Çıkarken kardan % 10 stopaj dışında bir kesintisi yok.Şu an için net getirileri %21 civarı.
Düşme ihitimali sıfıra yakın.Getiri % 99,99 gibi.
Hangi banka ile çalışıyorsanız ondan TEFAS fonlarından FIL'i seçip alacaksınız.Ama 13.30 ' a kadar alım talimatını verin ki o günkü getirden de mahrum kalmayın.Fiba bankada hesabınız varsa 13.30 sınırı da yok.
ANL için ise Alternatifbank'tan almanız lazım.
Ingbank hocam. Size zahmet kullaniyorsaniz nasil yapmam gerektigini soylermisiniz detayli. Bu is icin ilave hesap acmam lazim mi? Birde ing suan 23.5 veriyor. Bunun ustunde getiri elde edermiyiz? Birde hergun alismi yapmam lazim. Emir gibi birseyden bahsetmissiniz de...
Ben ICBC ve Ziraatten alıyordum.
İkisinde de ekstra bir hesap açmak gerekmiyordu.
Yatırım fonlar sekmesinde alış gerçekleşebiliyor.
9'dan sonra fon alınabiliyor.
Fonlar likit.
ING için de benzer galiba...
ING Portföy Para Piyasası Fonu, gecelik Repo’ya alternatif, nakit ihtiyacı olan yatırımcılara uygun, günlük kullanım için ayrılan birikimlere kazanç sağlayan en düşük riskte yatırım fonudur. Çok kısa vadeli sabit getirili enstrümanlar taşıması sebebiyle yüksek getiri potansiyeli sınırlıdır.
Alım-satım işlemlerinizi İnternet Şubesi Yatırım İşlemleri menüsündeki Fon Alış ve Fon Satış adımlarından gerçekleştirebilirsiniz.
....
MK 24.70 daha iyi diyorsanız FIL alabilirsiniz.
ING yatırım hesabı açılacak, mobilden de açılıyor .
Bunun için önce bir test yapılıyor mobil üzerinden bunu yapıp yatırım hesabını açın.
Yarın 13.30 a kadar fon alım sekmesinden TEFAS fonları ordan da Fiba portföy oradan da FIL'i seçip alım talimatını verin 14.30 sonrası hesabınıza geçer fon.Sonrada ihtiyaç oluncaya kadar satmayın.Buradaki listeden günlük getiriyi takip edin.Getiride kalıcı düşüş olursa o zaman başımızın çaresine bakarız o gün.
Dolar bozdurduğunuza da pişman olmayın ama.Dolarda ilginç şeyler olacak gibi.
Yer İmleri