Sayfa 60/100 İlkİlk ... 1050585960616270 ... SonSon
Arama sonucu : 793 madde; 473 - 480 arası.

Konu: VBTYZ - VBT Yazılım A.Ş.

Alıntı Originally Posted by batu2306 Yazıyı Oku
    Beklenti bitti deyip satış mi gelir yoksa yükselişe mi geçer
    Rus Ukrayna savaşı da hafta sonu satış getirir piyasada
    Bilanço sakata gelmese bari
    Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Beklenti bitti deyip satış mi gelir yoksa yükselişe mi geçer
    Rus Ukrayna savaşı da hafta sonu satış getirir piyasada
    Bilanço sakata gelmese bari
    Ytd
    En büyük risk bir çatışmanın olması umarım gerçekleşmez. Kağıt zirveyi gördükten sonra yaklaşık %35 satış yedi. Bugün 25 seviyesinin kırılması kötü oldu Enterasan bir tahtacısı var kağıdın. Hisseyi her iki yönde de hareket ettirebilir. Y.T.D

3. Normal bir bilanço gelmiş gibi görünüyor.Satışlar 1 yılda % 50 artmış, net kar ise yaklaşık 2.5 kat artmış. Vbt nin düzenli ve sabit gelirlerinin ortaya çıkardığı temiz bir bilanço olarak görünüyor.

Ama tam olarak anlayamadım. Nakit 224 mn var. Bunun sebebi satıcıya 126 mn luk borç ve bu da borçları artırmış gibi gösteriyor.Mal ve hizmet karşılığı emanet alınmış para gibi desek o şekilde de gösterilmemiş , satıcıya borç denilmiş.Bunu bir bilanço uzmanı arkadaşımız açıklarsa çok memnun olurum.

Yurt içindeki kurulu düzenin bir benzerini yurt dışınada taşıma hedefleri olan ve bu konuda ciddi çalışmalar yapan vbt yazılımı ve bu çabalarını takdirle karşılıyoruz.

Bu gelen bilançoyu güzel bir başlangıç olarak görüyorum ve buna istinaden vbt yazılımın gelecekte çok daha süper bilançolar getireceğine inanıyorum.

En büyük risk bir çatışmanın olması umarım gerçekleşmez. Kağıt zirveyi gördükten sonra yaklaşık %35 satış yedi. Bugün 25 seviyesinin kırılması kötü oldu Enterasan bir tahtacısı var kağıdın. Hisseyi her iki yönde de hareket ettirebilir. Y.T.D
    Galiba biz kendi kendine gelin güvey olmuşuz
    Şöyle hisse böyle hisse diye
    Logo nun bilançosunu görünce bunu daha iyi anladım şahsen
    Ha vbt kötü şirket değil ama ederi bu değil
    Fonet ile aynı seviyede olması gerekir yani halka arz fiyatlarına bakarsak bu bilancoyla olması gereen yer oralar kanaatimce
    Aynı bilanço onda da var kar olarak
    O da saglikj bakanlığından iş alıyor
    Dağ fare doğurdu bilanço da 60 bekleyen vardı.
    Bu 35 neredeyse yarısı
    Çok vasat bilanço denebilir aldığı işlere bakarsak
    Bakalım temettü dağıtacak mı dağıtacaksa ne kadar dağıtacak
    Elinde olanlar için uzuncuysa tutmaları
    Elinde olmayanlar için de 17 18 bandında almalari mantıklı olacaktır.
    Koskoca Ereğli 4 tl.temettu dağıtacak neredeyse
    Otokar 17 TL
    Türk traktör 22 TL temettü dağıtacak
    ASELSAN bile 22 TL üzerinde duramazken vbtyz 25 ler çok çok pahalı görünüyor
    Bugün yine cezalandıracak görünüyor piyasa
    İzleyip göreceğiz.
    Ytd

Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    Normal bir bilanço gelmiş gibi görünüyor.Satışlar 1 yılda % 50 artmış, net kar ise yaklaşık 2.5 kat artmış. Vbt nin düzenli ve sabit gelirlerinin ortaya çıkardığı temiz bir bilanço olarak görünüyor.

Ama tam olarak anlayamadım. Nakit 224 mn var. Bunun sebebi satıcıya 126 mn luk borç ve bu da borçları artırmış gibi gösteriyor.Mal ve hizmet karşılığı emanet alınmış para gibi desek o şekilde de gösterilmemiş , satıcıya borç denilmiş.Bunu bir bilanço uzmanı arkadaşımız açıklarsa çok memnun olurum.

Yurt içindeki kurulu düzenin bir benzerini yurt dışınada taşıma hedefleri olan ve bu konuda ciddi çalışmalar yapan vbt yazılımı ve bu çabalarını takdirle karşılıyoruz.

Bu gelen bilançoyu güzel bir başlangıç olarak görüyorum ve buna istinaden vbt yazılımın gelecekte çok daha süper bilançolar getireceğine inanıyorum.
    Evet iyi olacaktır geleceğin sektörü yazılım geliştirme
    Ama çok fazla yazılım şirketi de var.
    Bunu da göz önünde bulundurarak orta ve uzun vadeli beklemek lazım
    Ne yazikki sosyal medyada yaygara koparıp hisseyi olduğu yerden yüzde 50 yaptırıp milletin kucağına bıraktılar.tepeden alanlar orta vadede kazanırlar ama kısa vadede surunderecek görünüyor
    Ytd

6. Yönetim kurulu 50 kuruş brüt 45 kuruş net temettü kararı aldı.
    Hayırlı olsun.
    YT.D.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yönetim kurulu 50 kuruş brüt 45 kuruş net temettü kararı aldı.
    Hayırlı olsun.
    YT.D.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dağ fare doğurdu
    Aynı alanda olan fonet ile birebir aynı özellikte ödenmiş sermayesi kar oranı
    Birisi 12 TL
    Vbtyz 24 TL

50 kuruş temettü dağıtacak bozdur bozdur harca der gibi en az 2 TL temettü dagitmaliydi.
    Ytd

8. Merhaba,
    Bilanço sonrasında, genel kurul gündemini ve kâr payını hızlı şekilde yayınlaması ve Halka Arz fiyatının üzerinde alım yaparak hissesine sahip çıkması olumlu. Yazılım sektöründe nakit kâr payı dağıtmak enderdir.

Logo bile 21 yılda 6 kez nakit temettü ödemesi yapmış. Tesadüf onun da ilk nakit temettü verimi %2 imiş. Bütün bu sebeplerle Birol Bey benim güvenimi kazanmıştır.

İnşAllah yolumuz uzun. Alan satan herkese hayırlı kazançlar.
    Ytd.

Sayfa 60/100 İlkİlk ... 1050585960616270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •