Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 592/1004 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Ağam olayı sen yanlış anlıyorsun bak..senin attığın o investing linkinde afedersiniz bir b*k yok dip demek için..
    Bir veri yok macd ağzını açmış..
    0 çizgisi altında..
    Sen diyorsun ki dip oluşacak..
    Bende soruyorum sana sadece buna göre mi..
    Yav Kardeşim kısalarda bile dalga analizi yapsan senin o dediğin yerlerin dip olması için BIST 100 ün 1415 1427 seviyesine gelmesi gerekiyor..
    Sadece bara Bakarak konuşuyor isen Süleyman ayata hocanın bar formasyonu var bak orada bile alda değildi..
    Bu gün al verdi senin o barlar .
    Stop destek yatay yeni oluştu..
    Bak senin ile bu konuda anlaşamıyorum..
    Bak sana çizmeden analiz ettim güzel abim kendini lütfen bir dediklerim ile kıyasla
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ağam sen de 2 gün önce long grafiği beğenmiyordun. ama yok ben yanlış hatırlıyorumdur.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bu arada nasıl ve ne şekilde kazandığının bir anlamı yok benim için yeter ki kazan..
    Ayrıca..
    Şu çamur atma işini de bırak ben ne zaman hatırlamıyorum dedim ya da dediğimin arkasında durmadım..
    Sen o kadar benim yazmış olduğum ve yazılanı bir cümle ile heba ediyorsun ki sana birşey diyemiyorum..
    Şu işine geldiği gibi anlama işlerini bir bırakın..short long farketmez..
    Herkes kazansın..
    Bırakın şu işleri artık yav..
    ağam sen de 2 gün önce long grafiği beğenmiyordun. ama yok ben yanlış hatırlıyorumdur.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bugun kısmetim bağlandı dün teknik olarak yukarı potansiyelini gördük ama oyun kuramadık.
    teknik gidicem diyor , dışarısı volilite yüksek artı dolares yukarı hareketli olması .
    işin özü tekniğe değil temele inandık
    herşeyde hayır vardır diyelim.
    Sağlık olsun sindoma abi, borsada fırsatlar hiç bitmiyor. İyiki bakmamışın ekrana, gıbraşınca daha çok zarar veriyor makinalar, ben bi cigara parası kaybettim. nasıl oldu bende anlamadım.
    neyse Osbir aralığa kadar işlem yapmıycam bu son du viob işi iş değil.
    Memedabinin yaptığı gibin en kötüsü spotta mal elinde beklersin, enazından ütülme olmaz
    Hamdım Piştim Yandım

4. Senin için veri yok dediğin olay adam için net dönüş sinyali olabilir. Hepimiz aynı verilere bakıyoruz hepimiz bambaşka mantıkla bambaşka genelde de tam ters işlemler yapıyoruz. Piyasanın doğası bu, onun için düşmeyen üç tane art arda mum yeterli ise diyecek bir şey yok.
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Ağam olayı sen yanlış anlıyorsun bak..senin attığın o investing linkinde afedersiniz bir b*k yok dip demek için..
    Bir veri yok macd ağzını açmış..
    0 çizgisi altında..
    Sen diyorsun ki dip oluşacak..
    Bende soruyorum sana sadece buna göre mi..
    Yav Kardeşim kısalarda bile dalga analizi yapsan senin o dediğin yerlerin dip olması için BIST 100 ün 1415 1427 seviyesine gelmesi gerekiyor..
    Sadece bara Bakarak konuşuyor isen Süleyman ayata hocanın bar formasyonu var bak orada bile alda değildi..
    Bu gün al verdi senin o barlar .
    Stop destek yatay yeni oluştu..
    Bak senin ile bu konuda anlaşamıyorum..
    Bak sana çizmeden analiz ettim güzel abim kendini lütfen bir dediklerim ile kıyasla

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Senin için veri yok dediğin olay adam için net dönüş sinyali olabilir. Hepimiz aynı verilere bakıyoruz hepimiz bambaşka mantıkla bambaşka genelde de tam ters işlemler yapıyoruz. Piyasanın doğası bu, onun için düşmeyen üç tane art arda mum yeterli ise diyecek bir şey yok.

sadece 1 bar bile yeterli bazı formasyonlar için. gördüm mü şort long fark etmez basarım.
    audentes Fortuna iuvat

6. Şaka bir yana eski günlere bakınca..
    SHORT ve long olsun belli tarafa olsun timsah olunsun farketmez..
    Forum eski günlere göre daha verimli

7. Ağam nasıl kazanıyor isen kazan yeter ki kazan..
    Benim tarzımda maalesef böyle..
    Herkes grafiğe bakınca farklı görür..
    Olay bu..
    Bak ben sana kabaca koşulları anlattım..
    sadece 1 bar bile yeterli bazı formasyonlar için. gördüm mü şort long fark etmez basarım.

8. Ağam öyle olsun hadi..
    ..
    Hadi en azından macd histogram saydam kırmızı dan yeşile döndü ya da saydam oldu bu 3 bar ile dense hadi derim koşul var..
    Ancak tek başına 3 bar özellikle bu barlardan biri diğerini aşamıyor ise anlamsız .
    Zaten görüşümü belirttim..
    Kazanıyor ve pozda olabiliyor ise sıkıntı yok..
    Saygı bizden
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Senin için veri yok dediğin olay adam için net dönüş sinyali olabilir. Hepimiz aynı verilere bakıyoruz hepimiz bambaşka mantıkla bambaşka genelde de tam ters işlemler yapıyoruz. Piyasanın doğası bu, onun için düşmeyen üç tane art arda mum yeterli ise diyecek bir şey yok.

Sayfa 592/1004 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •