Sayfa 590/1005 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: Viop LII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Blomberg: sıcak havalar yatırımcının davranış biçimini etkileyip % 4 ila 10 arasında işlem hacminde düşmeler yaşanıyor .

adamların işi gücü yok nelerin istadistiklerini tutuyor ..bugün tarihi sıcaklıklar yaşanacak test etmek için uygun bir gün bakalım nasıl olacak

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Koçtan belli bir süre satmama garantili yapmasını beklerdim bu işi. Aceleye getirmişler demekki acil para lazım
    Zaten bu alınan satmama garantili, ya önceden aldığını satiyor maliyet düşürüyor ya da başkası satıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    eregl aldım 37,12 kısmet ..
    eregl 37,12 sabah aldıklarımın 1/2 sini 37,58 den 23 kademeye verdim

o paraya isc aldım 13,975 .. şimdilik yeter ikisi var . biraz mola .. kısmet .
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4. Ykbnkın lönkcülere attığı bu ikinci kazık oldu, bi öncesinde de alelacele temettü haberiydi.
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Koçtan belli bir süre satmama garantili yapmasını beklerdim bu işi. Aceleye getirmişler demekki acil para lazım
    bu ykbnk işinde mühim olan nokta, kaç paradan olduğu koç parayı napacakmış falan değil, bunlar tali konular.. seçim sonrası memet ve hafizenin işin başına taşınmasından beri 6 haftada hisse senetlerine giren 1.5 milyar dolar para londra piyasasından geldi, büyük fonlar yıllar sonra ilk defa ufaktan bi alım denedi.. 250 mn usd ykbnk işi bunun bi devamı .. para girişi devam ediyor hafif hafif, mühim olan bu..

mesela alıcı olan fon sayısı 30 diyelim, her biri ortalama 20 mn lot mal almış olur, normalde her biri tahtaya girip günlük 20 mn lot mal çekmeye kalksa fiyat bir ayda fiyat 20 TL olurdu..

6. Yaz kızım, intikamım feci olucak, bu alemde raconu ben keserim
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yaz kızım, intikamım feci olucak, bu alemde raconu ben keserim
    hayırdır yapı mı var
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    bu ykbnk işinde mühim olan nokta, kaç paradan olduğu koç parayı napacakmış falan değil, bunlar tali konular.. seçim sonrası memet ve hafizenin işin başına taşınmasından beri 6 haftada hisse senetlerine giren 1.5 milyar dolar para londra piyasasından geldi, büyük fonlar yıllar sonra ilk defa ufaktan bi alım denedi.. 250 mn usd ykbnk işi bunun bi devamı .. para girişi devam ediyor hafif hafif, mühim olan bu..

mesela alıcı olan fon sayısı 30 diyelim, her biri ortalama 20 mn lot mal almış olur, normalde her biri tahtaya girip günlük 20 mn lot mal çekmeye kalksa fiyat bir ayda fiyat 20 TL olurdu..
    Piyasa nasıl işine geliyorsa öyle algılıyor. Biz ky olarak sonuca göre yorum yaparız. Piyasa yukselseydi bakin yabancı geliyor daha da gelecek demek ki derdik. Piyasa düşünce demek ki şirketlerimiz bu kadar etmiyor diyoruz.

Sayfa 590/1005 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •