Sayfa 588/993 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    jelibon bulunması borsayada altınada dolarada yaramadı demek ki geleceğin yatırım aracı jelibon
    akşam bidonu bekleyeceğiz
    başganım kafamızı her yerden kıstırdılar sepette çözüm olmuyormuş

2.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Booking.com a neden Turkiyeden girilemiyor?
    Reis TR de tükan açın vergi verin stopaj alalım dedi, zabıta gelsin denetlesin vs.

adamlar da yoaagghhh yaa dedilerdi.

3. İyide herkes Finlandiya İsveç NATO ya girince bize giren çıkanın hesabını niye yapmıyor. Üç beş milyar dolar girer. Doğalgaz tahıl yağ gübre konusunda Rusya ile nasıl yol alırız. Elimizdeki tek koz boğazlar ve hava dan geçiş

4. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5. Ortam bu kadar sakinken seçim de olabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İyide herkes Finlandiya İsveç NATO ya girince bize giren çıkanın hesabını niye yapmıyor. Üç beş milyar dolar girer. Doğalgaz tahıl yağ gübre konusunda Rusya ile nasıl yol alırız. Elimizdeki tek koz boğazlar ve hava dan geçiş
    Setcard'da bir sürü para birikti yaw. Ne alayım öneride bulun. Durduğu yerde buharlaşıyor.

Hafta sonu bolcana bakliyat bulgur aldım.

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Setcard'da bir sürü para birikti yaw. Ne alayım öneride bulun. Durduğu yerde buharlaşıyor.

Bulaşık makinası tableti, domestos, tuvalet kağıdı, çamaşır deterjanı, diş macunu, sabun, şampuan ilk aklıma gelenler.

8.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku

Benim büyükbaş hayvanlarim olsa bu durumda bırakırım. Rusya olmadan tahıl yetmez bize. Evde soba yakacak baca yoksa mutfak tüpü alin birde onun sobasini. Putin yazı çıkarır da kışın aklına gelir bu NATO olayı. Kışın sürekli arıza verir gaz borusu. Ayçiçeği yağı tahıl gübrede kenarda dursun

Sayfa 588/993 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •