Hayırdır fabrika üretime ara mı verdi de yine düştü?
Hayırdır fabrika üretime ara mı verdi de yine düştü?
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yok yok çok iyi şirket. Fabrika açılınca da hem karımıza, hem hisse fiyatına yansıması da çok iyi oldu msşallah. Beklediğimizden de iyi borsa performansı ile o günden sonra da SEFALET höstttdatın buyurduğu gibi artık 9200 ün altını da görmedik şükür.
Bağımsız yönetim kurulu üyesi hala bulunamadı bir olağanüstü genel kurul kararı çıksa keşke celha gibi
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
## Orjinal Link:
[https://www.kap.org.tr/Bildirim/1477...dirim/1477259)
## Dosyalar:
[https://kapatt.matriksdata.com/40283...8a254ee3f637e)
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2025-08-13
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 21.07.2025
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Şirketimiz Yönetim Kurulunca;
Şirketimiz Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Murat Yalçıntaşın istifası nedeniyle boşalan ve asgari bağımsız yönetim kurulu üye sayısının yeniden sağlanmasını teminen yapılacak ilk genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere Sn. Mehmet Candan Günelin bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak belirlenmesine, Kurumsal Yönetim Tebliği'ne uygun olarak işlemlerin yürütülmesine;
SPK'na başvuru yapılmasına, SPK'nın olumsuz görüş bildirmemesi halinde, Sn. Murat Yalçıntaş'ın istifası üzerine boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesine göre Sn. Mehmet Candan Günelin atanmasına ve işbu hususun yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmasına;
Sn. Murat Yalçıntaşın istifası nedeniyle boşalan komite üyeliklerine aşağıdaki gibi seçim yapılmasına,
Denetimden Sorumlu Komitesi boşalan üyeliğine Sn. Mehmet Candan Günel'in seçilmesine,
Riskin Erken Saptanması Komitesi boşalan üyeliğine, Sn. Mehmet Candan Günelin seçilmesine, Komite Başkanlığının Sn. Mehmet Candan Günel tarafından yürütülmesine,
Karar verilmiştir.
Son care okutacagiz artıkBu kagidin bu kadar düsmesine bu kadar suskun kalmasina akil sir ermiyor
https://x.com/mirayhayat25/status/19...422165454?s=46
Yer İmleri