Sayfa 6/1002 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Havadaki Karbonu emen makine yapmışlar,İzlanda'da çalışmaya başlatmışlar, tek başına 870 otomobilin saldığı karbondioksitteki karbonu emiyormuş, karbon salınımını azaltmaya çalışmanın yanında böyle çalışmalar umut verici...

https://qz.com/2055951/climeworks-is...utm_source=YPL
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Apple 14 Eylül’de iPhone 13 ve Apple Watch 7’i tanıtacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri:
    Hollanda: 6 - Türkiye: 1 (MS)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Dolar 8.3 altını beğenmedi....Buralarda takılacak ve MB faiz indirimini buralarda karşılayacak gibi duruyor....

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Dolar 8.3 altını beğenmedi....Buralarda takılacak ve MB faiz indirimini buralarda karşılayacak gibi duruyor....
    Orta vadeli programda , yılsonu enflasyonu 16,2 olarak belirtilmiş. Fonlama faizi 19. Hadi 200 puan sene sonuna kadar indirim yapsın. Kışın gıda ve enerji enflasyonu tekrar hortlarsa, TL bir tur daha dayak yer. Belkide hala “ rekabetçi kur” safsatasına inanıyorlardır

6. https://www.hisse.net/topluluk/showt...0016&p=5494681

Koskoca ekonomi forumunda abd nin beceriksiz olduğunu yazan üyelerde var.. günler önce söylemiştim, afganistan hükümetinin kaçması , binlerce silah , tank vs vs orda kalması bile plandı.. koskoca abd 2 günde istese oradaki tüm askeri ıvır zıvırı ülkesine geri götürürdü.

Sayfa 6/1002 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •