BIST te kitleyecekler demiştim hatrılarsanız 110binlerden. Dolar ile de 3.50 altına indirip algı yapacaklar gelgel operasyonu.
BIST te kitleme devam ediyor. Çoğu hissede kol gibi geçirdiler. Müthiş zarar eden var trene son binenler içinde.
DOW da da gelgel yapıyorlar. Volatilite diplerde. P/E 35 lerde. Yavaş yavaş kitleyip bir anda şelale olursa hiç şaşırmam.
![]()
Dünya hisse senedi toplam değeri (market çap) dünya toplam GDP sinin %110 una ulaştı.
Her türlü gelgel kitleme operasyonudur bence.
![]()
Önce Japonya sonra Avrupa hiperenflasyon ile o da olmazsa Staglasyon riski ile karşılacak.
İngiltere BREXIT yaparak götü kısmen kurtardı.
FED bir sonraki QE yi yapana kadar USD$ en güvenli liman. Geçici olarak tabi. Yavaş yavaş uzun vadeli ALTIN GÜMÜŞ alın fiziki.
![]()
Grafikleriniz icin cok tesekkurler,cok sukur bu forumda 2 trend cizgisi cekilmis grafiklerden farkli(kendim de yaptigim halde soyluyorum) grafikler gorebiliyoruz.ozellikle dji benzerlik grafiginiz cok ilginc ve muthis...
Viop ve varant tarafinda altin ve gumus alan biri olarak bu iki metalin krizler ile ilgili (oncesi ve sonrasi olabilir) bir grafik/calisma var midir elinizde?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
EURUSD yi yaklaşık 3 sene 1.05 - 1.15 bandında gezdirdiler.
Şimdi yeni band 1.14 - 1.2050 bandı. Yukarı yaklaştıkça sat. Aşağı yaklaştıkça al. Ne kadar gezdirirler? Güçleri yettiği kadar. Bir süre. Sonra bir tarafa kırılır.
![]()
............
Yer İmleri