Originally Posted by
umutabi
Eninde sonunda ekonominin tam anlamıyla dibe vurması betoncu iflaslarıyla olacak isteyen istediğini yapsın. Biz fikrimizi söylüyoruz bizimkisi işe başlarken nasihat dinlemeyen, bu çağda bile araştırma yapmadan jet fıdıl gibi İslam simsarı dolandırıcılara para kaptırdıktan sonra ağlayıp sızlayanlara. Dolandırıldıktan sonra ortaya çıkıp yok kamu oyu yapmakmış, yok devlet bizim zararımızı karşılasın şeklinde ağlayıp sızlayanlara. Ulan devlet kim ! Sen ben, iyi senin salaklığını dolandırıcı yiyecek bizde 80 milyon senin salaklığının bedelini cebimizden karşılayacağız. Böylelerine miktir git kime paranı kaptırdınsa ondan al derim, acımam, fazla zorlarsa bir tekmede ben atarım.
+1
itibar verdirmiyor site, sonra dene diyor
,
işler karlı iken hayat güzel ama zarardayken devlet karşılasın zararımızı şeklinde gördüğümüz mantıkla mücadele etmeliyiz, özellikle stratejik olmayan inşaat gibi alanlarda. yoksa bir yüksek teknoloji şirketi devletin önemli gördüğü bir alanda uğraşır ama sonrasında battı diyelim, o zaman elbette yardım eder bu halk devlet istediğinde.
Son düzenleme : discretus; 04-11-2017 saat: 16:14.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri