yapma ya....bilmiyordum....söylediğin iyi oldu.....ytd
yapma ya....bilmiyordum....söylediğin iyi oldu.....ytd
Madem biliyorsun daaaa neden ilk yazdığın yazı öyle demiyor?
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
2023 yılbaşı. 14 lira
2023 ağustos 14 kırıldı gibi.
Konu ne peki.
Konu şu. Tl bazlı kardasın..
Fiyata bakarak tmm
Şuna bakalım esas.
Bu dalgalanmada elindeki lot sayına bakmalısın..
Nereye düştü. Nereye çıktı. O zaman ne kadar vardı?
Şimdi ne kadar var?
Biz 5000 lot eksiyle devam. Buna şükür![]()
Sayın KM ne yapmak istiyor???? Borsa kurdu patronun ( bana göre öyle değil ki; sizede banada emrinize böyle bir güç verilse daha acımasız olunabilinir) kafasının içindekiler için beyin jimnastiği yapalım.
Bana göre; sayın KM ; tüm basın yayın organlarında aklınıza gelebilecek her türlü baskıyı görünce hisse satmak istemediğini anlıyorum. Halbuki konjuktur onun yukarıdan satıp alttan almasına imkan vermişti. Halen daha veriyor. Demekki sayın KM için şirket hisseleri önemli. Şimdi sayın KM buna iten ne olabilir ki bunu düşünelim. Benim aklıma iki seçenek geliyor.1,si borsadan çıkmak 2"si şirketin satılmasıdir.
Bu konuda görüşlerini paylaşmak isteyen arkadaşların fikirlerini öğrenmek isterim.. Saygılar
Sayın gündem,
Konjonktürün müsait olduğu zamanlarda yukardan verip aşağılardan topladı zaten. Bir sonraki hamlesinde yine aynısını yapacak. Endeks her gün rekor tazelerken neden bu aşamada hisseyi neden aşağı versin![]()
Yapacak başka bir iş bulmadan globali satmaz. 63 yaşında. Çocuğu yok torunu yok ve bekar. Bu yaştan sonra emekli olmak ölümü beklemek demek olur. Kutman yaşamayı seviyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın birnickiste herkesle bahse girerim ki sayın KM hisse fiyatına etki edecek işlem yapmasın bu hisse için 3 basamaklı fiyatlar bile hayal olmaz. Bu arada benim alim gücüm düştüğü için bende hayal fiyatlarımi guncelledim. Nasıl olsa hayal kurmak bedava.. Gerçi sayın BKB benim hayallerime karışıp duruyordu ya..;)))) Neyse şu an beni duymuyor)))
Son olarak tahta yapıcınin GLYHO ve istiraklerinde hisseleri saymasini yadırgadım ki hiç hoş değil.. Hayat bunlara değmez.... Saygılarımla
Sayın birnickiste bence sayın KM birazda yatırımcı gözünde olmayan itibarını kazanmayı denese/ cabalasa daha iyi olur. Gerçi beni hiç bir şeklide düşüncemin değişmesini sağlayamaz da...
Ben sayın KM adına üzülüyorum .İnşallah Allah ona yatırımcılara kendisini affetmesi için fırsat verir..
Yer İmleri