öhö öhö........tıp.... Ağabeyler selamlar....
Son düzenleme : anılmert; 20-05-2021 saat: 18:00. Sebep: .....
Aleyküm selam kardeşim. Benden inatçısı yoktur bu piyasada derdim ama sen benden de betersin.![]()
Böyle 3-5 kademe yukarıda kapayınca heyecan yaratacağını sanıyor şapşalım benim. Hele şöyle 10 TL yi geç ondan sonra bakarız tansiyon mansiyon işlerine.
Kızııım, bol köpüklü kahve lütfen !![]()
Abi 40-45 milyon lot Şirket ile alakası olmayan bir grupta mı, ben mi yanlış anlıyorum..Eğer öyleyse bu benim bildiklerim ile 60-65 mio lot dışarıda..
Belki çok daha fazlası..
Bunu almadan zor götürür bu ama hayırlısı..Kıpırdanmaya başladı ama mal almak istiyorsa sert hareketler başlar yakında..
Burdan dönercilerin malı alınır ilk başta..Sonra bıkıp maliyetine gelenlerin malı..
Sasa 0.80 kuruşta en az 10 sene süründü..
O zaman da gelecek vadediyordu..
Yıllarca taşıyan arkadaşlarım oldu..
İnan operasyon bir başlasın ne hikayeler ne favök ne karlar çıkar..
Patron yeter ki alımda doyuma ulaşsın ve bassın düğmeye..
Sadece Poliporttan x10 polho çıkarırlar..
Ya da kimyadan öyle rüzgarlar eserki şaşarız..
Şirketin özsermayesi ve kâr etmesi önemli benim için..
40 tanesini toplasan polisan etmeyecek şirket sayarım bistte..
Bu da hakettiği yere gelecek elbet..
İnşallah doğru zamanda binmişizdir trene..
Gideceği yer belli de makinist ne zaman kalkar onu bilemiyoruz..
Yahu, ortada dönen toplam lot zaten 65-70 milyon aralığında. Geride detaylarıyla birlikte yazdık, isim isim. Bunun bir kısmı bizde, bir kısmı bu çocuklarda, bir kısmı da diğer yatırımcılarda. Anlamayacak bir şey yok üstadım.
Mal almak isteyen s2e s2e yukarıdan alacak satan olmazsa. Bizimkiler zaten kilitli kasada, ortada dönen alıp satılan 4-5 milyon lot var ancak onları alır sonra 'benimkini' alır.![]()
Yer İmleri