genel kurulda sözverdiği tarih bugün bitti...göndereceğim dediği haberleri göndermedi.....klasik km hareketi....gerçekten enteresan karekter....kimse istemeden birşeyler söylüyor.....sonra sözünü tutmuyor......ytd.....
Sayın aysha bilerek yapabileceğinizi düşünmüyorum, inanmakta istemiyorum. Ama Özellikle benim gibi küçük yatırımcıları beklentiye sokarak hayal kırıklığına uğramasına neden oluyorsunuz.Bu gibi açıklamalara daha öncede sizden ve farklı kişiler tarafından maruz kaldik.Ben alıştığım için benim açımdan sıkıntı teşkil etmeyebilir, ama gerçekten benim dışımda küçük yatırımcı varsa onların zarar görmesine neden olabilir.
Son olarak GlYHO olsun Naturelgaz olsun tahtasında olup bitenler gerçekten mide bulandırıcı.bir o kadar da tiksindirici. Sayın KM bu olan biten yüzünden çok kızıyor her geçen gün afedilmeme sınırlarını zorluyor. Sonuçta tahtada olup biten onun kontrolünde . Zamanında bunu bir telekonferansta file getirmişti..
Son olarak Güzelim ülkemin borsasının bu hale gelmesi, getirilmesi, benim gibi küçük yatırımcıların yeni halka arzlar dışında yaşatılmamasi bu vatana yapılan en büyük ihanet olarak görüyorum.
Bende bu ihanete uğramış bir küçük yatırımcı olarak Allah'a dua ediyorum. Duadan başka yapacak birşeyin yok. Bu güç karşısında çaresizim... Allah'tan kalbi guzel ve dürüst yatırımcılar için güç ve sabır diliyorum. Saygılarımla
sn gündem....kimi beklentiye sokacam....daha evvel de yazdım ....genel kurul sonrası verdiği sözleri bence yerine getirmez dedim ve yazdım.....bir gün genel kurula gidip burda söylediklerini km suratına söylesene.....tabiiki hakaret etmeden.....vede yüzde 40 ve 50 yi örnek verdim....ayrıca sen öyle dedin böyle dedin ..teknik böyle diyor yok yolcu sayısı...vs..vs....hepsi booş....bu şirketin sahibi mehmet kutman.....ve sistemi kontrol eden spk.......
Hadi ben hissede yeniyim ama sizler yıllardır buradasınız ve artık çoktan öğrenmiş olmanız gerekirdi. Patronun 2 önemli özelliği vardır:
1. Verdiği her sözü yerine getirir.
2. Verdiği HİÇBİR sözü ZAMANINDA yerine getirmez…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğru tespit........sn birnickiste......
Sn.asya,
Siz genel kurula katildinizmi tutanaklarda isminizi göremedim.
Benmi yaniliyorum
Yer İmleri