Sayfa 586/1027 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Merkez Bankası sermaye için kur sabitledi
    Merkez Bankası, döviz kurundaki yükselişi önlemek için reeskont kredisi ödemelerinde kuru sabitledi.
    http://haber.sol.org.tr/emek-sermaye...bitledi-238395

TC Merkez bankası bildiğim kadarıyla Dolar henüz basamıyor ve almadan vermek allaha mahsus derler o halde birilerine PEŞKEŞ çekilip 4.20 den Dolar verilirken birileriden alınacak demektir. Önemli olan ülkenin bekası gerisi hikaye deseler kimden hesap sorulabilir ?

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Uğur Civelek abimiz döktürmüş yine fena.
    50. Dakikadan sonra izleminizi tavsiye ederim.

https://youtu.be/OiH52mn1Ngw
    Yok bu adam bazılarının içini karartıyor oysa briç müsabakası izleyip İzmirin kordon boyunda dolaşıp tatlı hayaller kurmak varken Civelek izleyip moral bozulur mu !.

3. Kordon kalmadiki doldurdular kordonu
    Ulan güzelim şehrin içine taaa .....
    Yaşı 35 alt olan
    Hatirlayabilemez
    Ben çok iyi hatırlıyorum
    Dalgalar döverdi kordonu
    Yıllar sonra Selanik e gittim
    Birebir kopyası Alsancak kordonun
    Tabi o dönemin kordonunun

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Kordon kalmadiki doldurdular kordonu
    Ulan güzelim şehrin içine taaa .....
    Yaşı 35 alt olan
    Hatirlayabilemez
    Ben çok iyi hatırlıyorum
    Dalgalar döverdi kordonu
    Yıllar sonra Selanik e gittim
    Birebir kopyası Alsancak kordonun
    Tabi o dönem
    Bende en son 15 sene önce görmüştüm kordonu hala koku vardı . Aman neyse canım öyle yada böyle Civelek ruh karartıyor/muş maksat ak denilene mok demek işimiz bu ...

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bende en son 15 sene önce görmüştüm kordonu hala koku vardı . Aman neyse canım öyle yada böyle Civelek ruh karartıyor/muş maksat ak denilene mok demek işimiz bu ...
    Aynen.!!!
    Karşıyakalı olarak yazıyorum.!
    İlişkisi yok yazdıklarının.!!
    Kordon boydan boya yeşil alan.!!!
    Kilometrelerce yürüyüş yolu var.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku

Eğer yapılmışsa bir hata
    ve bu hatanın üzerine kasıtla hata ile gitmek
    en anlamsız hata yapma biçimidir.

yapmayın bunu lütfen..

ayrıca İzmir kordonu hiç kokmadı..

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Son güne kadar beklemeye mecburmusunıuz ?
    Malesef yapımızdan dolayı evet... birde umut, kazanamazsa sermaye kontrolundan kurtuluruz.. yani hala az da olsa öyle bir umudum var.. birde gecen yazdıgım gibi portföyün aşagı yukarı yarısı sistem dışı, elimizde ki öyle ucuk rakamlar degil sonuçta ... birde aldıgım pozlar şuan kayıp.. bu kez istikrar için degişim şart

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dolarda teknik meknik yok hele sıradan insanlara teknik tam bir enayilik , kandırmaca. Bugüne kadar teknik ile satış yapsaydınız acaba o sattıklarınızı geriye alabilecekmiydiniz ? İşte yukarıda iMAM efendinin dolar beklentisini paylaştım yıl sonu 3.50-3.60 olacak diyor hadi buyur sat 4.60 lardan yıl sonuna kadar %20 faizle değerlendir yıl sonu 3.60 dan yerine koy parayı çuvalla götür. Son bir aydır hangi teknikçinin Dolar tahmini tuttu ? Bu arada teknikçiler asla yanılmaz her tutturamadıkları seviyenin ya bir üstü ya bir altı vardır.
    Evet. Bir yönetcinin MB elini kolunu bağlaması parabolik cıkışı tetikliyor..

teknik analiz arayanlar için, secenek sizin https://www.tradingview.com/symbols/USDTRY/

Sayfa 586/1027 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •