Sayfa 6/188 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon
Arama sonucu : 1497 madde; 41 - 48 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by KOLPACI Yazıyı Oku
    Cemal abü la sen sağolasın.Yani iş bangası petgim almuş hemi abü.Hemüde çokcaa.Anaduğum ne gada çook alularsa kaat gıymet gazanıyo.Abü gazancın bol olsun.Haa aklıma geldü de Bozkurt aben satmış getmiş.Dimsahdan gorktu ellam.Ama dayanamaz abem gelür yarun aramuza.Spenc abü almuyo satmıyo ama çok biliyo laa.Okuyo hep haberleri neyim.Hepicümüz gazanur işallah.
    Çok biliyor derken. Bir laf vardır onu bilirsin sanırım. Çok bilen çok yanılır.. senin duaların kurtaracak mı acaba? Beddualar işlemiyor. Ters çekiç boğanın duası olsun . Yoksa yaprak sarma bulutun altı.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Çok biliyor derken. Bir laf vardır onu bilirsin sanırım. Çok bilen çok yanılır.. senin duaların kurtaracak mı acaba? Beddualar işlemiyor. Ters çekiç boğanın duası olsun . Yoksa yaprak sarma bulutun altı.. ytd
    Abüü la Spenc abü la, ben saa onun içün demedümki.Petkim le ilgili her bilgüye saipsin demek üstedim abi gusura bakma abe.

Alıntı Originally Posted by KOLPACI Yazıyı Oku
    Abüü la Spenc abü la, ben saa onun içün demedümki.Petkim le ilgili her bilgüye saipsin demek üstedim abi gusura bakma abe.
    Bilmek ile yürümüyor bu işler, kolpacı hc. Dün sisede yazdım herşey mantık ve bilgi çerçevesinde olmuyor. Herkes aynı şeyi düşünürse piyasa sana tersini gösteriyor. Ralli de herkes kazandı, önemli olan bu piyasada kazanabilmek.. bunun sıkıntısı var tamam onu mantiga cevirdik ama mantikli olmayan örneğin star dan temettü alamayasi neden? İşte bazı şeyler var ki mantık dışı geliyor. Sen borcu evirip ceviriyorsun ama iştirak olduğun altın yumurtlayan tavuktan nasiplenemiyorsun? İzahat gerekmez mi niye iştirak oldun madem? ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bilmek ile yürümüyor bu işler, kolpacı hc. Dün sisede yazdım herşey mantık ve bilgi çerçevesinde olmuyor. Herkes aynı şeyi düşünürse piyasa sana tersini gösteriyor. Ralli de herkes kazandı, önemli olan bu piyasada kazanabilmek.. bunun sıkıntısı var tamam onu mantiga cevirdik ama mantikli olmayan örneğin star dan temettü alamayasi neden? İşte bazı şeyler var ki mantık dışı geliyor. Sen borcu evirip ceviriyorsun ama iştirak olduğun altın yumurtlayan tavuktan nasiplenemiyorsun? İzahat gerekmez mi niye iştirak oldun madem? ytd
    Ben binemki abü.Am okudum çoğu yeri sdar demettü deyolar.Sdar çok eyü deyolar, bende eski borsa egonomi dergüleri vaa, oraya bagtım sdar için böyük şirket düpraşınan gafa gafaya deyo yazmışlar.Amma lakin bunla çok eski okudukkarım 18 i büz alceköişiz ödüyomuşuz taksidlerin yazıyodu

Yarın için erkenden yat kolpacı hc. iyi uyu, üstünü ört, dişlerini ficalamayida unutma! Sıkı bir gün olabilir. Ayılar ve boğalari rüyanda gör. Bende izlenecek bir film bakayım yatmadan önce. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by KOLPACI Yazıyı Oku
    Cemal abü la sen sağolasın.Yani iş bangası petgim almuş hemi abü.Hemüde çokcaa.Anaduğum ne gada çook alularsa kaat gıymet gazanıyo.Abü gazancın bol olsun.Haa aklıma geldü de Bozkurt aben satmış getmiş.Dimsahdan gorktu ellam.Ama dayanamaz abem gelür yarun aramuza.Spenc abü almuyo satmıyo ama çok biliyo laa.Okuyo hep haberleri neyim.Hepicümüz gazanur işallah.
    Timsahtan korktu demiyelim kolpacı abi gören duyanda timsahdan korkuyormuş derler sonra adımız korkaka çıkar, ben endekis mühendisi olaraktan endekiste düşüş geliceğini düşündüğüm için verdim, bu mendebur klasik olarak endekis düşerken en önden düşüyordu, nebiliyim dün düşmedi şansa bak yaw, neyise sen baa bakma ben alır satarım zaten bunun uçacak kaçacak bi hali yok, hadi uctu diyelim ben yüzde 3 yukardan alırım sıkıntı olmaz yani bensiz bi yere gidemez rahat ol.

Düşsede bende çıksada bende

Umarım günü ve zamanı gelince hepimiz kazanırız
    Hamdım Piştim Yandım

7. Bozkurt abem tekrardan hoş geldin.Abü ben 100 oluncak bide potansiyel görüsem ecük daa alsam olumu ki

Kolpacı hc dünkü görüntü çekiç yerine tokmak değildir umarım.. ytd

Sayfa 6/188 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •