Sayfa 585/985 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Doğu G.Doğudan Parti olarak Bebecan suprizini bekliyorum...

İç Anadolu da Kayseri hariç diğer yerlerde de İyi parti den ciddi atak bekliyorum...

2. Üstte yapılan bir yorumda yazıyor sayın tınaz.
    Hadi diyelim ki k.k. ye oy atmayan antiakpliler salak peki bunların k.k. oy atmiyacagini planlayamayanlar bu işten puripak mi çıkacak?
    Bu iş çok basitti milliyetci bir aday çıkartırsin Atatürkçü bir aday biraz sağa yakın sonra HDP nin pesinde koşmaya gerek yok ister versinler ister vermesinler kendi paşa gönülleri bilirdi. Benim mantığım bu ama birileri böyle olsun istemedi bakın ben babacana ve davutogluna da güvenmiyorum onlar bilerek k.k yi öne attılar. Bizi bu çıkmaza iten şahsiyetler, az sabır zaman her şeyi gösterecek.

3. CAHİLLİK GÜÇTÜR | 1984 Felsefesi

'İstanbul'u finans merkezi yapacağız' tutmayınca, bari 'İstanbul Finans Merkezi' yapalım demişler.

Neyse, görmedim, ama dedim herhalde şu HSBC nin miydi patlattılar ya gübre yüklü kamyonla, öyle büyük gökdelen vari bir binadır herhalde. Kafamda öyle canlandırdım yani.

Sonra 65 milyar TL rakamını duyunca, dedim herhalde milyon trilyon bi kafa karışıklığı olmuştur, ben hala alışamadım mesela, trilyon deyince bi kafa gider gelir. Sonra baktım ki, yoo bayağı bayağı 65 milyar TL.

Amanın dedim ne yapmış ki bunlar, Çanakkale Köprüsünün maliyet, 1.75 milyar Euro+garanti geçiş ödemesi...

İlk etap yapılmış, 10 milyar TL imiş o da..Yine çok geldi..

Nedir diye baktım, AVM si var, 5 yıldızlı Oteli var, yaşam alanı, kongre merkezi ne ararsanız var, eğitim de yapılacakmış. Bildiğin büyük bir AVM tarzı yanında kendine dahil gökdelen vari apartmanları olan bir proje...Yerli yabancı bankalar merkezlerini taşıyacakmış, artık AVM sinde, yaşam alanlarındaki tükkan neyim alt hizmetleri imam hatipten hangi sınıf arkadaşları alır oğlanın bilemem de, bildiğin beton yığını...

İnşallah geri kalan etaplar yapılmaz, en azından kalan 55 milyar TL cepte kalır. Ekonomistler, finansçılar sırayla sektirmişler zaten.

Betonu çok seviyorlar...Bi de sonrasında böyle işletilecek yeni alanlar filan varsa, değme keyiflerine...

Bi de 'asrın' kelimesini çok seviyorlar. Asır yani. Asrın şusu, asrın busu.

Asrın mağdurları da biz olmuş olabiliriz. %150 enflasyon yapıştır, millet ne olduğunu anlayamadı, market deposu basıyor...

Ehonomi çoh eyi...herkeşin elinde son model telefon...AVM ler dolup taşıyor...sıfır araba yok bayilerde...Her yerden gaz fışkırıyor...

Mayiş, açlık sınırının altında ???....Almanya'da da enflasyon var...Onlar da aç...

Herkes hak ettiği şekilde yönetilir diyelim, konuyu bağlayalım, Allah için güzel Kuran okuyor, tecvitli mecvitli, uzata uzata...

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    'İstanbul'u finans merkezi yapacağız' tutmayınca, bari 'İstanbul Finans Merkezi' yapalım demişler.

Neyse, görmedim, ama dedim herhalde şu HSBC nin miydi patlattılar ya gübre yüklü kamyonla, öyle büyük gökdelen vari bir binadır herhalde. Kafamda öyle canlandırdım yani.

Sonra 65 milyar TL rakamını duyunca, dedim herhalde milyon trilyon bi kafa karışıklığı olmuştur, ben hala alışamadım mesela, trilyon deyince bi kafa gider gelir. Sonra baktım ki, yoo bayağı bayağı 65 milyar TL.

Amanın dedim ne yapmış ki bunlar, Çanakkale Köprüsünün maliyet, 1.75 milyar Euro+garanti geçiş ödemesi...

İlk etap yapılmış, 10 milyar TL imiş o da..Yine çok geldi..

Nedir diye baktım, AVM si var, 5 yıldızlı Oteli var, yaşam alanı, kongre merkezi ne ararsanız var, eğitim de yapılacakmış. Bildiğin büyük bir AVM tarzı yanında kendine dahil gökdelen vari apartmanları olan bir proje...Yerli yabancı bankalar merkezlerini taşıyacakmış, artık AVM sinde, yaşam alanlarındaki tükkan neyim alt hizmetleri imam hatipten hangi sınıf arkadaşları alır oğlanın bilemem de, bildiğin beton yığını...

İnşallah geri kalan etaplar yapılmaz, en azından kalan 55 milyar TL cepte kalır. Ekonomistler, finansçılar sırayla sektirmişler zaten.

Betonu çok seviyorlar...Bi de sonrasında böyle işletilecek yeni alanlar filan varsa, değme keyiflerine...

Bi de 'asrın' kelimesini çok seviyorlar. Asır yani. Asrın şusu, asrın busu.

Asrın mağdurları da biz olmuş olabiliriz. %150 enflasyon yapıştır, millet ne olduğunu anlayamadı, market deposu basıyor...

Ehonomi çoh eyi...herkeşin elinde son model telefon...AVM ler dolup taşıyor...sıfır araba yok bayilerde...Her yerden gaz fışkırıyor...

Mayiş, açlık sınırının altında ???....Almanya'da da enflasyon var...Onlar da aç...

Herkes hak ettiği şekilde yönetilir diyelim, konuyu bağlayalım, Allah için güzel Kuran okuyor, tecvitli mecvitli, uzata uzata...
    Altına az bi yer aç imza atacağım üstad.

Almanya kıskançlık krizine girmiş bize bakıp öyle diyollar.Kiymatli Betonsever abiler öyle diyo.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Altına az bi yer aç imza atacağım üstad.

Almanya kıskançlık krizine girmiş bize bakıp öyle diyollar.Kiymatli Betonsever abiler öyle diyo.
    Millete dolar yaktırdılar, burunlarını sümkürdüler, o malum powerpointli ekonomiye giriş sunumlu toplantı sonrasında, meğerse tam da o esnada sabit kurdan erenler dolar borçlarını kapatıyorlarmış, destekliyoruz arkasındayız filan diyordu bi abla. Ben de dedim bu niye terliyor bu kadar..

7. Ablayı tanırım emicesine benzer yayvan konuşur , PowerPoint de yapacüz edecüz felan terlemeler , onu sonra yapacaz bunu sonra yapacaz PowerPoint sunumunda öyle konuşuyordu . Gece kurları düşürüp kaldırdılar hiç bir şey yapmamışlarsa bile bi şeyler yapmışlar , netekim netekim sonra 128 milyar dolar buhar oldu.

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    'İstanbul'u finans merkezi yapacağız' tutmayınca, bari 'İstanbul Finans Merkezi' yapalım demişler..
    sn.achiles
    gecenlerde sizmi yazmıştınız swift yaparken dekonta ob gibi bir kod yazdırın diye.
    eğer siz yazdıysanız bu kod nedir ne işe yarıyor.

Sayfa 585/985 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •