Sayfa 593/1004 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: Viop LIII

1. Mert baba sen yanlış iş yapıyorsun ellaam..

Yapman gereken iş bugün yaptığın iş..

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi :

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, görevinden istifa etmek istedi iddiası doğru değildir. #Bist100 #Bist

Diyecek bir şey yok..Malın %30 unu verdirdiler bana da düştükçe..
    neyse hayırlısı...

Bence dususun bununla ilgisi yok. Dusmesi gerekiyordu dustu. Bu yalanlama zaten 5 6 saat once geldi.

Piyasa yorulmustu ve Pala nin bir ders vermesi gerekiyordu. Ben boyle okuyorum

3. Endekis döndü mü şindi mertabi şelaleye devam edicekler mi, konu komşu tüm mahalleli merak ediyor
    Hamdım Piştim Yandım

4. herkese iyi haftasonları gundi sayesinde shorttan gelen paraları ezelim 2 gün...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Elimde kağıt yoktu mahallede Çay ocağına gidip çay içip iki tavla oynayayım dedim. Ortalık mezbahaya dönmüş. Patronu puşt bir çimento hissesi aldım bana göre borsanın bedavanin bedavası. %8 aşağıdan alıp attım borsanın böyle düştüğü günde zararım yok.

6. BankOf bence anlaşmalı çalışıyor spottan sattığı kadar long olmuştur.

İki ayrı sohbet odasında sözleşmeli çalışıyor, özel imtiyazları var dendi.

Amacı borsayı hareketli göstermek bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Elimde kağıt yoktu mahallede Çay ocağına gidip çay içip iki tavla oynayayım dedim. Ortalık mezbahaya dönmüş. Patronu puşt bir çimento hissesi aldım bana göre borsanın bedavanin bedavası. %8 aşağıdan alıp attım borsanın böyle düştüğü günde zararım yok.
    2 Hafta önce köyüme gittim (KONYA-Hasanşeyh),yeni Antalya yolu köyümüzün önünden geçmiş.
    Derler ki bu yeni yol Isparta yı bitirecek.(ben demedim köydeki akrabalarım dedi,dedi,dedi)

YTD

8. Vadeli kapanışlar

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 593/1004 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •