Sayfa 596/1000 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    bu kesim mgenelde radikal söylemleri olan kesimdir...Ben hiç bir radikal kesimin (hangi kesim olursa olsun) fikirlerinin danışmanlık düzeyinde dikkate alınmaması gerektiğini düşünüyorum.
    İyi de bu konuda teorik bazda haklılar.Neticede sen gizli olabilecek bilgilerini planlarını bile gavura resmi olarak açmış oluyorsun.Hoş sen açmasan da onlar bilirler ya neyse.Gerçi bizimkiler de gavur denetlemese sayıştayı hiç sallamaz kafalarına göre takılırlar, zaten takılıyorlar da .İki ucu şeyli değnek ya neyse.)))))))

Bunu da anlamadım sn human trol derken kastınız kim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    İyi de bu konuda teorik bazda haklılar.Neticede sen gizli olabilecek bilgilerini planlarını bile gavura resmi olarak açmış oluyorsun.Hoş sen açmasan da onlar bilirler ya neyse.Gerçi bizimkiler de gavur denetlemese sayıştayı hiç sallamaz kafalarına göre takılırlar, zaten takılıyorlar da .İki ucu şeyli değnek ya neyse.)))))))
    Yaw adamların bunu bilmeleri için bu şirkete mi ihtiyaçları var? Meselu bu değil, böyle bir gurubun sözünün geçmesi....Hükümette bürokrat olarak çalışan ne yetenekli adamlar var...onlara mı kaldı?
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
    Bunu da anlamadım sn human trol derken kastınız kim.
    son zamanlarda yazdığım başlıklarda hakaret ediyorlar...siyasi düşünceleri olan bazı insanlar...küfür diz boyu..polemik çıkarmaya çalışıyorlar..Saolsun yönetim gereğini yapıyor ama ben üzülüyorum.

Yaw adamların bunu bilmeleri için bu şirkete mi ihtiyaçları var? Meselu bu değil, böyle bir gurubun sözünün geçmesi....Hükümette bürokrat olarak çalışan ne yetenekli adamlar var...onlara mı kaldı?
    E iyi ya dilipak da bunu dedi zaten.Bence de doğru dedi.

son zamanlarda yazdığım başlıklarda hakaret ediyorlar...siyasi düşünceleri olan bazı insanlar...küfür diz boyu..polemik çıkarmaya çalışıyorlar..Saolsun yönetim gereğini yapıyor ama ben üzülüyorum.
    Boşverin hocam ben o tarz yazıları bildiğin yok sayıyorum,okumadım sayıyorum,siz de deneyin bence )))))))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
    E iyi ya dilipak da bunu dedi zaten.Bence de doğru dedi.
    keşke herşeye de böyle tepki koyabilse........İşlerine gelene koyuyorlar..neyse polemik çıkmasın yine.

keşke herşeye de böyle tepki koyabilse........İşlerine gelene koyuyorlar..neyse polemik çıkmasın yine.
    Evet o konuda haklısınız tabi.

Sayfa 596/1000 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •