Sayfa 604/804 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 4,825 - 4,832 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1. Pantolonunu, eteğini satanın Erbosan’a çılgınca dalacağı, küfeyle yükleneceği günler yakın mı değil mi? Bilen yok. İşte meselenin kriptosu burada, anahtarı da ne kaaa doğalgaz, o kaaa boru diyen ama Erbos’ u doğalgaz borusu saymayan terki joe da ona yüze yüze kuyruğuna gelmek üzeresin dedim, bakalım ne yapacak ? ytd
    Son düzenleme : DEMLİKEYF; 16-09-2021 saat: 21:34.

2. hayırlı olsun taban

3. ********ler milletin eline kademe kademe vereceğineze zamanında taban taban gelde rahatla bari ytd.

4. YÜzeysel düşünmekten Terki joe derinlemesine düşünemiyormuş ee mesafe uzak tabi Eblek Dyoby duayenliğini nasıl üstlendiyse YÜzmeyi de ona öğretmeli hem stresini atar hem de deriyi iyi YÜzer kesik olmaz cillop çıkartır ytd

5.  Alıntı Originally Posted by exelsior Yazıyı Oku
    Tahtacıyla beraber hareket edenler malı devretti. Tahtacıda mal aldıkça sürdü. Burdan sonra comolokko yakındır.

Kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.
    ...

Kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.

6. Herkes sattı gitti galiba

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by cbgul44 Yazıyı Oku
    Herkes sattı gitti galiba

hayır satıp gitmedim, maliyetim assagida olduğundan çok dert etmiyorum, hisseler yükselir sonra düşerler, sonra şartlar uygun hale gelir gene yükselirler, bu işin doğasında var...
    herkesin beklentisi farklı farklı, erbos geçmişi temiz bir hisse her yıl mutlaka kar etmiş ve yatırımcıları ile bölüşmüş...

8.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    hayır satıp gitmedim, maliyetim assagida olduğundan çok dert etmiyorum, hisseler yükselir sonra düşerler, sonra şartlar uygun hale gelir gene yükselirler, bu işin doğasında var...
    herkesin beklentisi farklı farklı, erbos geçmişi temiz bir hisse her yıl mutlaka kar etmiş ve yatırımcıları ile bölüşmüş...
    Bende sizin gibi bekliyorum 8 yıldır

Sayfa 604/804 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •