Sayfa 603/1004 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 4,817 - 4,824 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Belki hem dolar hem bist düşer ise olabilir bunun tek ihtimali de %25 gibi bir faiz verilmesi olabilir diye düşünüyorum siz ne dersiniz? Stock hoca benim için önemli kendisiyle terste olmak gergin bir durum.
     Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Bu karlarla mümkün değil.

Çok büyük kaos griz tiyatro sergilense de mal satacak kim kaldı mümkün mü sanmıyorum abi..

En fazla bu dalganın düzeltmesi olur bence bol şans
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

KARSAN tabana verdi..enteresan...
    sebep ne acaba?

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    2.45 den alınır mı abi, çok pahalı
    bankacılık sektörü sürekli şube sayısını azaltıyor, 1 tl ye kadar düşmeli ki fırsat çıksın
    şubeden bankacılık işi bitiyor... çoğu iş online'a dönüyordu zaten, pandemi daha da hızlandırdı o süreci...
    ykbnk çok iyi kar açıkladı yoksa...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    yazı 12 temmuz a ait...kendisini bu forumda takip ederdim isabetli öngörüleri oldu ama son 2 seferdir fena terste kaldı. 1580-1250 hareketinde 1800 bekliyordu, bu sefer 1200 beklerken terse gidiyor şu anlık.
    Stock hocayıda yedi bu piyasalar, bist kadar dönek bir piyasa var mı şu alemde bilmiyorum. ilk terste kaldığında bırakacaktı bence.
    2. sefer analez mi yapılır sıcağı sıcağına, biraz dinlenmesi lazımdı. bak mesela ben 23 marttan beri Viobda işlem yapmıyorum, çok pis çarpıyorlar
    31 aralıkta gümbür gümbür gelicem, kafa dinlenmiş olarak
    Hamdım Piştim Yandım

5. Hoca kriz çıkarılacağını bilemez sadece üst tabaka bilir heralde yoksa herkes biliyor muydu merkez bankası başkanı krizini?

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    KARSAN tabana verdi..enteresan...
    sebep ne acaba?
    Birisi relalizasyon yaptı belki.

>>>>>>>>>>>
    Karsan ile Oyak Renault arasında, Renault Megane Sedan markalı araçların Karsan tarafından üretilmesine ilişkin anlaşmaya varılmış olup, 02/08/2021 tarihi itibariyle sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşmenin süresi üretim başlangıç tarihinden itibaren (5) beş yıldır. Sözleşme uyarınca üretim başlangıcı için gerekli yatırımların 1,5 yıl sürede tamamlanması planlanmaktadır. İlgili üretimin Karsan tesislerinde yapılması için planlanan yatırım tutarı 210 Milyon TL'dir. Söz konusu yatırım yıllık 55.000 adetlik kapasiteye cevap verecek şekilde olacaktır. Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunulur.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/954033
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. iddialı bır tahmın olabılr....gecen ay 132 gormelıydı.....134 gordu kurtarmaz.......ipucu su 141 gecemezse.....ay sonu 132 beklerım ...gecerse...yenı bır yukselıs.....çok onemlı bır yerde.........sonuc olarak 141...gecemezse.....132 beklentımız mevcut
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

8.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Hoca kriz çıkarılacağını bilemez sadece üst tabaka bilir heralde yoksa herkes biliyor muydu merkez bankası başkanı krizini?
    Teknik olarak düşüş öncesi sinyalleri yakalayanlar oldu, zaten sert düşüşte bütün sistemler sattaydı basit algolar bile kazandı. Tabi hocanın yaptığı inanılmaz zor bir şey, yaşanmamış tarihe don biçiyorsunuz, benim 15 dakikadan sonrası için hiç bir tahminim yok 15 dakikada da paso terste kalıp batıyoz yani

Sayfa 603/1004 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •