Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 585/1004 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: Viop XXXV

1. [Yarın meclis açılış konuşması ile tavan kitleyebilir zob

2. Yok hocam ironi benim ki rica edeceğim ben hala spotta alım kovalıyorum
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Kıvama geldi mi ne dion? Geçen sefer dayak yemeden çıkmıştık. Bugün en tepede kapatmasını bekliyorum. Oradan hacıbekir lokumu...
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ew de şu unutulmamalıdır.. çok derin bilmem ama kıvamına uydurursun kimi %5 salınımları kabul eder vs ..
    Tıpkı toaso da dediği gibi..50 de deneyecem dedi kar almadan kısa periyot baktı ise birden fazla stop oak zorunda kaldı
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    işin komiği, beklenti der, düşük fk der..ikiye katlar fiyatı...az biraz temel analizden anlayan adamın toaso şortlaması deli cesareti..ben sasa yı, gübrefab. shortlarken bile elli kere düşünüyordum...balon fiyat net olmasına rağmen.

ha, ew tekniğine çok güvenen shortlar tabi...ama onu da gelip burada yazıp, birilerinin kanına girmeye gerek yok..ben hiç bir zaman shortladığım kağıdı yazmam...ne gerek var...zaten ne kadar shortlayan olursa yukarı gitme ihtimalini arttırıyorsun.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    15.000 takipçisiyle palaya meydan okuyor...don gömlek short, diyor.

kasıma kadar bıst100 de 1.200 görünüyor diyor...
    Kendini yakmış milleti yakmasa bari. Yazık günahtır. Twitterda telegram da bunlardan çok var. Allah bunlara akıl fikir versin.
    Görür görmez o ayrı.

5. Bu tecrübedir işte bin defa dedik Pegasus anlattık Elliott gıdısını yesin...adamlar parayla teknik çiziyor öyle 0.786 seviyesine bakmıyor o iş
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    3 kere denedim, 2 kar 1 zarar oldu, sistem mistem yok şortcuyu yakalamış sürüyor sürdüğü yere kadar, bugün tavan görse şaşırmam.

6. adamlar her şeyin üçkağıdını bulmuşlar. yani kolay iş diil.
    taktir mi etsek bilemedim şu an

offf iyi kopardılar...tohtorr nerdesinnnnafyon kocatepesakarya aloo nerdesinnn

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Grafikisinde düşen kanal üst bandı dediğin seviyeye denk geliyor sindoma abi, ben olsam 9.20 üstüne atmadan mallanmam, gargara çekme hareketi ama oraya ücbeş güne dokandırmaları icap eder
    Sindoma abi görüyon mu, yonca dediğin seviyeye gelmek üzere, ücbeş güne dokandırırlar dediydik ama palanın acelesi var ellam bugün dokandıracak gibin
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 585/1004 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •