Sayfa 593/1015 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    pala teorik fiyatın üzerindeydi sabahtan beri. şimdi tam teorik fiyatlarda dolaşıyor. neye göre açıp kapıyor robotlar şu makası çok merak ediyorum
    Sosyal medyaya göre Tarıyor hepsini nabza göre şerbet veriyor karşıdaki yapay zeka.....
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Boğaların korkulu rüyasıyım, yarışı duydu suyuniçinde 250 taleyi görünce gözleri kamaştı ondan sende olmaz diyor
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    kchol 2024 te 200 lira...

ykbnk ta 20 lira...

kchol 10 mayıs 2023 te ben yarışa sokdum...

o zamanlar kchol 70 ykbnk 10 liraydı...

1 sene bile olmadı...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Senin grafiklerde aralık adamı olduğunu biliyor. Tepeyi dibi görmen gerekiyor arada takilayim yormaya gerek yok olduğun görülüyor. Bilinmedik mecralarda ne takilacaksin[emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Boğaların korkulu rüyasıyım, yarışı duydu suyuniçinde 250 taleyi görünce gözleri kamaştı ondan sende olmaz diyor
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    kchol zirvesini kırdı...

sasa dan sıkılanlar için güzel fırsat 92 liraya sasa çöpünü sat...

90 liraya kchol al...

uzun vadede her türlü zararını çıkarırısın...

sasa akp havasıyla şişirilmiş balondan başka bişey değil...

hatta povyona düşmüşleri kurtaralım dedik...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Brenti çakayım bir 75 USD ye de kim neden korkuyor görelim. Hani boğayız ya inceden....
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. 9400 de patinaj yapıyor..
    161.8 fibo seviyesi olduğu için piyasa yapıcı da bunu direnç olarak kullanıyor ...Normal ..Çok dillendi Twitter da da....Bakalım hamlesi ne olacak...
    Bunun haricindeki gözüme takılan XTUMY(BİST100 dışı şirketler) ve XHARZ(halka arz şirketleri) endekslerinde para çıkışı var...Bist30-100 e göre daha negatifler..

8. İşlem hacmi çok yüksek... Dikkatli izlemek lazım...

Eğer tepeler (9300-9400 lerde hisseler küçük yatırımcıya dağıtılmıyorsa) burası değilse, bu çok yüksek işlem hacmi ile (maliyetler buralarda oluşuyorsa bazı baba yatırımcılar için) çok daha fazla yukarı doğru gidebiliriz...

Aşağıda 8800-8900 lara kadar kâr satışları, esneme payı makûl bence düşerse...

Daha 26 Aralık tarihinde BİST 100 endeksi 72XX lerde idi... Nerelere geldik...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 593/1015 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •