Sayfa 59/1000 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by emirdeniz Yazıyı Oku
    hocam bırak elliotçıları Yurtdışı analistler yurtiçi ekonomistler haziran ayında dolar 4.50 iken 4.20 lere kadar düşüş olacak diyordu. sonuç: ben 4.20 düşecek bu kadar kişi yanılmaz herhalde deyip bekledim 2 hafta sonra dolar 5 tl oldu. 2 ay içinde de 7.20 gördü. ben elimde tl ile kalakaldım.
    o kadar kişi yanılır
    piyasada çoğunluğun beklentisi olsaydı ohoo! burada konuşup bilirdik her şeyi forumlarda çözerdik.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Dolar lobisine mi geçtin yoldaş, yoksa beklemede misin?

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Günaydın,hala beklemedeyim.Şu an paranın %20 si boşta 29 kasım nurol dönüşü var umarım o zamana kadar ciddi bir hareket olmaz...Bence dolar için 30 kasım dönüm noktası olabilir....

3. fransa dan sonra abd de kaşıkcı ile ilgili ses kaydı dinlemedik dedi yine bizim donkişot ortada kaldı
    bunlar nezaman dış siyaset yapmayı ögrenecek 16 yıl dile kolay mısır olayında ortada kaldılar düşman edindik ihrcat 10 da1 altında
    suriyede esad a düşman oldu yine tek kaldı ceremesini cekiyoruz şimdi de ugruna milli yas ilan ettigi suudlar lada papaz olduk
    libya aynı şekilde neredeyse orta doguda katar dan baska ülke kalmadı diyecek bişey bulamıyorum bukadar başarısız bir politika güdmek hakikaten kitaplarda ders olarak okutulmalı

4. https://www.mynet.com/bakan-pakdemir...r-110104534388

sayın bakan ya matematik bilmiyor yada yalanın daniskasını atıyor 15 kilo et yiyormuşuz aylık
    3 kişilik aile desek 45 kilo eder 45 *60 2,700 tl eder demekki bu memlekette asgari ücretle çalışan hatta 3,000 tl den aşşagı maaş alan insanları vatandaştan saymıyolar helal sana sayın bakan yüzde 51 oy size az bile

5.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Günaydın,hala beklemedeyim.Şu an paranın %20 si boşta 29 kasım nurol dönüşü var umarım o zamana kadar ciddi bir hareket olmaz...Bence dolar için 30 kasım dönüm noktası olabilir....
    Günaydın, nurol iyi oran vermeyecekse dolar alternatif olabilir. Bonolardaki ayarlamalara bakılırsa stopaj uzamayacak gibi. Enflasyon düşük gösterilecek, merkez sabit tutacak.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    https://www.mynet.com/bakan-pakdemir...r-110104534388

sayın bakan ya matematik bilmiyor yada yalanın daniskasını atıyor 15 kilo et yiyormuşuz aylık
    3 kişilik aile desek 45 kilo eder 45 *60 2,700 tl eder demekki bu memlekette asgari ücretle çalışan hatta 3,000 tl den aşşagı maaş alan insanları vatandaştan saymıyolar helal sana sayın bakan yüzde 51 oy size az bile
    bizim evde etleri yiyeni arıyorum
    bir halt olacağı yok.

7. iflas sinyali..

"Yörsan henüz geçmişe dönük borçların ödenmesi sürecine başlayamamaktadır"

8. Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Sayfa 59/1000 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •