Sayfa 600/721 ÝlkÝlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 4,793 - 4,800 arasý.

Konu: Madam Despina

1.  Alýntý Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazýyý Oku
    Benim için güzel bir hafta oldu. Güzel zamanda EREGL'den DOAS'a aðýrlýk kaydýrmasý yaptým. Sonra DOAS'tan da biraz çýktým.

ARCLK'ten artýk ümidi kestim baþka bir karýn aðrýsý var biraz uzak durmak gerekiyor gibi geliyor.

Müsait olursanýz DOAS ve EREGL için yeni yol haritasý isteyeceðim. Teþekkürler.
    Gelelim teknik görüntüye...

#DOAS, KOU, Gün+Hafta.

DOAS diðer hisselerden farklý olarak; "yeni bir hikaye ile", Ferit Þahenk' in de siyasi otorite ile arasýnýn bozulmasýna,
    ULKER grubu ile birlikte belki "öngörülü" olarak deðerlendirilebilecek þekilde kredi yapýlandýrmasýna talebine raðmen,
    en son 2015 ortalarýnda gördüðü zirveyi test etti Ocak sonunda. Sonrasý mâlum.

1- Haftalýk flamaya benzer bir görüntü var.
    2-2015-2020 arasýnda 10 TL' lik bir kanal, çanak var...

Haaa yarýn bu verilerle hisseye atlayýp hafta sonu "zarar ettim", "gitmedi" diyen olursa tanýmam baþtan söyleyeyim.
    Ama aylýk toplam hisse alýmýnýn %1-5 ini ayýran 3-10 senede üzülmez diye düþünüyorum ben... Üzülürse de tanýmam...

Kýsa/ orta vadede ise...
    Desteðine çekilmiþ, dönmüþ.
    9.50, 9.42, 9.31 ve 9.20 destekler.

10.56, 10.99, 11.94, 12.18 yakýn hedefler.
    Benim ekranýmda ve bence...

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sýk,býrak vb. tavsiye için aracý kurumunuzla görüþün.

Alýntý Originally Posted by obblomovv Yazýyý Oku
    Bu gönderiye eklediðim takas paylarýnda #DOAS olayý dikkatimi çekmiþti.(Sadece bankalarý imaj olarak paylaþtýðým için gözden kaçmýþ olabilir.)
    Eskiler bilir. DOAS endeksin lokomotiflerinden biriydi...
    2018 sonu 2019 baþýnda baþlayan yabancý takasý yükseliþi hýz kesmiþ sonra artmaya devam etmiþ.
    Bu büyüklükte yabancý alýmýný, belki bugün, yarýn deðil ama...
    "VW iþinin eninde sonunda olacaðý" yönünde yorumluyorum ben.
    Haaa 2023 te olur 2025 de olur bilmem. Yabancýnýn etkisini bu süreöte çok iyi gözlemlemiþizdir herhalde.

Evet çok uzun zamandýr Doasçýyým. Bist30'daydý o zamanlar. Bence hissenin hikayesi ile ilgili arka planda dönenler açýklansa baya bir film olur. Tahminime göre 2015 yýlý öncesinde VW fabrikasý iþi ciddileþmeye baþladý. Emisyon skandalý üzerine darbe giriþimi ile planlar ertelendi. Bu esnada Doðuþ otomotiv zaten piyasada çok az olan halka açýklýk oranýný daha da düþüren 12 TLden 10 milyon lotluk geri alým yaptý. Bence bu geri alýmýn nedeni de fabrika haberi açýklandýðýnda biraz daha voleyi vurmaktý. Dolaþýmdaki hisse iyice sýðlaþtý. Ýþlem hacmi düþtükçe Bist100den dahi kovuldu. Çok sert hareketlere müsait hale geldi. Ýþin diðer tarafýnda Doðuþ Holding'in Galataport için finansman ihtiyacý yüzünden DOAS bir yandan temettü daðýtýrken bir yandan yüksek faizlerle kredi çeker hale geldi.

Þirket saðlam sonuçta. Tüvtürk'ün %30 geliri buraya akýyor. Galataport yakýnda açýlýyor. Belki de açýldý takip edemiyorum. Fabrika iþi olmasa dahi araç alýmý konusunda ertelenmiþ müthiþ bir talep var. Bu da patlayacak bu sene. Benim açýmdan tek sorun hissenin sýð olmasý nedeniyle baskýya iþkenceye açýk olmasý. 3-4 TLlerde aylarca dolandýrdýlar. Yine istedikleri fiyata düþürüp süründürebilirler.

3.  Alýntý Originally Posted by Karaman35 Yazýyý Oku
    Üstadým ne olacak bizim bu BÝST sevdamýz zahmet olmazsa alark ve aefes hakkýnda görüþlerinizi alabilir miyim. Herkes giderken biz oturduðumuz yerden kayýyoruz 😄

Selamlar yeniden. DOAS' la ilgili çok doluymuþum...
    Sýralamayý bozduk.
    Hemen dönelim ALARK' a.

#ALARK, KO, Gün+Hafta.

Grafik üzerinde kaç tane ok varsa...
    Hepsi 4.87 neredeyse...
    Geçerse... 5.24 Fibo, 5.95(3 Aylýk Pivot direnci ve Geçen yýlýn kapanýþý olduðundan bu da önemli).

Özetle 4.87 altý veya üstü... Üstü olursa hedefler yukarýda.
    Aþaðýya doðru ise 4.6x in her yeri destek gibi.
    Bence...

4.  Alýntý Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazýyý Oku
    Evet çok uzun zamandýr Doasçýyým. Bist30'daydý o zamanlar. Bence hissenin hikayesi ile ilgili arka planda dönenler açýklansa baya bir film olur. Tahminime göre 2015 yýlý öncesinde VW fabrikasý iþi ciddileþmeye baþladý. Emisyon skandalý üzerine darbe giriþimi ile planlar ertelendi. Bu esnada Doðuþ otomotiv zaten piyasada çok az olan halka açýklýk oranýný daha da düþüren 12 TLden 10 milyon lotluk geri alým yaptý. Bence bu geri alýmýn nedeni de fabrika haberi açýklandýðýnda biraz daha voleyi vurmaktý. Dolaþýmdaki hisse iyice sýðlaþtý. Ýþlem hacmi düþtükçe Bist100den dahi kovuldu. Çok sert hareketlere müsait hale geldi. Ýþin diðer tarafýnda Doðuþ Holding'in Galataport için finansman ihtiyacý yüzünden DOAS bir yandan temettü daðýtýrken bir yandan yüksek faizlerle kredi çeker hale geldi.

Þirket saðlam sonuçta. Tüvtürk'ün %30 geliri buraya akýyor. Galataport yakýnda açýlýyor. Belki de açýldý takip edemiyorum. Fabrika iþi olmasa dahi araç alýmý konusunda ertelenmiþ müthiþ bir talep var. Bu da patlayacak bu sene. Benim açýmdan tek sorun hissenin sýð olmasý nedeniyle baskýya iþkenceye açýk olmasý. 3-4 TLlerde aylarca dolandýrdýlar. Yine istedikleri fiyata düþürüp süründürebilirler.

Haklýsýn dostum. Hele Galataport' da Bilgili vb ortaklýðý var ki...
    Çoook karýþýk iþler. Ben gördüðümü yazdým. O kadar uzun ve derin görebilsem...
    Bu analizi sana, "kiþiye özel" olmak kaydýyla birkaç bin dolardan ucuza yapmazdým

5.  Alýntý Originally Posted by Karaman35 Yazýyý Oku
    Üstadým ne olacak bizim bu BÝST sevdamýz zahmet olmazsa alark ve aefes hakkýnda görüþlerinizi alabilir miyim. Herkes giderken biz oturduðumuz yerden kayýyoruz 😄

#AEFES, KO, Gün+Hafta.

Özet geçiyorum:
    "Elde yoksa uzak dur! Elde varsa her yükseliþi satýþ için deðerlendir!"
    diye baðýrýyor benim ekranýmdaki göstergeler...

En az 18.20 üzerine yerleþtiðinden emin olana kadar da fikrimi deðiþtirmezdim.
    Hadi! "kimsenin bilmediði olumlu bir þey" biliyorsam da bu þirketle ilgili...
    17.xx leri geçip üzerine yerleþene kadar beklersem çok bir þey de kaybetmem sanýrým...

Aþaðý yönlü hareket devam ederse... 15.90, 13,20 destekler!!!!
    Benim ekranýmda...

Alýntý Originally Posted by obblomovv Yazýyý Oku
    Haklýsýn dostum. Hele Galataport' da Bilgili vb ortaklýðý var ki...
    Çoook karýþýk iþler. Ben gördüðümü yazdým. O kadar uzun ve derin görebilsem...
    Bu analizi sana, "kiþiye özel" olmak kaydýyla birkaç bin dolardan ucuza yapmazdým

Teþekkürler. Bazen görebiliyoruz aslýnda. Mesela DOAS 3-4 civarý süründüðü dönemde gözümü karartýp aracý satýp, babamdan para alýp Doas almýþtým. O sayede o sert düþüþten dayak deðil ekmek yedik. Hoþ gerçi geçen dediðim gibi hiç strese girmeden elime geçen her para ile sadece gram altýn alsam hiç bunlarla uðraþmaya gerek kalmayacaktý.portföy çok daha büyük olacaktý. Annem benden daha iyi yatýrýmcý.

7.  Alýntý Originally Posted by obblomovv Yazýyý Oku
    #ARCLK, KO, Gün.

Hisse 3 Aylýk Pivotun üzerine son enerjisi ile atmýþ ve haliyle tutunamamýþ.
    Saðda görülen NU(Negatif Uyumsuzluk) sonucu kanal alt bandýna doðru gevþemiþ.
    15.4x lere kadar gevþemesi olaðan görünüyor.
    Asýl mesele Yýllýk Pivot desteðinin de(16.47) altýnda oluþu.
    15.4x lere kadar gevþeyip tepki veremezse asýl o zaman sýkýntý... Bence.
    14.9x - 14.8x lerde alabilir soluðu.
    Yukarý doðru 16.07 hatta 16.47 üzerine yerleþmeden uzun hayaller kurmazdým ben olsam.

Alýntý Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazýyý Oku
    Benim için güzel bir hafta oldu. Güzel zamanda EREGL'den DOAS'a aðýrlýk kaydýrmasý yaptým. Sonra DOAS'tan da biraz çýktým.

ARCLK'ten artýk ümidi kestim baþka bir karýn aðrýsý var biraz uzak durmak gerekiyor gibi geliyor.

Müsait olursanýz DOAS ve EREGL için yeni yol haritasý isteyeceðim. Teþekkürler.

#ARCLK, KO, Gün.

Bunu sormamýþsýn, zaten beklenen dýþýnda da birþey olmamýþ...:

14.67, 14.52 ve 14.08 destekleri kalmýþ sadece.
    15.42 altýnda kaldýðý sürece de, "kaliteli çöp" görünümüne devam:

8.  Alýntý Originally Posted by obblomovv Yazýyý Oku
    #AEFES, KO, Gün+Hafta.

Özet geçiyorum:
    "Elde yoksa uzak dur! Elde varsa her yükseliþi satýþ için deðerlendir!"
    diye baðýrýyor benim ekranýmdaki göstergeler...

En az 18.20 üzerine yerleþtiðinden emin olana kadar da fikrimi deðiþtirmezdim.
    Hadi! "kimsenin bilmediði olumlu bir þey" biliyorsam da bu þirketle ilgili...
    17.xx leri geçip üzerine yerleþene kadar beklersem çok bir þey de kaybetmem sanýrým...

Aþaðý yönlü hareket devam ederse... 15.90, 13,20 destekler!!!!
    Benim ekranýmda...
    Çok teþekkürler hocam emtialarla özellikle gümüþle ilgili takibiniz görüþünüz var mý acaba

Sayfa 600/721 ÝlkÝlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •