Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 596/1004 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Aygaz viopda olsa düşük riskli güzel bir pair trade olurdu [emoji2]
    Aygaz çok iyi bir şirket ama hiç ucuza düşmüyor.

Ben mezarcı ollduğum için, KOÇ ların iyilerini bir türlü alamıyorum.

Bize düşe düşe gariban YKB ile tüplü ve öfkeli düştü...

2. .................................................. ......................

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Geceye hisseyle girmek çok riskli. Gün içinde çok oynuyor. Işık Ökteyi dinleyince içim karardı. Bu gelen zamlar dan muhalifler hariç haber yok zamcik değil ki gerçi onu başka şekilde ifade ederler. Merkezi sistem ısıtma ile ısınanlar tek maaş üç beş çocuklu ise kirada ise bundan sonra doğalgazlı evde oturulmaz.
    8 senedir hep maldayım hiç çıkmadım çok düştü ama hiç de takmadım, ana parayı bir yerlerde faiziyle beraber çektim, sonra saldım çayıra bu ülkede nefes almak bile risk hisse tabi ki risk

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Geceye hisseyle girmek çok riskli. Gün içinde çok oynuyor. Işık Ökteyi dinleyince içim karardı. Bu gelen zamlar dan muhalifler hariç haber yok zamcik değil ki gerçi onu başka şekilde ifade ederler. Merkezi sistem ısıtma ile ısınanlar tek maaş üç beş çocuklu ise kirada ise bundan sonra doğalgazlı evde oturulmaz.
    Abi bu ne demek yav kusura bakma. Hisse dediğin bir maldır.

Şirket bina sermaye mal borç düşülür malın ederi çıkar.

Şimdi mal sahibi olarak geceye malla girmek nasıl bir risk ?

Oturduğunuz evi her aksam satıp sabah alıyor musunuz ?

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kömür fiyatından haberin yok galiba, tonu 3bin gayme... iki ton alsa 6bin eder... doğalgaz daha avantajlı
    Hamdım Piştim Yandım

6. Borsada hisse net den daha çok yorumlananlar inwesttekiler gelişigüzel bakın bir sene öncesine dönseler hiç biri dolar altın bozdurup borsaya girmez. Bir kaç ilginç bulduğum yorumdan birisi hanıma araba alacak borsada biraz kazanip sıfıra yakın yada sıfır almak amacıyla girmiş ancak bebek arabası kadar parası kalmış. Düştükçe hise değiştirmiş zarar büyük. Diğeri ev parası vsr borsaya girip komisyon ve vergiler birde ufak tefek eşya parası için girmiş eski ev bile hayal artık diyor. Böylece bir sürü yorum var. Kaç yıldır yerimizde sayıyoruz. Daha sorunlar masada bugün bir ara bir baktım baya eksiyi görmüş. Burada bir sürü arkadaşlar vardı. Çoğu yabancı borsada işlem yapıyor yada battı. Elektrik doğalgaz petrol ürünleri gıda çekirdek dışı. adam 1 temmuz da zam yapıyor sen 6 ay cepten yiyorsun. Stok yapmıştım azaldıkça zoruma gidiyor. Çoğunun fiyatı ikiye katladı nasıl alacam bilmiyorum. Tarihi zirvede olan hisseyi almak gibi bir his

7. Uğur Dündar in saray var Saraycık var yazısını okudum moralim bozuldu. Bizimkinin mutfak masrafı 3 milyon. Hanımın çantası 50 bin dolar. Adam yememiş içmemiş 6 aylık maaşını çantaya vermiş

Sayfa 596/1004 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •