Artan

277,75 10 17:11
291,50 10 17:13
8.585,00 9.99 17:09
39,64 9.99 17:14
42,98 9.98 17:14
Artan Hisseler

Azalan

1,36 -11.63 17:15
19,17 -10 17:14
58,85 -9.95 17:15
7,81 -9.92 17:15
82,55 -9.78 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

6.763.920.090,15 17:15
6.652.623.094,32 17:15
6.633.694.195,40 17:15
6.369.696.102,36 17:15
5.982.979.222,25 17:15
Tüm Hisseler
Sayfa 586/689 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 5506 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Önümüzdeki hafta 20/50 kırılmış olacak.

Kandırıkcılar iş başında olmaz ise

Yukarı yapmalıyız artık.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,506
    Sn KAranuras Takas görünümümüz pek parlak durmuyor umarım savunma konusunda bir hareket olur ama olsa dahi 6 aylık bilanço için bazı konuya vakıf arkadaşlar pek olumlu yazmadılar. Zaten bu durum takaslara yansımış. Benim hareket felsefem daha sağlamcı 12 Kasım a kadar artan miktarda paçal yapmak . Hep sahip olduğumuz hisse demek yerine Patronun hisselerinin değeri demek daha doğru. Çünkü azdan az çok tan çok gider. PAtronun sahip olduğu EGEEN in dolar bazındaki değeri ÇÖP değerine düşmüş Yuh Yuh !..

Artık olan olmuş açılmaz bu şemsiye !.. : İlhan Güryalçın - Şemsiye

Alıntı Originally Posted by Karanuras2 Yazıyı Oku
    Benim gibi satamayanlara yazıyorum
    Çıkmayı bilemedik oysa hiç bir ağaç sonsuza kadar yükselmez kağıdı sevip esiri olmayacaksın diyorlar yapamadık kağıt sahipligin her türlü alcakligina rağmen yaklaşık 2 senede2022 den 2024 ün ilk çeyreğinde kadar 2000 TL'den 18400 geldi sadece Ege end değil başka kağıtlarda artı ama buda hattı sayilirt bir artış yaptı fırsatı kaçırdık.
    Yanılmıyorsam hem baba hemde oğlu 14 ve 12 den satış yaptı yine satmadık enson 7 ye satildiginda zaten satamazdik kaldık hapiste 2024 yıllık 2025 ilk çeyrek düşük karlar geldi isterseniz eflasyon muhasebesi diyelim yada dövizin enflasyondan çok artması yüzünden düşük geldi diyebiliriz .Düşük karlar gostegelerimizi pahalı hale getirdi yatırım sandıkları kurumsal yatırımcılar çıktı temele göre sınıfta kaldık.bircok beklentide görülmez oldu en kötüsü bizden kötü zarar açıklamış kağıtlar gidiyorsa bizim niye yürümüyor sebebi kurumsal ve büyük yatirimcilar Ege endusturiden korktular şirket sahipliği kağıt satıyor hemde en satılmaz destek vermesi yerde satıyor yatırımcının güveni kalmadı geçende yazdım sabır bekleyeceğiz rüzgar otomotivdede esecek döviz artacak rakiplerimiz Çin Hindistan endenezya ABD'ye daha yüksek vergi durumu fark yaratacak diyorum ağır eflosyonla paramız eriyoryinede bekleyen derviş çorbayı içermiş ısrarla bekleyen sonunda kazanır borsa böyle birşey
    Son düzenleme : Baygeorge; 26-07-2025 saat: 10:17.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3. Sayın Baygeroge
    Altiaylik biloncoyu en iyi patronun oğlu Mustafa biliyor iyi gelecek olsa 7000 TL'den sadarmiydi ayrıca ihracatçı kasasında döviz olan şirketler hep aynı durumda otomotivde. durumlar iyi değil
    Gelelim savunma olayına benim bildiğim Kemalpaşa yeni. Fabrikaya tasinmamis ufak tefek hariç yeni fabrkaya herşey sıfır alınmış Pınarbaşı yeni sirketle başlayacak kadro kuruluyor bu personel sıradan eleman değil temini zor yavaştan faliyet başlamış sizi tebrik ederim alıp aatiyorsunuz ben alıp satmada zarar ediyorum 16 dan satıp yarısıyla oğluma ev aldım.Simdi kendi kendimi tebrik ediyorum nasıl yapabildim artık yapabilecek birşey yok hapiste kaldık.Siz yazıyorsunuz bende yazayım 3 aylık biloncoyu göre iyi kağıtlar coca cola, Anadolu Efes, Ford Ülker küçük kağıtlarda hatsan rüzgarlı kağıtlarda mitek, yeotek bunları takip ediyorum.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir aldı olmayan duyum ve tahminlerdir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,506
    Ben o satış haberini satış olarak yorumlamadım . Nama yazılı hisselerin hamiline olarak kaydettirilmesi olarak yorumladım. Satış yapılması için kağıdın yukarı trend de olması gerekir diye düşünüyorum. Bu da benim bilanço ve pozitif gelişmeler ile ilgili beklentilerimi arttırıyor. Satış haberi diyorum dikkat ederseniz. Daha önce paylaştığım gibi olay artık şemsiyenin ne zaman açılacağına dönüştü !..
    Seçimleriniz benimle benzer genel olarak Hisse Başı Karlılık ve ihracat oranı yüksek olan şirketler.
    SAygılar,

Alıntı Originally Posted by Karanuras2 Yazıyı Oku
    Sayın Baygeroge
    Altiaylik biloncoyu en iyi patronun oğlu Mustafa biliyor iyi gelecek olsa 7000 TL'den sadarmiydi ayrıca ihracatçı kasasında döviz olan şirketler hep aynı durumda otomotivde. durumlar iyi değil
    Gelelim savunma olayına benim bildiğim Kemalpaşa yeni. Fabrikaya tasinmamis ufak tefek hariç yeni fabrkaya herşey sıfır alınmış Pınarbaşı yeni sirketle başlayacak kadro kuruluyor bu personel sıradan eleman değil temini zor yavaştan faliyet başlamış sizi tebrik ederim alıp aatiyorsunuz ben alıp satmada zarar ediyorum 16 dan satıp yarısıyla oğluma ev aldım.Simdi kendi kendimi tebrik ediyorum nasıl yapabildim artık yapabilecek birşey yok hapiste kaldık.Siz yazıyorsunuz bende yazayım 3 aylık biloncoyu göre iyi kağıtlar coca cola, Anadolu Efes, Ford Ülker küçük kağıtlarda hatsan rüzgarlı kağıtlarda mitek, yeotek bunları takip ediyorum.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir aldı olmayan duyum ve tahminlerdir
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,617
    "Hayatın inişlerini istemiyorum, çıkışlarına değmez."
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,617
    Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş. (EGEEN), 21 Ağustos 2000 tarihinde gerçekleştirdiği %800 oranında bedelsiz sermaye artırımı ile sermayesini 350 milyar TLden 3.150 milyar TLye çıkarmıştır. Bu karar, Yönetim Kurulunun 21 Nisan 2000deki toplantısında alınmış ve nominal sermaye artışı iki kaynaktan karşılanmıştır ([fevkalade yedekler ve yeniden değerleme değer artış fonu])

Sermaye Artırımı Detayları
    Artış oranı: %800
    Eski sermaye: 350 milyar TL
    Yeni sermaye: 3.150 milyar TL
    Sermaye artışı iç kaynaklardan gerçekleştirilmiştir (bedelsiz) .

Aradan Ne Kadar Zaman Geçti?
    Bugüne kadar (2025 yılı itibarıyla) yaklaşık 24 yıl geçmiştir ve Ege Endüstri hiç bedelli sermaye artırımı yapmamıştır. Ayrıca şirket, bedelsiz sermaye artırımına da sadece bu tek kez (2000 yılında) başvurmuştur

Tarih
    Türü
    Oran Sermaye (TL)21 Ağustos 2000Bedelsiz%800350 milyar 3.150 milyar

İlave Bilgi
    Ege Endüstri 1995 yılında %40 oranında bedelli sermaye artırımı yapmıştır. O tarihten beri ise sadece temettü politikası yoluyla hissedarlarına değer sunmuştur
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş. (EGEEN), 21 Ağustos 2000 tarihinde gerçekleştirdiği %800 oranında bedelsiz sermaye artırımı ile sermayesini 350 milyar TLden 3.150 milyar TLye çıkarmıştır. Bu karar, Yönetim Kurulunun 21 Nisan 2000deki toplantısında alınmış ve nominal sermaye artışı iki kaynaktan karşılanmıştır ([fevkalade yedekler ve yeniden değerleme değer artış fonu])

Sermaye Artırımı Detayları
    Artış oranı: %800
    Eski sermaye: 350 milyar TL
    Yeni sermaye: 3.150 milyar TL
    Sermaye artışı iç kaynaklardan gerçekleştirilmiştir (bedelsiz) .

Aradan Ne Kadar Zaman Geçti?
    Bugüne kadar (2025 yılı itibarıyla) yaklaşık 24 yıl geçmiştir ve Ege Endüstri hiç bedelli sermaye artırımı yapmamıştır. Ayrıca şirket, bedelsiz sermaye artırımına da sadece bu tek kez (2000 yılında) başvurmuştur

Tarih
    Türü
    Oran Sermaye (TL)21 Ağustos 2000Bedelsiz%800350 milyar 3.150 milyar

İlave Bilgi
    Ege Endüstri 1995 yılında %40 oranında bedelli sermaye artırımı yapmıştır. O tarihten beri ise sadece temettü politikası yoluyla hissedarlarına değer sunmuştur
    Partron paraları harcayınca tek çare acaba bedelsizin yanında birde yüksek oranda bedelli sermaye artırma amaçlayıp bedelliye katılmak için nakit ihtiyacından hisselerini mi satmak istiyor diye hevesli düşüncelere kapılmak istiyorum.keşke öyle olsa
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,617
     Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    Partron paraları harcayınca tek çare acaba bedelsizin yanında birde yüksek oranda bedelli sermaye artırma amaçlayıp bedelliye katılmak için nakit ihtiyacından hisselerini mi satmak istiyor diye hevesli düşüncelere kapılmak istiyorum.keşke öyle olsa
    Egeen olan tüm hevesi kacirdi güya iki fabrika birleştirdi!Eskiden daha mutlu ve umutluydu Egeen dostlari.Bir zamanlar 400 500 Lotu olan arkadaşlar cikti şimdi bir elin parmagi ya var ya yok hisseleri acaba bir ihtimal bolunur mu Egeen satilir mi diye arada bir sayfaya geliyor bakiyor.Nick de kullanmayip misafir modunda!Miskilim hisseyi de hisseye güvenen egeencileri de cok üzdüler.3.150.000 de diretmek ve sermaye artirimina ihtiyacimiz mi var diye alayci konusan şirket 50.000.000 dolar yatırım yaptı egeteche sermaye artirimi yapti ama gelin görün ki şirket süründürmeye devam ediyor!Aselsan sinus egrisi her şeyi anlatiyor

Sayfa 586/689 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •