Sayfa 600/981 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 4,793 - 4,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Adam bugün doları bitirmeye and içmiş mk. Bitmedi konuşması puştun
    yayını nerden izleyebiliriz sayın stonhand ?

2.  Alıntı Originally Posted by hunter77 Yazıyı Oku
    yayını nerden izleyebiliriz sayın stonhand ?
    https://www.youtube.com/watch?v=n9I_9-eqHoE

Buyur, tipine hayran olduğum Poweli.

3.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=n9I_9-eqHoE

Buyur, tipine hayran olduğum Poweli.
    tşk ederim purple reis

4. Adam çıktı ağzına zıçtı ortalığın, TDI ipimde değil diyor, trade wars çinle anlaşma ipimde değil diyor ulan puşt ne ipinde. Piyasa direkt faiz indirimi olarak algıladı adamın konuşma full güvercindi.
    Bizim çakallarda mevlütün açıklamayı powell açıklamasıyla aynı anda kaktırdı piyasaya. Ab ye giydirdi mevlüt arada kaynadı gitti.

Şimdi bakalım ab mi abd mi ne zıkkım olacaksa bulish qm var ama baş bölgesine çok yakınız 78,6 fiboda düşüş durdu, kamular bokunu çıkarmazsa 5,6850 altına gelmezsek burdan döneriz 6,00 a kadarda yolumuz var ama kamular seviyor yapıları bozmayı ayrı konu.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Herkes kendi para biriminin değerini düşürme peşinde.
    ABD doların, Avrupa bölgesi EURO’nun değerini düşürmek için yırtınıyor.

6. başkan çıkıp bir destek atsa şu dolara tv de yetiş reisss

7. Ödemişli köylü emmi bugün benim daireye talip oldu. Üzerine eski lekeli bir tşört , ayağına lastik ayakkabı giymişti. Kendine acındırdı, '' Yeğen bizi hor görme, gerçek alınteri bizimki, helal kazanç bu para. Sen daireye 380 istiyon emme , ben kestaneyi toptancıya 8 liradan sattım, siz burada kaça yediniz. Şimdi, sen burayı bana 350 ye verki, şu kambur sırtım bir rahat görsün '' diye pazarlık yaptı. Bende kabul ettim. Bir yıldır 380 e satamadım ve pazarlığa giren olmadı.

Şimdi bir hesap yaptım. 4 yıl önce sıfır aldığım parayı faize koysaydım 378 bin oluyormuş. Dolar olarak 78 bin dolara mal olan daire şimdi 61 bin dolara gitti. Bakalım tam 24 faizi yakalayabilecekmiyim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    küresel gidişat, küresel aktörlerin rolleri ve konuştukları şeyler dünyada para konseptinin değişimine işaret ediyor. eğer herkes parasını yerin dibine sokup parayı tuvalet kağıdına dönüştürecekse ve abd ve ab varlıkları fiyat balonu varsa bir sonraki 10 yıl ne yaşayacağız?

şimdi globalde gelişmiş devletler haricinde döviz bazlı geliri son 20 yılda artan ülkeler hangileri? tabiiki bu sayı çok az ve dünyamızda zenginler daha da zengin, fakirler daha da fakir oluyor. sonuç ise resesyon, durgunluk. sen sisteminde parayı belli yerlere hapsedersen tabiiki ekonomiler yavaşlayacak.

geçenlerde abd'de ultra zenginler kendilerine vergilendirme istediler. neden? çünkü böyle giderse 5 yıl sonra tüm küresel firmalar dükkanı kapatacak. dünyada da paraya ulaşımın kolaylaşması ve maliyetinin azalması için trump bir yerlerini yırtıyor.

türkiyede neler olur bilemeyiz ama küresel olarak kimse parasını değerli kılmak istemiyor. dünyada param değersiz olsun yarışı var. borsamız ve liramız bunu fiyatlamakta şu ana kadar. yoksa tayyip sayesinde bu hafta dolar 8'lemişti.

Sayfa 600/981 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •