reis geçiörene medro yabdı.
reis geçiörene medro yabdı.
audentes Fortuna iuvat
Bear DOST
Gün içi sert hareket ve "GAP'ların" olabilme ihtimaline dikkat çekilmiş dolasıyla benimde bir özeleştiri yapmam gerek
her söylenene itibar etmemek gerek değil mi.
gerçi bu resmi kopyalayıp burada yazmasam yanlış yada doğrusunu birileri uyarmadan nasıl öğrenirdim ...
Asıl sorunumuz ülkedeki TÜİK in enflasyonu ile gerçek enflasyon. Bugün sebze meyve hariç çoğu şeyin kg yada tenekeci 100 TL. Ülkenin en büyük parası ile çoğu zarurî ihtiyaçlar alınamıyorsa ülkedeki asıl sorunumuz çalışanların bununla ilintili küçük esnafın bu bataktan nasıl çıkacağı olmalı.
ayhan bey kardeşim.verilenlerin yeterli olduğunu ,her kesime eşit davranıldığını savunmuyorum ..dedik ya tuikin uydurma verileri üzerinden birşeyler yapılmağa çalışıldı yeterlimi elbette değil ...mesele ben 9000 günle bağkurdan emekli oldum 5600 günle emekli olan benden cüzide olsa fazla alıyor ..emeklinin 2000 öncesi ayrı sonrası farklı filan .bir çok kesime bir ton adaletsizlik var onun farkındayım görüyoruz .
adaletsizlikleri ,yetersizkleri çoğaltabiliriz
orda ironi var ..
Türkiye, Rusya'ya 600 milyon dolarlık doğal gaz ödemesini 2024 yılına kadar erteledi.
şu bile acizliğini gösteriyor...
nasıl o ülkenin para biriminde duralım..
Yatırım tavsiyesi değildir.
kchol zirvesini kırdı...
sasa dan sıkılanlar için güzel fırsat 92 liraya sasa çöpünü sat...
90 liraya kchol al...
uzun vadede her türlü zararını çıkarırısın...
sasa akp havasıyla şişirilmiş balondan başka bişey değil...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Kamu bankalarinin hissesine geri alim yaptiriyolar.. yandaslari secim oncesi kacirma plani devrede.. halkb ve vakifta geri alim yapiliyo yandaslarin lotlarina.
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri