1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
.................................................. ......................
https://www.konhaber.com/haber-epdk_...a-1621430.html
zam iptal olmuş![]()
Borsada hisse net den daha çok yorumlananlar inwesttekiler gelişigüzel bakın bir sene öncesine dönseler hiç biri dolar altın bozdurup borsaya girmez. Bir kaç ilginç bulduğum yorumdan birisi hanıma araba alacak borsada biraz kazanip sıfıra yakın yada sıfır almak amacıyla girmiş ancak bebek arabası kadar parası kalmış. Düştükçe hise değiştirmiş zarar büyük. Diğeri ev parası vsr borsaya girip komisyon ve vergiler birde ufak tefek eşya parası için girmiş eski ev bile hayal artık diyor. Böylece bir sürü yorum var. Kaç yıldır yerimizde sayıyoruz. Daha sorunlar masada bugün bir ara bir baktım baya eksiyi görmüş. Burada bir sürü arkadaşlar vardı. Çoğu yabancı borsada işlem yapıyor yada battı. Elektrik doğalgaz petrol ürünleri gıda çekirdek dışı. adam 1 temmuz da zam yapıyor sen 6 ay cepten yiyorsun. Stok yapmıştım azaldıkça zoruma gidiyor. Çoğunun fiyatı ikiye katladı nasıl alacam bilmiyorum. Tarihi zirvede olan hisseyi almak gibi bir his
Uğur Dündar in saray var Saraycık var yazısını okudum moralim bozuldu. Bizimkinin mutfak masrafı 3 milyon. Hanımın çantası 50 bin dolar. Adam yememiş içmemiş 6 aylık maaşını çantaya vermiş
Yer İmleri