Sayfa 6/316 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 41 - 48 arası.

Konu: AKGRT - Aksigorta A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. merhaba hayırlı olsun
    benim maliyet biraz yüksekti baya bi düştü bugün tekrar toparladı. bist düştüğünde genelde 3-4 kuruş çıkabiliyor ancak bist çıkarken düşebiliyor. bu seneki kar çok güzel ayrıca sabancı holding 4,5 milyar yatırım yapacağını açıkladı geçenlerde. geçen sene ağustos ayında da sigortaya ağırlık vericez demişlerdi. maşallah çok güzel çıkıyo. hiç bist falan dinlemiyor
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

2. Hissemiz teknik olarak iyi duruma geldi demekki sizin İlginizi boşa cekmemistir inşallah hep beraber kazanırız Ytd..

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

3. AKGRT - Aksigorta A.Ş.

Sigorta landık dedik rahatız dedik adam çakmış aşşağı böyle de olmaz ki !!!

4.  Alıntı Originally Posted by Hisseci 16 Yazıyı Oku
    Sigorta landık dedik rahatız dedik adam çakmış aşşağı böyle de olmaz ki !!!
    Sayin hisseci sizinle ayni hissede olmak cok sevindirdi beni saygilar selamlar tum arkadaslara bol kazanclar...

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by aliatabey Yazıyı Oku
    Sayin hisseci sizinle ayni hissede olmak cok sevindirdi beni saygilar selamlar tum arkadaslara bol kazanclar...

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    As. Teşekkür ederim sn aliatabey.

6. bugün/yarın genel kurul toplantısı var
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

7.  Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
    bugün/yarın genel kurul toplantısı var
    toplantı 21 mart taymış.

Sayfa 6/316 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •