Sayfa 599/1001 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Reha abinin adamı kitapçı vardı birde nolduysa ona
    Ne olmus kitapciya, itfaiyecimi köklemis, anlamadim.

Bir kaç güne yeni bir savaş başlayacak diye duyumlar var.
    Yeni bir cephe açılacak sanki.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,489
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Normal herşey olur,küçük kıyamet bile olur,çünkü patronlar öyle istiyor,sade hayattan bıktılar biraz ekşin olsun çoluk çocuk mefta olsun,nasıl olsa onlarınki can,onların haricinde diğerleri patlıcan,bide sistemin rayından çıkması var,çünkü dünyamız ve güneş sistemimiz eski sistem değil işte o daha kötü

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Normal herşey olur,küçük kıyamet bile olur,çünkü patronlar öyle istiyor,sade hayattan bıktılar biraz ekşin olsun çoluk çocuk mefta olsun,nasıl olsa onlarınki can,onların haricinde diğerleri patlıcan,bide sistemin rayından çıkması var,çünkü dünyamız ve güneş sistemimiz eski sistem değil işte o daha kötü

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Gelmiş kadar oldum, zaten benim rakı içişimle siz topu dikersiniz, rakımı yanımda getiririm.
    Rakı sofrasından elemanlar nereye kayboldu. Benle göremiyorum. Nik mi değiştirdilerde kendilerini belli etmiyorlar. Ali ne oldu dede nereye kayboldu.
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Covid denendi olmadı.tek çözüm savaş.başka türlü olmaz.yoksa 50 yıl sonra tüm ülkeler bu nufus artışı ile gıda ve temiz su savaşı yapacak.rusya ben filistinin tarafındayım vb dediği anda olaylar çığrından çıkar.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Covid denendi olmadı.tek çözüm savaş.başka türlü olmaz.yoksa 50 yıl sonra tüm ülkeler bu nufus artışı ile gıda ve temiz su savaşı yapacak.rusya ben filistinin tarafındayım vb dediği anda olaylar çığrından çıkar.
    Yok yok öyle değil.

27,99 vatan savunması / meydan muharebesi.

Şerro Şerro

Altına imzamı attım.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 599/1001 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •