Artan

61,60 10 18:10
6,93 10 18:10
70,40 10 18:10
54,95 9.99 18:10
18,08 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

143,40 -9.98 18:10
136,70 -9.95 18:10
5,35 -9.93 18:10
102,80 -9.82 18:10
3,34 -9.73 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.607.356.284,25 18:10
7.591.540.594,46 18:10
7.262.691.453,02 18:10
7.259.808.316,80 18:10
6.876.065.189,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 597/927 ÝlkÝlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,769 - 4,776 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by elma Yazýyý Oku
    Sayýn Rxpu,

Yukarýda, "ileride alýnacak yeni tedbirleri Türkiye çapýnda eþ zamanlý ve yaygýn bir þekilde uygulatabilmek için þimdiden yasal altyapý hazýrlýðý olarak görüyorum." þeklinde açýklamýþtým.

Türk Parasýnýn Kýymetini Koruma Mevzuatý kapsamýnda alýnacak tedbirleri eþ zamanlý uygulatabilmeniz, denetleyebilmeniz vb çalýþmalar için için ülke genelinde yaygýn teþkilat aðý olan kurumlara ve çok sayýda çalýþana ihtiyaç olur. Yapýlan deðiþiklik sözkonusu ihtiyacý karþýlamaya yöneliktir. Esas tatýþýlmasý gereken ileride ne gibi tedbirlerin alýnabileceðidir.
    Hükümet Kobi'leri kurtarmak için kesenin aðzýný açtý. Kgf ler ve benzeri paketler geldi geliyor. Ancak bu tip kredilerin teminatý hazine olunca bankalar kredi takip süreçlerinde devreden çýkýyor. Sanýrým hükümet bu noktada bu iþ için maliyeyi devreye sokmaya çalýþacak. Mesela esnaf kgf yý alýp dolara yatýrýnca maliye bu hareketi sorgulayabilecek.. kendi içinde mantýklý bir yaklaþým gibi duruyor..

Bütçe açýðý yaratarak reel sektörü kurtarma giriþimi önemli ancak bu noktada ülke ekonomisi nin dýþa baðýmlýlýðýný azaltacak tedbirlerin de bir yandan acilen devreye alýnmasý önemli. Tamam yerli ve milli ekonomi iyi de somut olarak dýþa baðýmlýlýðý azaltýrken üretimi ve istihdamý nasýl artýrabiliriz? Buna yönelik tedbirler planlar açýlýmlar var mý olacak Asýl sorular bunlar..

ülkenin ekonomik sorunlarýný para ve maliye politikalarý ile bir noktaya kadar çözebilirsiniz.. ancak bu çözümler bizim gibi tasarruf açýðý olan dýþa baðýmlý ülkelerde kalýcý olmaz genel anlamda bir refah artýþýna yol açmaz.

2. Arkadaþlar ben pidecide kurye olarak çalýþan üniversite öðrencisi bir birey olarak patron yaklaþýk 20 kiþiyi istihdam etmekte idi taki düne kadar dün bir arkadaþýmiz sudan sebepler ile iþte çýkarýldý ne ironik ki çýkarýlan arkadaþ akpartili idi yinede üzülmüþ olmakla birlikte çalýþma arkadaþlarim ekseri nadiren lise mezunu ve çoðu sabýkalý ayrýca çoðu akp taraftarý ve neden oy verdin sorusuna tutarli ve altý doldurulur bir cevap veremiyorlar.patron ayný þekilde bundan iki ay önce seçimden hemen sonra abi büyük kriz olacak ona göre önlemini al dedim sýkýntý yok hükümet çok kuvvetli halleder dedi peþine CDS leri 2 yýllýk tahvilin ne olduðunu emlak balonunu TL ile deðil dolar ile harcadýðýmizi kýsaca anlattim ve fikri hemen deðiþti ki bu bana korkunç geldi . üniversitesi okumam hasebiyle fikirlerini deðiþtirmek çoðunun kýsa sürdü .þu ana gelirsek dediðim gibi biri iþten çýkarýldý patron önünü göremiyor her gelene dert yanýyor kriz var kriz var ne yapacaðýz diye en son bu gün ben aç kalacaksam devleti ne yapayým dedi .iþin ikinci komik yanýmýzda akp il teþkilatinda üst düzey bir müteahhit inþaat yapýyor .Abi dedim Tayyip seçimini yaptý ya sen ya müteahhit önce batacakti o seni seçti dedim faiz mevzusundan ve beton seferberliðinden dolayý .Kýsaca özetlemek gerekirse iþ yerinde kafasý az çalýþan herkes herþeyin farkýnda ustanýn biri Pakistan'a gitmeyi düþünüyor içler acýsý ve bu daha iyi günlerimiz gibi duruyor bu arada oto boka feto cehape demekten vaz geçin artýk ülke bataklýða sürüklenmek te bunun tek suçlusu akpdir.

GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alýntý Originally Posted by eyesa Yazýyý Oku
    Arkadaþlar ben pidecide kurye olarak çalýþan üniversite öðrencisi bir birey olarak patron yaklaþýk 20 kiþiyi istihdam etmekte idi taki düne kadar dün bir arkadaþýmiz sudan sebepler ile iþte çýkarýldý ne ironik ki çýkarýlan arkadaþ akpartili idi yinede üzülmüþ olmakla birlikte çalýþma arkadaþlarim ekseri nadiren lise mezunu ve çoðu sabýkalý ayrýca çoðu akp taraftarý ve neden oy verdin sorusuna tutarli ve altý doldurulur bir cevap veremiyorlar.patron ayný þekilde bundan iki ay önce seçimden hemen sonra abi büyük kriz olacak ona göre önlemini al dedim sýkýntý yok hükümet çok kuvvetli halleder dedi peþine CDS leri 2 yýllýk tahvilin ne olduðunu emlak balonunu TL ile deðil dolar ile harcadýðýmizi kýsaca anlattim ve fikri hemen deðiþti ki bu bana korkunç geldi . üniversitesi okumam hasebiyle fikirlerini deðiþtirmek çoðunun kýsa sürdü .þu ana gelirsek dediðim gibi biri iþten çýkarýldý patron önünü göremiyor her gelene dert yanýyor kriz var kriz var ne yapacaðýz diye en son bu gün ben aç kalacaksam devleti ne yapayým dedi .iþin ikinci komik yanýmýzda akp il teþkilatinda üst düzey bir müteahhit inþaat yapýyor .Abi dedim Tayyip seçimini yaptý ya sen ya müteahhit önce batacakti o seni seçti dedim faiz mevzusundan ve beton seferberliðinden dolayý .Kýsaca özetlemek gerekirse iþ yerinde kafasý az çalýþan herkes herþeyin farkýnda ustanýn biri Pakistan'a gitmeyi düþünüyor içler acýsý ve bu daha iyi günlerimiz gibi duruyor bu arada oto boka feto cehape demekten vaz geçin artýk ülke bataklýða sürüklenmek te bunun tek suçlusu akpdir.

Edit: imla

Ahmetg Guest
     Alýntý Originally Posted by eyesa Yazýyý Oku
    Arkadaþlar ben pidecide kurye olarak çalýþan üniversite öðrencisi bir birey olarak patron yaklaþýk 20 kiþiyi istihdam etmekte idi taki düne kadar dün bir arkadaþýmiz sudan sebepler ile iþte çýkarýldý ne ironik ki çýkarýlan arkadaþ akpartili idi yinede üzülmüþ olmakla birlikte çalýþma arkadaþlarim ekseri nadiren lise mezunu ve çoðu sabýkalý ayrýca çoðu akp taraftarý ve neden oy verdin sorusuna tutarli ve altý doldurulur bir cevap veremiyorlar.patron ayný þekilde bundan iki ay önce seçimden hemen sonra abi büyük kriz olacak ona göre önlemini al dedim sýkýntý yok hükümet çok kuvvetli halleder dedi peþine CDS leri 2 yýllýk tahvilin ne olduðunu emlak balonunu TL ile deðil dolar ile harcadýðýmizi kýsaca anlattim ve fikri hemen deðiþti ki bu bana korkunç geldi . üniversitesi okumam hasebiyle fikirlerini deðiþtirmek çoðunun kýsa sürdü .þu ana gelirsek dediðim gibi biri iþten çýkarýldý patron önünü göremiyor her gelene dert yanýyor kriz var kriz var ne yapacaðýz diye en son bu gün ben aç kalacaksam devleti ne yapayým dedi .iþin ikinci komik yanýmýzda akp il teþkilatinda üst düzey bir müteahhit inþaat yapýyor .Abi dedim Tayyip seçimini yaptý ya sen ya müteahhit önce batacakti o seni seçti dedim faiz mevzusundan ve beton seferberliðinden dolayý .Kýsaca özetlemek gerekirse iþ yerinde kafasý az çalýþan herkes herþeyin farkýnda ustanýn biri Pakistan'a gitmeyi düþünüyor içler acýsý ve bu daha iyi günlerimiz gibi duruyor bu arada oto boka feto cehape demekten vaz geçin artýk ülke bataklýða sürüklenmek te bunun tek suçlusu akpdir.

herseyi anladim Pakistan i anlamadim

Almanya Ingiltere desen anlayacagimda alla alla

5.  Alýntý Originally Posted by Ahmetg Yazýyý Oku
    herseyi anladim Pakistan i anlamadim

Almanya Ingiltere desen anlayacagimda alla alla
    Bu ustanýn akrabalarý var yurtdýþinda çalýþan biri Pakistan'anda çalýþýyor þartlarý Türkiye'den çok cazip

þarbon muahbbeti hýz kazandý yakýnda hayvancýlýk çökecek
    bir halt olacaðý yok.

7.  Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    Olayý özetler misiniz?

Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    Brezilya `da ki hayvancýlýk mý ? Bildiðim kadar A KE PE nin beton ekonomisinde hayvancýlýk diye bir fasýl yoktu yanlýþsam yanlýþ deyin.

Sayfa 597/927 ÝlkÝlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •