Sayfa 587/1001 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    Aslında herşey konuşuluyor ve biliniyor birçok kişi chp de gelse veya kim gelirse gelsin durum değişmez! diye düşünüyor ve buna bende katılıyorum. yani yaratılan sistem belli bir azınlğın iyi yaşamasına ve çok büyük bir çoğunluğun kötü veya çok kötü yaşamasına neden oluyor.

ve başka bir iddia "sistem hırsızlığı teşvik ediyor" sen söyledin "dilan polat 3 yılda ülkenin sayılı zenginleri arasına girmiş" aynen söylediğine sonuna kadar katılıyorum. yani yaratılan büyük aklın yarattığı sistem "hırsız ol, kötü ol, sömür senden iyisi yok diyor"

tabi bunu yapmak herkesin harcı değil! bazı insanlar fakiri , dar gelirliyi görmeden edemiyor "vicdan yada iç dünyası" diyelim. hal böyle olunca maddi durumu iyi olsa bile iktidarı eleştiriyor esasen düz mantık "param varsa ve sistemde kolay zengin oluyorsam iktidar benim içni iyidir" olmalı.
    mesela ben 2 tl nin altında tüm paramı dolara gömdüm ve yıllardır dolardan da faiz alıyorum .. ama hayata "dilan polat" gibide umursamaz bakamam açıkcası
    olayın manevi kısmını,ihtiyaç sahiplerine yardım, allah korkusu kısmını ulu orta konuşanlardan korkacaksınız zaten.dilerseniz özelden yazın size birkaç yaptığım şeyi yazayım mesela anlayın durumu.

benim burada derdim bir troll ile dalga geçmek.adam yurt dışından her gün ülkeyi battı ilan ediyor.whatsapp grubuna giriyorum adam bende ki 1.5 motorlu arabanın 2.0 ını almış 1000 km de 3. depoyu aldım ehe ehe diyor.

bu troll beni devamlı gömmeye çalıştığı için o paylaşımı yaptım.yoksa 5 taksit aldığım saat veya sattığım 2016 tiguanın 1 lira üzerine koymadan çektiğim kredi ile aldığım arabanın sandığınız kadar çok büyük bir değeri yok.

bu troll ün mesajda yazdığı evimi satma olayımda doğru,2015 te 100 bine aldığım ev 9 milyon olduysa suç bende mi.ev alırkende dalga geçti bu şahıs beylikdüzünden ev mi alınır diye şimdi de çekemediğinden satarken dalga geçiyor

2.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Sen gibi kendini zengin sanan zügürtler.!!!

Kuyunun dibindeki kurbağa, gökyüzünü kuyunun ağzı kadar sanır.!!!

Yurtdışındaki Türk asıllı yatırımcı gurbetçilerin .!!!

Neleri başardığını anlayamazsın.!!

Çünkü o kapasitede değilsin.!!!

Avrupa kültüründe görgüsüzlük yoktur.!!

Kimse kimseninkolundaki saate.!!!
    Bindiği arabaya bakmaz.!!
    Nerede tatil yaptığıyla işgilenmez.!!
    Çünkü hepsi basit öğelerdir.!!!
    Kaç dil biliyorsan gurbette o kadar .!!
    Başarılı olursun.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    şimdide gurbetçi güzellemesi yapıyor.güzelleme yaptığı kesim euro kazanıp türkiye cennet cennet diyen kesim.senin de akp ye oy verdiğin kanıtlanmış oldu.

avrupa kültüründe görgüsüzlük yokmuş komediye bak sen.adamların seçim dönemi açıklamaları ,oylarının rengi de zaten muhteşem kültür ve eğitimlerinden geliyor.yoksa tamamen duygusal mı kullandılar oyları acaba

Uğraştığım iş kolunun bir bölümü resimdeki hazır bahçe aliminyum çit sistemi!!!

Aliminyum profilleri boyanmış olarak.!!
    Tr den ithal ediyorum!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    şimdide gurbetçi güzellemesi yapıyor.güzelleme yaptığı kesim euro kazanıp türkiye cennet cennet diyen kesim.senin de akp ye oy verdiğin kanıtlanmış oldu.

avrupa kültüründe görgüsüzlük yokmuş komediye bak sen.adamların seçim dönemi açıklamaları ,oylarının rengi de zaten muhteşem kültür ve eğitimlerinden geliyor.yoksa tamamen duygusal mı kullandılar oyları acaba
    Ben Türk vatandaşı değilim.!!!
    Mavi kartım var.!!
    Tr de oy kullanma hakkım yok.!!

Sağ partilere hayatta oy vermem.!!

Din tüccarları benim gözümde.!!
    Vatan hainidir.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Ne yapsın kadın, benim ve kk gerçeğini gören yüzbinler gibi önceden uyardı, masayı dağıtma blöfünü bile yaptı yanlış adam aday diye.halen gelip kk savunuyorsunuz ona üzülüyorum.bir seçim düşünün 80 milyon içinde kim aday olsa kazanacakken ,kazanamayacak tek kişi kendini zorla aday yapıp bana oy vereceksiniz dedi.tıpış tıpış gidip verdik.
    Kk başarılıdır demiyorum fakat en azından çizgisi belli senin ablanın ne yapacağı kime hizmet ettiği belli değil.

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    olayın manevi kısmını,ihtiyaç sahiplerine yardım, allah korkusu kısmını ulu orta konuşanlardan korkacaksınız zaten.dilerseniz özelden yazın size birkaç yaptığım şeyi yazayım mesela anlayın durumu.

benim burada derdim bir troll ile dalga geçmek.adam yurt dışından her gün ülkeyi battı ilan ediyor.whatsapp grubuna giriyorum adam bende ki 1.5 motorlu arabanın 2.0 ını almış 1000 km de 3. depoyu aldım ehe ehe diyor.

bu troll beni devamlı gömmeye çalıştığı için o paylaşımı yaptım.yoksa 5 taksit aldığım saat veya sattığım 2016 tiguanın 1 lira üzerine koymadan çektiğim kredi ile aldığım arabanın sandığınız kadar çok büyük bir değeri yok.

bu troll ün mesajda yazdığı evimi satma olayımda doğru,2015 te 100 bine aldığım ev 9 milyon olduysa suç bende mi.ev alırkende dalga geçti bu şahıs beylikdüzünden ev mi alınır diye şimdi de çekemediğinden satarken dalga geçiyor
    Aranızdaki olayı bilemem ama ikinizde bana göre aklı başında insanlarsınız yani bu tarz "birbirini gömme" vs yerine daha anlamlı ülke gerçeklerini düşünen ve gelir adaletsizliği yüzünden rahatsız olunması ve bunun için birşeyler söylenmesi ve/veya yapılması daha doğru bir yaklaşım olacaktır. söylediğiniz troll vs gereksiz tartışmaların kimseye faydası olacağını sanmıyorum. ben açıkcası bosporosun ülkenin durumundan rahatsız olduğu için bu tarz yorumlar yazdığını düşünüyorum. umarım öyledir.

Giderlerse gitsinler -> aşama 2. sidiği koyulmuşlar göreve...

Bende gerekse 18'lik sayılmam, emekliliği düşünmüş bir hekimin döneceğini sanmıyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Bana göre siyasi fanatiklik bizi bu hale getirdi. Sadece akp ve reis değil. Asıl suç onda ama muhalefetin hiç mi suçu yok.

Sayfa 587/1001 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •