Artan

8,25 10 12:55
11,14 9.97 12:55
6,23 9.88 12:54
175,00 9.86 12:55
263,00 9.77 12:55
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 12:54
174,90 -9.98 12:55
11.090,00 -9.98 12:55
41,94 -9.96 12:55
142,00 -9.96 12:55
Azalan Hisseler

İşlem

7.708.577.114,90 12:55
4.683.494.404,33 12:55
3.488.783.471,61 12:55
3.032.983.626,50 12:55
2.890.493.881,34 12:55
Tüm Hisseler
Sayfa 603/965 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,817 - 4,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,964
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Djoz,sizi emlak başlılığın da da takip ederim mantıklı görüşleriniz için ,aşı konusuna gelecek olursak; aşı olup gevşeyenler için söylediğiniz tüm sözlere katılmakla birlikte bence toplumsal hayata devam edliyorsa aşı olmamak bir hak değil başkasının hakkına girmek hatta yaşam hakkına müdahale etmektir,eğer birey;ben dışarı çıkmıyorum,kimseyle etkileşim içinde değilim diyorsa ister aşı olur ister olmaz ama metrobüse biniyorsa,bim e,a-101 e giriyorsa bu kesinlikle yanlıştır,yazımın başın dada belirttiğim gibi ben 2 kez aşı oldum diye maskeyi atmakta aynı derecede sorumsuzluktur,sen hastalığı hafif atlatabilirsin ama tedbirsiz davranışın yüzünden hastalığı kapan biri aynı derecede şanslı olmayabilir...
    Her kelimesine aynen katılıyorum...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Djoz,sizi emlak başlılığın da da takip ederim mantıklı görüşleriniz için ,aşı konusuna gelecek olursak; aşı olup gevşeyenler için söylediğiniz tüm sözlere katılmakla birlikte bence toplumsal hayata devam edliyorsa aşı olmamak bir hak değil başkasının hakkına girmek hatta yaşam hakkına müdahale etmektir,eğer birey;ben dışarı çıkmıyorum,kimseyle etkileşim içinde değilim diyorsa ister aşı olur ister olmaz ama metrobüse biniyorsa,bim e,a-101 e giriyorsa bu kesinlikle yanlıştır,yazımın başın dada belirttiğim gibi ben 2 kez aşı oldum diye maskeyi atmakta aynı derecede sorumsuzluktur,sen hastalığı hafif atlatabilirsin ama tedbirsiz davranışın yüzünden hastalığı kapan biri aynı derecede şanslı olmayabilir...
    Hocam ben negatifim.
    Antikorum da yok. Yani İstanbulun göbeğinde yaşamama rağmen virüsle hiç karşılaşmamış gibiyim.
    Benden hiç kimseye virüs bulaşması mümkün değil. (68 yaşında annemle yaşıyorum, o da negatif)

Fakat toplumda öyle bir algı oluştu ki, sanki aşı olmayanlar ortalıkta gezen birer saatli bomba, hepsi birer virüs kaynağı, hepsi süper bulaştırıcı falan. Dokunduğunuz anda sizi de hasta edecek cüzzamlılar onlar.
    Halbuki yok öyle bir şey.
    Malesef görüyorum ki bu propagandanın biraz etkisinde kalmışsınız.

Aksine, aşılı kişilerin özgüveni bence bulaşmayı daha çok hızlandıracak.
    Ve suçu tabi ki aşısızlara atacaklar.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

3.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Hocam ben negatifim.
    Antikorum da yok. Yani İstanbulun göbeğinde yaşamama rağmen virüsle hiç karşılaşmamış gibiyim.
    Benden hiç kimseye virüs bulaşması mümkün değil. (68 yaşında annemle yaşıyorum, o da negatif)

Fakat toplumda öyle bir algı oluştu ki, sanki aşı olmayanlar ortalıkta gezen birer saatli bomba, hepsi birer virüs kaynağı, hepsi süper bulaştırıcı falan. Dokunduğunuz anda sizi de hasta edecek cüzzamlılar onlar.
    Halbuki yok öyle bir şey.
    Malesef görüyorum ki bu propagandanın biraz etkisinde kalmışsınız.

Aksine, aşılı kişilerin özgüveni bence bulaşmayı daha çok hızlandıracak.
    Ve suçu tabi ki aşısızlara atacaklar.
    Hocam ben 2 doz aşı oldum,şu anda açık havada bile eğer yakın çevremde insan varsa maske takıyorum,yakın çevremi de dikkatli olmaları konusunda uyarıyorum,eşim sağlıkçı,yoğun bakımda entübe yapılan insanların hikayelerini duydukça ve el içi kadar ilçede bir ara 4 ölü yıkama aracının ful çektiğini gördükçe,ben aşı oldum diyerek veya ben bu hastalığa inanmıyorum diyerek ortak alanlarda maskesiz gezen,sosyal mesafeyi hiçe sayan insan evlatlarına en güzel dileklerimi iletiyorum,bilgisayar oyunu değil bu herkesin bir canı var,başkasının sağlığını hiçe sayan kim olursa olsun benim için cüzzamlıdan beterdir.

4.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Desidero hocam maskeyi sürekli çıkatıp takmak ne kelime, kapalı mekanlara bile maskesiz giriyorlar.
    Neymiş, 3 doz aşı olmuş, onda virüs olmazmış.

Öteki tarafta başka aşılı kişiler, bize de aşı dayatmaya kalkıyor, neymiş bizden onlara bulaşırmış.
    "Ulan aşılıya bulaşıyor mu bulaşmıyor mu bir karar verin" diyoruz.
    "Bulaşıyor ama aşılılar ayakta atlatıyor, aşısızlar hastanelik oluyor" diyor.
    Ulan gerzek, madem aşısız pozitiflerin alayı hastanede, aşılı pozitiflerin alayı ayakta geçiriyor, eee o zaman pozitif olduğu halde hafif geçirip ortalıkta maskesiz dolaşanların çoğu aşılı demektir.

Aynı "aşılı pozitifler" hastalığı ayakta atlatırken her türlü kapalı mekana giriyor, bankalara giriyor, kafelere marketlere giriyor, tatile gidiyor.
    Kim kime bulaştırıyor o zaman?

İsteyen istediği aşıyı olsun beni ilgilendirmez de, aşı olduktan sonra saçmalayanlar, ortalıkta tedbirsiz davrananlar, hatta bize karşı zorbalaşanlar artık iyice dayanılmaz olmaya başladı.

Bu ülkede bir diktatör var diyenler halt etmiş.
    Diktatör denen kişi bile henüz kimseye aşı dayatmamışken, halkın içine aşısız kişilere kuduz gibi saldıran bir kesim var malesef.
    Kendi seçimini mutlak doğru olarak kabul edip karşı tarafa zorla dayatmaya kalkan milyonlarca "mini diktatör" var.
    Biribirinin tercihine saygısı olmayan bu kafadaki toplumlarda, demokrasi ve insan hakları asla gelişemez.
    ........katılıyorum , zaten bu işi toplumsal baskı ile çözecekler , Profesör Bingur Sönmez " köpek gibi àşı olacaklar üstelik 10 yıl boyunca her yıl olacaklar " diyerek gerekli açıklamayı yapmıştı .

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    En sonunda olacağı bu.

İngiltere yanılmıyorsam bunu taa en başında görmüştü ve uygulamıştı pandeminin başında ama millet caz yapınca vazgeçtiler.
    İngiltere aslında akıllı ülke dir hastalığa dayanıksız olup ölecekler bir an önce ölsün. MIŞ gibi yapmayalım boşu boşuna dedi ama beceremedi.

Dünyada covidden ölümlerin gerçek anlamda ne kadarının aşisiz ne kadarının aşılı olduğu belirsiz ortada gezinen hatta proflarin açıkladığı oranlar , kahve muhabbeti seviyesinde , bu oran araştırmasını en iyi yapcaklardan olması gereken WHO salakligin pençesinde daha doğrusu down sendromlulardan beter .
    Madem proflar sallıyor vatandaş daha iyi sallar o zaman .

Ben sinovac yanında bi biontek alayım bı biontek de paket yapın akşam için.

5. Beyler ilk doz aşımı oldum
    vorerst kein problem

Karışık yaptırdım

Son düzenleme : Sugosu82; 28-07-2021 saat: 12:52.

6. [Prof. Dr. Sönmezden aşı olmayı reddedenlere şimdi de köpek benzetmesi

Kalp ve damar cerrahı Prof. Bingür Sönmez (69), katıldığı bir TV programında “Ben aşı olmak istemiyorum deme hakkı yok kimsenin. Herkes aşı olmak zorunda. Değil İstanbul, değil Türkiye, bütün dünyanın yüzde 70-80 oranında aşı olmazsa önümüzdeki 4-5 yıl korona pandemisi ile beraberiz. Virüs her yıl mutasyona uğrayacak. Her yıl aşı olacağız” dedi.

'KÖPEK' BENZETMESİ

Sönmez, “Aşı olmayanlar ne olacak? Hani köpeklere aşınız var mı diye söylüyordu, şimdi artık insanlara sorulacak. Pasaport alamayacaklar, uçağa binemeyecekler, toplu taşımaya giremeyecekler. Aşı olmayanlara yaşama şansı verilmeyecek” diye konuştu.

'VATAN HAİNİ'

Sönmez, daha önce katıldığı bir başka programda da “Ben aşı yaptırmam diyenler birer vatan hainidir. Onlara kız bile vermeyeceğiz” sözleriyle tepki çekmişti.

Vatan Haini , Kız Vermeyecek miş ,

Aşı olana da köpek benzetmesi var olanlarda oldun nasıl köpeklerde aşı kartı var bak sende de var diyor beyinsiz herif.Sirf bu adam bile aşıya uyuz eder adam

Bu pzvnk nereden güç alıyor da
    böyle konusuyorr biliniyor , zaten her zaman konuşana değil önce konuşturana bi bakacaksın

https://m.youtube.com/watch?v=T9elEmnWjos

Böyle bir videoya denk geldim.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://m.youtube.com/watch?v=T9elEmnWjos

Böyle bir videoya denk geldim.
    Bende daha ne videolar var da buraya koysam deli diye kovalarlar.

Sayfa 603/965 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •