Bu selocan herseçim aynısını yapıyor. Bana saygısı olmayanın taaa mk. 2. Tura kalınca görecem ben sizi. Bu dayatmaları görünce insan erdoğan kazansın diyor vaay mk. İşte ölümle sıtma arasında kalmak böyle bişey.
    Selo bu dayatmaları sayesinde AKP adana mersin ankara istanbulu kazandı değil mi mk ..RTE kazansın diye herkes faklı ağızdan konuşuyor....

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yani o başka şey, ben de dedim 5000 dolara kadar düştüyse bu olay

Bankadan yapsaydınız canım siz de.

Geçen aylardaydı sanırım, yurt dışı swiftlere 500.000 dolar sınırı getirilmişti. Onun dışında bir şey görmedim. İnternet/mobil için bir kısıt olabilir, bankayla görüşüp belki limiti tekrar arttırılabilir, bakmak lazım.
    Isbankasi gunluk yurtdisina SWIFT ile dolar yollamaya 50 bin dolar sinir koymus akrabam anlatti. Her 50 bin dolara 200 dolar masraf

Yapikredi de sinir 100 bin dolar masraf 54 dolar

Bunlar 15 gun once oldu. Sinirin ustune cikinca ekranda uyari cikiyor subat ayinda cikan bilmemne yasasi geregince falan diye

7. ingiltere de kitap yasaklama devrine giriş....
    tarih yazılıyor...

CS Lewis, Tolkien, Orwell among works tagged as triggers for 'far-right' extremism by anti-terrorism group
    https://news.yahoo.com/cs-lewis-tolk...060010741.html
    Memento mori

8. MHP lideri Bahçeli, konuşmasının sonunda "1 saniyenizi almak istiyorum" diyerek yaptığı hesabı partilileriyle paylaştı. "Ben biraz da hesap adamıyım" diyen Bahçeli, "3 bölge var İstanbul'da toplam milletvekili sayısı 98. 9 artı 8, 17. Bugün 17 Nisan ise Kadir Gecesi. Bu tesadüf müdür?" ifadelerini kullandı.
    Atistler bunu da açıklasın

Sayfa 584/1009 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •