Sayfa 592/1366 İlkİlk ... 924925425825905915925935946026426921092 ... SonSon
Arama sonucu : 10925 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: Hissenet Haftalık Hisse Yarışması 2

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by apache64d Yazıyı Oku

Rabbimin kanunu tecelli etmis.
    Umarım kalıcı bir hasar kalır ömür boyu hatırlar camışşşş
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

2.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    Mühendislik hatasıdır o umarım ......buradaki insanlara baksana abi parasını kaptıracak tip yok gibi duruyor....hepsi sabah 10---akşam 18---gözleri bilgisayardan ayrılmıyor MAŞAALLAH ----hele TÜCCAR kanımca Kayseri'li ise wc ye bile gitmiyordur
    ha ha .aman hocam en son Kayserili patrona fena çarpıldık memsa da.malesef güzel bir ilimiz fakat bazıları yüzünden imajı zedelendi.ayrıca mesaj için teşekkürler.olması gerektiği gibi yaşamaya çalışıyoruz.

3. Tebrikler arkadaşlar, başarınız daim olsun.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku

NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by demokrat76 Yazıyı Oku
    ha ha .aman hocam en son Kayserili patrona fena çarpıldık memsa da.malesef güzel bir ilimiz fakat bazıları yüzünden imajı zedelendi.ayrıca mesaj için teşekkürler.olması gerektiği gibi yaşamaya çalışıyoruz.
    Kayserili, siyah sütyen almak için girmiş musevinin dükkanına!
    Paranın kokusunu alan musevi, az kaldığını iddia ederek, tanesini 40 avro dan vermiş.
    Kayserili, 6 tane alıp, bir kaç gün sonra tekrar dönmüş, bu sefer 2 düzine istemiş.
    Bu sefer musevi tanesini 50 avrodan dan satmış. Aradan 1 ay gecmiş, gittikçe mal bulamayacağını sanan kayserili, geri kalanını 75 avrodan dan kapatmış.
    Sonunda musevi merak edip, bu kadar sütyeni ne yaptığını sormuş ona!
    Kayserili cevap vermiş:
    -Bunları ikiye kesiyorum, minik takkeler yapıyorum, sonra da bunları musevilere tanesi 100 avrodan dan satıyorum.ANONİM

KAYSERİ gerçekten güzel bir şehrimiz, özellikle KAYSERİ liler kimse beni yanlış anlamasın buradaki samimiyete güvenerek takılıyorum arkadaşlara....bir hatam varsa afola....buradan gecmişte kırdığım sn MEDVİNG (MUSTAFA) ABİ DENDE ÖZÜR DİLERİM ..Umarım beni affeder değerini daha sonradan forumda paylaştığı bilgilerden ve sevenlerinden anladım.....sn demokrat sizin gibi burada cok güzel dostlar edindim hiç birinde kendini beğenmişlik görmedim.......Yarışmada emeği gecenleri özellikle kutlarım..Hayatlarında başarılar dilerim
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

6.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    Umarım kalıcı bir hasar kalır ömür boyu hatırlar camışşşş

InsaAllah dostum, amiiinn.

7.  Alıntı Originally Posted by demokrat76 Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    Kayserili, siyah sütyen almak için girmiş musevinin dükkanına!
    Paranın kokusunu alan musevi, az kaldığını iddia ederek, tanesini 40 avro dan vermiş.
    Kayserili, 6 tane alıp, bir kaç gün sonra tekrar dönmüş, bu sefer 2 düzine istemiş.
    Bu sefer musevi tanesini 50 avrodan dan satmış. Aradan 1 ay gecmiş, gittikçe mal bulamayacağını sanan kayserili, geri kalanını 75 avrodan dan kapatmış.
    Sonunda musevi merak edip, bu kadar sütyeni ne yaptığını sormuş ona!
    Kayserili cevap vermiş:
    -Bunları ikiye kesiyorum, minik takkeler yapıyorum, sonra da bunları musevilere tanesi 100 avrodan dan satıyorum.ANONİM

KAYSERİ gerçekten güzel bir şehrimiz, özellikle KAYSERİ liler kimse beni yanlış anlamasın buradaki samimiyete güvenerek takılıyorum arkadaşlara....bir hatam varsa afola....buradan gecmişte kırdığım sn MEDVİNG (MUSTAFA) ABİ DENDE ÖZÜR DİLERİM ..Umarım beni affeder değerini daha sonradan forumda paylaştığı bilgilerden ve sevenlerinden anladım.....sn demokrat sizin gibi burada cok güzel dostlar edindim hiç birinde kendini beğenmişlik görmedim.......Yarışmada emeği gecenleri özellikle kutlarım..Hayatlarında başarılar dilerim

Bende Gayserliyim ama tüccar degilim, tüccarlardan cektigimizi ne anlatayim nede siz sorun akidesler...

Moody’s Türkiye’nin kredi uzun vadeli tahvil notunu Ba1’den Ba2’ye düşürürken kredi notu görünümünü de durağandan negatife indirdi/Son dakika

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 592/1366 İlkİlk ... 924925425825905915925935946026426921092 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •