Sayfa 59/997 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    O dönem almaya cesaret edebilmiş miydiniz?

Krizden önce 5 yıl vadeli 6 ayda bir faiz ödemeli sanırım %9 ila %10 arası faizli USD Eurobond almış vade sonuna kadar iyi getiri elde etmiştim. Borsada zirveyi yakalamak nasıl pek mümkün değilse aynısı eurobond için de geçerli. Zira bir iki yıl sonra eurobond getirilerinin %15 civarına kadar yükseldiğini hatırlıyorum.
    O zamanlar full borsada idim.
    Eurobond alacak para yoktu dogal olarak.
    Olsaydi da eurobond degil yine hisse senedi alirdim muhtemelen.
    Benim o donemde eurobondu izlememin nedeni gidisati tahmin edebilmek icin bir veri olarak kullanmamdi.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Kırpılma 250kUSD den sonra başlar. Aslında ana para riskinde de anaparaya erişim süreni 4-5 yıllık pencerelere bölebilirsen çok azalıyor. Zira incelediğim kadarıyla eurobond fiyatı 4-5 yıllık dalgalanmalar yapıyor. Yani 20 yıllık bir eurobond için ben 5 sene anaparama dokunmayacağım dersen anapara riskini de epey azaltmış oluyorsun. (ama sıfırlamış olmuyorsun tabii)
    Eurobondlarda yıllık kupon faiz kazancı 30KTL yi geçerse yıllık vergi bildirimi var. Hesabınız ortak hesap ise eşiniz+siz kişi başı 30 KTL nin üstü bildirime giriyor

3. Merhaba

Bank Of America icin de vadesiz hesap TC pasaport ve TC kimlik ile aciliyor. subeden aninda isimsiz atm kart da veriliyor. Hesap isletim ucreti nden muaf olmak icin 5000 usd minimum bakiye kosulu var. teb le anlasmali olmasi da atm acisindan avantajli.

Devlet garantisi FDIC $ 250 bin
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Otur ma izni vize olmadan hesap acamazsiniz.varmi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by ovacikar Yazıyı Oku
    Merhaba

Bank Of America icin de vadesiz hesap TC pasaport ve TC kimlik ile aciliyor. subeden aninda isimsiz atm kart da veriliyor. Hesap isletim ucreti nden muaf olmak icin 5000 usd minimum bakiye kosulu var. teb le anlasmali olmasi da atm acisindan avantajli.

Buradan da yurtdisina gitmeden acabiliyor muyuz?
    Sonra o hesaba paramizi problemsiz swift yapabiliyor muyuz?
    Bu hesaba erisim sonra nasil oluyor?
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Buradan da yurtdisina gitmeden acabiliyor muyuz?
    Sonra o hesaba paramizi problemsiz swift yapabiliyor muyuz?
    Bu hesaba erisim sonra nasil oluyor?
    Syg,
    yeni hesabi sadece subeden acabilirsiniz.

Sonrasinda swift yapabilirsiniz tabi ki iki yonlu. gelen swiftten $15, giden swift ten ise $45 kesiyor banka.
    musteri temsilcisi ile hesap acilirken internet / cep uygulama sifrenizi de olusturuyorsuinuz.

6. Sn Memorex bugün oran aldınız mı?

7.  Alıntı Originally Posted by ovacikar Yazıyı Oku
    Merhaba

15 gün sonra ABD deyim bu bilgi çok iyi oldu. Hem tatil hem iş hemde banka hesabı açıyorum. bir taşla çok kuş. yanımda 10k dolar götüreyim hesap açarken yatırırım. gerisinide swift ile hallederim.

8.  Alıntı Originally Posted by ovacikar Yazıyı Oku
    yeni hesabi sadece subeden acabilirsiniz.

Sonrasinda swift yapabilirsiniz tabi ki iki yonlu. gelen swiftten $15, giden swift ten ise $45 kesiyor banka.
    musteri temsilcisi ile hesap acilirken internet / cep uygulama sifrenizi de olusturuyorsuinuz.
    45 USD sabit mi? 10 USD gönderen ile 100,000 USD gönderen aynı ücreti mi ödüyor?

Sayfa 59/997 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •