Sayfa 601/602 İlkİlk ... 101501551591599600601602 SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,801 - 4,808 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,326
    Hayırdır fabrika üretime ara mı verdi de yine düştü?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Hayırdır fabrika üretime ara mı verdi de yine düştü?
    Olu bilanconun son cırpınısları...

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Yok yok çok iyi şirket. Fabrika açılınca da hem karımıza, hem hisse fiyatına yansıması da çok iyi oldu msşallah. Beklediğimizden de iyi borsa performansı ile o günden sonra da SEFALET höstttdatın buyurduğu gibi artık 9200 ün altını da görmedik şükür.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,326
    Bağımsız yönetim kurulu üyesi hala bulunamadı bir olağanüstü genel kurul kararı çıksa keşke celha gibi
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,326
    ## Orjinal Link:
    [https://www.kap.org.tr/Bildirim/1477...dirim/1477259)

## Dosyalar:
    [https://kapatt.matriksdata.com/40283...8a254ee3f637e)

Özel Durum Açıklaması (Genel) 2025-08-13
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 21.07.2025
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama
    Şirketimiz Yönetim Kurulunca;

Şirketimiz Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Murat Yalçıntaşın istifası nedeniyle boşalan ve asgari bağımsız yönetim kurulu üye sayısının yeniden sağlanmasını teminen yapılacak ilk genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere Sn. Mehmet Candan Günelin bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak belirlenmesine, Kurumsal Yönetim Tebliği'ne uygun olarak işlemlerin yürütülmesine;

SPK'na başvuru yapılmasına, SPK'nın olumsuz görüş bildirmemesi halinde, Sn. Murat Yalçıntaş'ın istifası üzerine boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesine göre Sn. Mehmet Candan Günelin atanmasına ve işbu hususun yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmasına;

Sn. Murat Yalçıntaşın istifası nedeniyle boşalan komite üyeliklerine aşağıdaki gibi seçim yapılmasına,

Denetimden Sorumlu Komitesi boşalan üyeliğine Sn. Mehmet Candan Günel'in seçilmesine,

Riskin Erken Saptanması Komitesi boşalan üyeliğine, Sn. Mehmet Candan Günelin seçilmesine, Komite Başkanlığının Sn. Mehmet Candan Günel tarafından yürütülmesine,

Karar verilmiştir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,326
    Bakıp bakıp egeene ve yönetime saygılarımı sunuyorum nasıl bu hale getirdiler şirketi bu kadar yatırımla(!)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,326
    Bist sana fazla git başka bir platformda işlem gör yazık günah vallah!61 yıllık şirket piöp pazarında işlem görse ancak bu kadar hacim olur!Bu yönetim uyuyor mu?Ne zaman şu sığlıktan kurtaracaklar?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,326
    Son care okutacagiz artık Bu kagidin bu kadar düsmesine bu kadar suskun kalmasina akil sir ermiyor
    https://x.com/mirayhayat25/status/19...422165454?s=46

Sayfa 601/602 İlkİlk ... 101501551591599600601602 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •