Sayfa 593/1004 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Resmî gazete :

Ekip yeniden kuruluyor; Yarın 100 bp indirim garanti, fazlasını bilemem 🙂

2. ohh ohh
    kadro level atladı.

Neyse moruk ben sana bir fıkra anlatayım.esekle tilki kırda karşılanmıştır.esek bak demiş çimenler ne güzel kıpkırmızı.tilki kor musun çimen kirmizi olur mu çimen yesil renk olur demiş.esek yok sen yanlış biliyorsun kirmizi olur kavga dövüş olay aslana kadar gitmiş.aslanin karşısına gelmişler eşek çimen kirmizi demiş tilki yesil.aslan eşeğe sen haklısın sen gidebilirsin demiş.tilkiye de bu den sizi de hapse atın bir hafta su yemek vermeyin de aklı başına gelsin.tilki aman efendim çimenler yesil değil mi ki ben haklıyım bu neyin cezası demiş.aslan ha sen olayı yanlış anladın bu eşekle tartışmanın cezasi

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Adamlar bir gecede dünyadaki para piyasalarının temelini değiştirdiler.istedigim kadar para basarım karşılığında da altin vermem dedi.konu bitti.o da bir imza ile oldu bitti.sistem kanun değişimleri.imza işi kanun işi kolaydır olayın aslı başka da elbet gören gözler soru sormayı bilen beyinler lazim
    Soğuk savaş döneminde coniler dünyayı iyi karambole getirdi. Nükleer bonba korkusu Bambaşka bişeydi o dönemlerde 🙂

5. BDDK var
    kamu finansmanı genel müdürü gitmiş...

mis kısacası

Herkese iyi geceler arkadaşla
    r. Konu benim için kapanmistir

7. tl mevduatda 2 trilyon para var.. bunlarda yandım allah deyip dolara geçmeye çalışırsa.. içim daraldı..
    peso dolar grafiğine bakınca daha fena oldum..

8. Fıkra guzel
    Harika
    Tam yerine denk geldi
    Iyi geceler

Ama tabi o haysiyet yoksunu eşekle tartışmadık onu kenarda standby da tuttuk
    Asil azmaz

Sayfa 593/1004 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •